Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Modelerem Serwerowym teror_

PonczeeeK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

wafV3f2.png

Witam wszystkich czytelników bardzo serdecznie, z tej strony Reporter @PonczeeeKz Redakcji Prasowej Project News. Dziś zaprezentuję Państwu wywiad z Modelerem Serwerowym @teror_ Zapraszam do zapoznania się z materiałem.
LKZ38Vt.png

P: @PonczeeeK | T: @teror_

P: Witam, z tej strony Reporter @PonczeeeK z Redakcji Prasowej Project News. Na początku rozmowy chciałbym poprosić Cię, abyś powiedział coś o sobie oraz o swoich zainteresowaniach.
T: Witam również, nazywam się Krystian mam 18 lat i pochodzę z województwa zachodniopomorskiego, jeszcze się uczę dlatego wakacje to czas odpoczynku dla mnie. Mam wiele zainteresowań taką oczywistą jest motoryzacja, interesuje się także programowaniem, lecz się go nie uczę, bo nie mam czasu, zaś moim trzecim zainteresowaniem, a zarazem pasją jest tworzenie 3D obiektów do naszego MTA.

P: Wspomniałeś, że twoją pasją jest tworzenie obiektów do MTA. Kiedy zacząłeś w tym stopniu robić swoje pierwsze kroki?
T: Swoje pierwsze spotkanie ze światem 3D doświadczyłem już dawno, bo jakoś w 2022 roku to jest, minął już kawał czasu, a moje doświadczenie nabrało na wadze, przez co jest mi łatwiej robić rzeczy, które kiedyś sprawiały mi problem.
8c2KWiC.png

P: Jak znalazłeś się na serwerze ProjectRPG oraz co sprawiło, że jesteś jednym z modelerów serwerowych?
T: A to bardzo ciekawe, bo z ProjectRPG jestem już od 2020 roku, ale mam mało godzin ze względu na to, że kiedyś grało tutaj mało osób i ja jako młodzieniec nie myślałem, że to będzie jeden z większych serwerów na MTA. Modelerem na serwerze jestem w sumie przypadkowo, bo nigdy nie myślałem, że będę kiedyś na takim serwerze, ale wszystko zaczęło się od złożenia podania na to stanowisko — wtedy, kiedy je składałem, było mało osób odpowiedzialnych za obiekty 3D. Dołączyłem tutaj 1 lipca 2024 roku, czyli można powiedzieć, że rocznica była już kilka dni temu, z czego jestem dumny, że nadal tutaj jestem i mogę pomagać, rozwijać się oraz dokładać cegiełkę do serwera. Jednym z moich modeli jest budynek do pracy szambiarza.

P: Ile czasu średnio zajmuje Ci stworzenie gotowego modelu do gry?
T: Dla mnie jako osoby, która ma już jakieś doświadczenie, choć mimo wszystko cały czas się uczy nowych rzeczy, jest to zakres od 5 do 13 godzin z wyposażeniem. Może niektórych to zdziwi, że to dużo lub mało, ale starannie wykonuje swoją pracę oraz dziele ją na etapy, czyli np. w pierwszy dzień nie siedzę te 10 godzin i tworze cały czas jedną rzecz, tylko w 1 dzień posiedzę kilka godzin i na drugi dzień kolejne kilka godzin. Też trzeba zaznaczyć, że nie każdy jest idealny i model potrzebuje lekkich poprawek czy to w kolizji, czy w oświetleniu, by pasował do otoczenia.vwAkAuF.gif

P: Planujesz w przyszłości dołączyć do grona Administracji?
T: Myślałem nad tym i nawet kilka razy apelowałem, lecz się nie udało, może kiedyś jak podbije statystyki to zaapeluje na to stanowisko.

P: Co chciałbyś zobaczyć nowego na serwerze ProjectRPG?
T: Nigdy nad tym nie myślałem, ale ciekawe pytanie, chciałbym zobaczyć misje fabularne. Chodzi mi o coś takiego jak te z podstawki gry tylko ze swoją fabułą lub jakieś opuszczone miejsca, do których gracze mogą wchodzić i bawić się razem.

P: Czy masz jakiś obecny cel, który chcesz osiągnąć?
T: Tak, moim celem jest zdobycie Bullet'a GT, chciałbym go, dlatego że mi się podoba.NmvDOu6.png

P: Dotarliśmy do końca wywiadu. Czy chciałbyś coś dodać od siebie na sam koniec lub pozdrowić kogoś z serwera?
T: Chciałbym życzyć wszystkim bezpiecznych wakacji zarówno całej administracji oraz zespołowi, który tworzy ten serwer, jak i też graczom. Pozdrawiam również każdego, kto gra na tym serwerze oraz mojego najlepszego przyjaciela do grania czyli@pat399ryk.
5V20MaL.png

Dziękuję Wam za przeczytanie tego wywiadu, zachęcam do zapoznania się z resztą treści tworzonych przez naszą Redakcję Project News.8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
o398gIK.pngiTO1VF6.png

Edytowane przez Kierownikk
  • Super 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.