Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Kaiser_

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Komornik_Kaiser_
Nick(i) oskarżonego(/ych): Bolkaa
Powód skargi: Bezczelne nieprawidłowe nadawanie punktów kar na forum jak i na discordzie. 

Dowody: Logi discordowe i prywatna rozmowa forum. 
Opis sytuacji: Supporter Bolkaa, wybiorczo stosuję kary. Pewien użytkownik ciągle próbuje mnie prowokować, gdy próbowałem cokolwiek napisać na discordzie. Zawsze nazywał mnie od chorych, głupich, no-lifeów i żebym się leczył. Pragnę przy tym zaznaczyć, że w ogóle w żadnym momencie nie wchodziłem pierwszy z nim w interakcje i jedynie odpowiadałem mu na zaczepki. Raz nawet wspomniał o pewnej kobiecie o nazwie "Agata" i jest to de facto prowokacja, bo człowiek atakujący mnie doskonale wie, że jest to kobieta bliska mi dolnej części ciała. Supporter Bolkaa w żadnym momencie nie zareagował na te zaczepki, jedynie wlepiał mi kary, czy to na forum, czy to na discordzie. Jest to karygodne zachowanie i wskazuję na jednostronność w ocenie sprawy i jakieś dziwne powiązanie z prowokatorem.

Poza tym od kiedy można dostać na forum punkty, za stwierdzenie oczywistych faktów. W wiadomości prywatnej do owego prowokatora, zasugerowałem bez żadnych przekleństw, żeby pracował na spłatę kary, który jest powiązana z oszustwami blikowymi, bo jest de facto blikowcem i każdy o tym wie (bo sam już kiedyś za to poszedł na perma). Ponadto sam, jak zwykle pierwszy do mnie napisał i wywyższał się, iż miał rację i próbował mnie przy tym pouczać. Szkoda, że wtedy dziwnie nie zareagowałeś, na te oczywiste prowokacje. Dla ciebie nazwanie kogoś "blikowcem" jest bardziej niesłuszne, niż nazywania kogoś od "chorych, no-life'ów."

Gdzie ty za przeproszeniem widzisz tutaj podstawy w wystawianiu punktów karnych? Supporter Bolkaa najwidoczniej jest powiązany z prowokatorem, albo po prostu jest na tyle nieświadomy.  Nie dziwie się, że ciągle siedzi na tej randze. Całkowite dyletanctwo i bezczelna jednostronność w ocenie przebiegu wydarzeń. 

Jeśli ktoś cię prowokuje, to zgłoś to do kogoś z administracji, wczoraj wieczorem sam spingowałeś mnie, żebym zareagował na discordzie, jak to zobaczyłem, to gracz otrzymał karę oraz ty. Nie oczekuj, że będziemy przeglądać kanały cały czas. Każdy ma życie prywatne.

8 godzin temu, Komornik_Kaiser_ napisał:

Zawsze nazywał mnie od chorych, głupich, no-lifeów i żebym się leczył.

Nie wiem, na rangę wróciłem kilka dni temu.

8 godzin temu, Komornik_Kaiser_ napisał:

Supporter Bolkaa w żadnym momencie nie zareagował na te zaczepki

Wczorajszego dnia otrzymał karę wyciszenia, natomiast ty otrzymałeś karę permanentną za udostępnianie wiadomości prywatnych tego gracza. 
Punkty otrzymałeś za prowokację. 
Nie widzę powodu, dla którego w tym momencie obrażasz moją osobę, szerząc teorie spiskowe. Gracz napisał do mnie na discordzie czy można coś z tym zrobić, jeśli prowokujesz go w wiadomościach prywatnych, odpowiedziałem mu oraz zareagowałem, nakładając punkty. Uważam że wszystko z mojej strony zostało wykonane prawidłowo.

