Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Usunięta zmiana napędu w Schafter.

Iguanodon

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam bardzo dobre pytanie. Dlaczego zostało mi usunięte AWD mimo, że nie da się tego zdemontować? Jak kupowałem od gracza to miał już zmianę napędu, nie ingerowałem w to, tylko kolor i felgi zmieniałem. Bardzo bym prosił o szybkie rozwiązane problemu, ponieważ moim Schafterem ciągle jeżdżę i polubiłem. Pozdrawiam.

Jak nigdy nie był? Kupowałem od gracz makuboss (nie pamiętam dokładnej nazwy, ale gość był z org AMG familie czy jakoś tak), który sprzedawał właśnie ten samochód z napędem AWD (tak wiem fabrycznie ma na tył). A co robili przed tym jak zostałem właścicielem nie wiem. Wiem, że był a po co zostało usunięte nie dowiem się RACZEJ i też zwrotu niedostane. Wątpię, że poprzedni właściciel będzie pamiętał to czy montował AWD czy nie.

Jeśli tak to dochodzę do wniosku, że ten napęd był nielegalnie zamontowany to dlaczego nie zdemontowaliście to dużo wcześniej. Nie rozumiem po co istnieje ta opcja zmiany napędu gdy po jakimś czasie usuwacie bez jakiś wyjaśnień i też prawa. Wasze logi nie sięgają aż tak daleko czyli do momentu kupna tego samochodu, a nawet do loga kiedy kupowałem pierwszy samochód na tym właśnie serwerze.

W sumie, macie jakieś logi co robię, jak, po co, na co i gdzie? 

Wątpię, że "nigdy nie było tego napędu" był ale no cóż nie przyznacie się błędów wynikających ze strony serwera czy innych członków administracji, powiedzmy są wyjątki. Mógłbym to udowodnić ale nie wierzycie graczom na słowo (w sumie będzie ciężko) a na pewno dwie osoby by potwierdziłyby to ale nie dam ręki odciąć ze mogą. 

9 minut temu, Zebra napisał:

Gracz posiada drugiego Schaftera VUID 53638, który faktycznie ma Moduł Zmiany Napędu. Ten, którego Ty zakupiłeś nigdy nie miał nic modyfikowane z napędem.

Dlatego nie jestem pewny czy  to on ten, który mi go sprzedawał, bo każdy może nick zmienić a raczej właściciel przed może a na pewno stwierdzić czy było robione czy nie.

15 minut temu, Zebra napisał:

Administracja RCON nic nie usunęła. Nasze logi dot. montażu tune sięgają do początku serwera. Nie da się nic "nielegalnie" zamontować.
Nie wiem do czego dążysz. Napisałam, że nigdy nie był zmieniany napęd w warsztacie tuningowym.

Jeśli tak mówisz to prawdopodobnie gość znalazł buga, który sprytnie wykorzystał. Mam dwie teorie ale no cóż nie ma jak to udowodnić, ale za to wiem, że wina leży po waszej stronie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.