Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Blefik - oskarżony przez wuerha

wuerha

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @Blefik
Data zdarzenia:  12.07.2025
Opis zdarzenia: 
Przyjechałem na giełdę LV The Emerald Isle, aby wycofać pojazd ze sprzedaży. Wysiadłem dosłownie na minutę, po czym wróciłem do pojazdu. Gdy do niego wsiadłem, gracz @@Agentixson napisał na czacie lokalnym, że mam założoną blokadę, której nawet nie zdążyłem zauważyć. Wraz z inną osobą staraliśmy się wyjaśnić, że zgodnie z zasadami mogę stać do 5 minut – mimo że nie minęła nawet jedna. Niestety, gracz ten bez żadnej interakcji lub próby rozmowy od razu odholował mój pojazd na parking policyjny. Zaznaczę tylko że kolega totalnie zlał mnie i kolegę wcześniej wymienionego nie zatrzymując się nawet na chwile co więcej z opryskliwym tonem kazał graczowi usunąć się z miejsca. Dodam jeszcze że gracz nawet gdyby mógł odholować mój pojazd to tak czy siak złamał przy tym zasady KRD+ RP frakcji Sara zabierając pojazd ze złej strony + wyjeżdżając z miejsca zdarzenia niewłaściwym pasem. Według mnie takie zachowanie zasługuje na natychmiastowe wydalenie z frakcji skoro pracownik totalnie zlewa sobie regulaminy jak i głupie podpowiedzi osób postronnych.

Dodatkowo widze na pp że powód to "pojazd porzucony" gdzie porzucony jak minute temu byłem ostatnim kierowcą w nim + znajdowałem się kawałeczek od niego XD
MedalTVGrandTheftAutoSanAndreas20250712212328.thumb.png.965110803c433c508ae897c12eb78117.png
Dowody: 
https://streamable.com/6hc4we
https://streamable.com/sjob08
https://streamable.com/nhgonl

Witaj,

Przytoczę tutaj punkt z KRD:

§4.2.1 Kierujący ma bezwzględny zakaz parkowania w powyższych stylach w miejscach, w których może utrudniać przejazd oraz w miejscach ze znacznie większym ruchem (tj. Giełdy, Spawny, Główne drogi w miastach, okolice parkingów przy pracach dorywczych itp.)

Owy punkt wyjaśnia powód zabrania pojazdu na pp.  

Pozdrawiam,

Blefik

Grand Theft Auto  San Andreas Screenshot 2025.07.12 - 21.00.00.49.png

15 minut temu, Blefik napisał:

Witaj,

Przytoczę tutaj punkt z KRD:

§4.2.1 Kierujący ma bezwzględny zakaz parkowania w powyższych stylach w miejscach, w których może utrudniać przejazd oraz w miejscach ze znacznie większym ruchem (tj. Giełdy, Spawny, Główne drogi w miastach, okolice parkingów przy pracach dorywczych itp.)

Owy punkt wyjaśnia powód zabrania pojazdu na pp.  

Pozdrawiam,

Blefik

Grand Theft Auto  San Andreas Screenshot 2025.07.12 - 21.00.00.49.png

Czytałem reszte skarg i widze odrzucacie hurtowo to więc chyba do zamnięcia ale twój screen pięknie pokazuje jaki poziom prezentujesz/prezentujecie pierw na szybko blokade(gdybym jednak zdazyl wsiasc do auta w mniej niz ta minute) a potem dopiero suszareczka i reszta roboty XD nie pozdrawiam całej waszej frakcji ❤️ 

Tak chciałem już kończąc skarge dodać że nieźle musiałeś się uwijać żeby w 30sekund podjechac i założyć blokade. 

PS: udostępniłeś informacje o zarobkach frakcji na udostępnionym dowodzie XDDD

1 minutę temu, Blefik napisał:

Proszę bardzo przed założeniem blokady:

https://imgur.com/a/Jn51bjW

no to dokładnie pokazuje to co wspomniałem w 10 sekund założyłeś blokade + zdążyłeś wykonac kolejnego ss ale tutaj też macie dupochrony w postaci braku obowiązku odgrywania RP tak jak to wygląda przy zakuwaniu przez sapd podbiegasz zakładasz i nie ma gadki

Auto na giełdach nie może stać 5 minut i pracownik miał pełne prawo odholować pojazd z giełdy : " §4.2.1 Kierujący ma bezwzględny zakaz parkowania w powyższych stylach w miejscach, w których może utrudniać przejazd oraz w miejscach ze znacznie większym ruchem (tj. Giełdy, Spawny, Główne drogi w miastach, okolice parkingów przy pracach dorywczych itp.) " Pracownik nie popełnił błędu, jednocześnie nie zostanie ukarany. Skargę odrzucam i zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.