W dniu 6.07.2025 o 16:58, bolkaa napisał:

Jeśli ktoś cię prowokuje, to zgłoś to do kogoś z administracji, wczoraj wieczorem sam spingowałeś mnie, żebym zareagował na discordzie, jak to zobaczyłem, to gracz otrzymał karę oraz ty. Nie oczekuj, że będziemy przeglądać kanały cały czas. Każdy ma życie prywatne.

Po pierwsze nie widziałem, że miało to miejsce, bo mnie nie było. Po drugie, chodzi mi o sytuacje, gdy dostałem muta na 12 godzin. Prowokator napisał (po raz kolejny pierwszy), że ile godzin zmarnowałem i spokojnie można uznać, to za prowokację (sugerowanie, iż jestem nerdem bez życia) i wspomniał o "Agacie". W żadnym momencie nie zahaczałem, o jego osobę. Pisałem o zupełnie innej kwestii, dot. zarobków pracy i swoich doświadczeń z kurierki. 

Jakoś niespecjalnie kwapiłeś się, aby go to zreportować za prowokacje. Ciekawy przykład interpretacji prowokacji, wedle swoich potrzeb. Zasadność kary 12 godzin, jest mi zupełnie obojętna. Tu chodzi, o perma na discordzie i nadawanie punktów na forum za takie ważkie rzeczy. 

Natomiast ty otrzymałeś karę permanentną za udostępnianie wiadomości prywatnych tego gracza. 
Punkty otrzymałeś za prowokację. 

Oj, to dosyć zabawne. Bo praktycznie każdego dnia pewien gracz udostępnia prywatne wiadomości sprytsbenga z dopiskiem "dzień dobry" i jakoś nigdy, nie złapał za to perma. Nazywa się matibfc. A, poza tym, to nie jest prywatna wiadomość, tylko treść wiadomości z discorda mojej byłej organizacji w której byłem liderem. Nie wiem, co on ci tam nadagał na priv (do czego sam się przyznałeś), ale generalnie nie traktowałbym jego relacji, jako obiektywną sprawę. 

Sam też prowokator wysyłał bodajże wielokrotnie prywatne screeny rozmów na serwerze PRPG dc Zahera (odnośnie skinów w cs i są to de facto screeny bardzo prowokacyjnę) i jakoś nigdy nie dostał za to perma. To czemu on tam w ogóle nadal jest? Nadal stosujesz wybiórczo kary. I widać, to jak na dłoni. 

Nie widzę powodu, dla którego w tym momencie obrażasz moją osobę, szerząc teorie spiskowe. Gracz napisał do mnie na discordzie czy można coś z tym zrobić, jeśli prowokujesz go w wiadomościach prywatnych, odpowiedziałem mu oraz zareagowałem, nakładając punkty. Uważam że wszystko z mojej strony zostało wykonane prawidłowo.

image.png.044efd8aa54e58c91018498ab74f0959.png- Halo @bolkaa, czemu prowokatorowi nie dałeś punktów za prowokacje? Ciągle nagminnie i szyderczo wytyka mi błąd, gdy napisałem nieprawidłowo, komu ma wpłacić kaucję? 

Nie jestem robotem który siedzi cały czas na discordzie oraz czyta każdą wiadomość. Skoro cały czas ktoś coś robi to wystarczy to zgłosić? Każdy z administracji może zareagować na takie wiadomości, więc nie jestem jedyną osobą która może reagować 😊.

36 minut temu, bolkaa napisał:

Nie jestem robotem który siedzi cały czas na discordzie oraz czyta każdą wiadomość. Skoro cały czas ktoś coś robi to wystarczy to zgłosić? Każdy z administracji może zareagować na takie wiadomości, więc nie jestem jedyną osobą która może reagować 😊.

Chwileczkę...  Sęk w tym, że ta wiadomość, która ma mnie wyzywać od tych bez życia/nerdów, była dokładnie przesłana 5 minut wcześniej, od tej, przez którą dostałem karę na 12 godzin. 

Nie musiałeś być robotem, aby to zauważyć. Ty nawet powinieneś uprzednio sprawdzić całą rozmowę, aby znać kontekst czemu w ogóle go zwyzywałem. Kolejny raz udowadniasz, że działasz wybiórczo i jednostronnie. 

17 minut temu, bolkaa napisał:

Super, lecz muszę cię zasmucić, owy gracz nie pisał nic 5 minut wcześniej ani przez cały dzień 😁

Owszem, pisał. W momencie, gdy opowiadałem o kulisach pracy na kurierce i ile godzin na niej przesiedziałem. Ten prowokacyjne pierwszy zareagował, pisząc "Ile godzin zmarnowanych?". Jest to jasny sygnał, mający na celu sprowokować całą sytuację. Teraz zwyczajnie kłamiesz. 

W dniu 8.07.2025 o 10:51, Komornik_Kaiser_ napisał:

Po pierwsze nie widziałem, że miało to miejsce, bo mnie nie było. Po drugie, chodzi mi o sytuacje, gdy dostałem muta na 12 godzin. Prowokator napisał (po raz kolejny pierwszy), że ile godzin zmarnowałem i spokojnie można uznać, to za prowokację (sugerowanie, iż jestem nerdem bez życia) i wspomniał o "Agacie". W żadnym momencie nie zahaczałem, o jego osobę. Pisałem o zupełnie innej kwestii, dot. zarobków pracy i swoich doświadczeń z kurierki. 

Jakoś niespecjalnie kwapiłeś się, aby go to zreportować za prowokacje. Ciekawy przykład interpretacji prowokacji, wedle swoich potrzeb. Zasadność kary 12 godzin, jest mi zupełnie obojętna. Tu chodzi, o perma na discordzie i nadawanie punktów na forum za takie ważkie rzeczy. 

Oj, to dosyć zabawne. Bo praktycznie każdego dnia pewien gracz udostępnia prywatne wiadomości sprytsbenga z dopiskiem "dzień dobry" i jakoś nigdy, nie złapał za to perma. Nazywa się matibfc. A, poza tym, to nie jest prywatna wiadomość, tylko treść wiadomości z discorda mojej byłej organizacji w której byłem liderem. Nie wiem, co on ci tam nadagał na priv (do czego sam się przyznałeś), ale generalnie nie traktowałbym jego relacji, jako obiektywną sprawę. 

Sam też prowokator wysyłał bodajże wielokrotnie prywatne screeny rozmów na serwerze PRPG dc Zahera (odnośnie skinów w cs i są to de facto screeny bardzo prowokacyjnę) i jakoś nigdy nie dostał za to perma. To czemu on tam w ogóle nadal jest? Nadal stosujesz wybiórczo kary. I widać, to jak na dłoni. 

image.png.044efd8aa54e58c91018498ab74f0959.png- Halo @bolkaa, czemu prowokatorowi nie dałeś punktów za prowokacje? Ciągle nagminnie i szyderczo wytyka mi błąd, gdy napisałem nieprawidłowo, komu ma wpłacić kaucję? 

mnie w to nie mieszaj ja nie kupuje za blika pozdro dla ciebie

Nie wiem jak trzeba daleko wybiegać, żeby dostrzegać się w tekście "ile godzin zmarnowanych" prowokacji, które uderzają w Ciebie tak mocno, że postanawiasz "zwyzywać gracza". Dodatkowo nie wiem jak kogoś może boleć wspomnienie o "Agacie", o której to sam piszesz w ten sposób: 

W dniu 6.07.2025 o 08:24, Komornik_Kaiser_ napisał:

"Agata" i jest to de facto prowokacja, bo człowiek atakujący mnie doskonale wie, że jest to kobieta bliska mi dolnej części ciała.

Ponadto i tak nie jesteśmy w stanie tego zweryfikować. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.