Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z supporterem Zydu

Zolty.Lisek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

z1Ubmst.png

M3o7SmR.png

Witam wszystkich czytelników! Z tej strony Reporter @Zolty.Lisek z Redakcji Prasowej Project NewsDzisiaj przybyłem do was z wywiadem z Supporterem @Zydu. Zachęcam wszystkich do przeczytania wywiadu.

LKZ38Vt.png

Z: @Zolty.Lisek Z: @Zydu

Z: Witam z tej strony Reporter @Zolty.Lisek Redakcji Prasowej Project News. Czy Chciałbyś udzielić mi wywiadu?
 Z: Witam z tej strony Supporter @Zydu, tak oczywiście mogę Ci odpowiedzieć na pare pytań.

Z: Super, w takim razie przestaw się naszym czytelnikom tak, aby mogli cię poznać.
 Z: Na serwerze pojawiłem się dość dawno, mówi o tym, chociażby moje niskie UID. Podczas kariery jako gracz raczej skupiałem się na budowaniu kolejnych projektów i modernizowaniu moich pojazdów oczywiście ówcześnie zarabiając na nie podczas pracy na pracach dorywczych. Jestem supporterem z ostatniej rekrutacji i od momentu dostania się staram się realizować wyznaczone dla mnie zadania i wspierać serwer, jak i pomagać graczom. W życiu prywatnym nazywam się Kuba, mam 22 lata. Jestem fanatykiem motoryzacji i spędzam czas, w garażu majsterkując przy samochodach lub motocyklach. Cały swój wolny czas spędzam na realizowaniu swoich pasji bądź relaksie przy ulubionym serwerze albo ognisku ze znajomymi.

Z: Jak zaczęła się twoja przygoda z MTA oraz jak trafiłeś na serwer ProjectRPG?
 Z: Jeśli chodzi, o przygodę z samym MTA to zachęcił mnie mój znajomy z miejscowości znany mi od samego przedszkola, z którym gramy wspólnie po dziś dzień. Co do samego serwera, po prostu przeglądałem listę serwerów i wpadłem akurat tutaj. Paradoksem jest to, że mój znajomy wciągnął mnie w samo MTA a ja, wciągnąłem go do gry na tym serwerze i jesteśmy tu od początku aż do dziś.

HUHWweH.png

Z: Jak wyglądały twoje początki na serwerze?
 Z: Moje początki były proste i schematyczne, zachowywałem się jak klasyczny gracz. Wchodziłem, pracowałem na pracy dorywczej, w tamtym czasie był to kurier, a następnie przeznaczałem fundusze na zakup i tuning kolejnego auta. Zawsze byłem typem pomocnika i nigdy nie łapałem kar ani nie wchodziłem nikomu w drogę. Raczej skupiałem się na swobodnej rozgrywce i realizowaniu kolejnych celi jako gracz.

Z: Ile masz godzin na serwerze i jaki jest twój majątek?
 Z: Mam przegrane prawie tysiąc godzin natomiast mój majątek to około dwóch miliony dolarków.

Z: Czy masz jakieś swoje cele na serwerze?
 Z: Moim celem jest dalsza realizacja obowiązków jako serwerowy supporter oraz wspinanie się po szczeblach administracyjnej kariery.

Z: Jakie są twoje obowiązki w roli Supportera?
 Z: 
Moim obowiązkiem jest wspieranie graczy, reagowanie na ich zgłoszenia i pilnowanie porządku na serwerze.

iIOq6kp.gif

Z: Zauważyłem, że jesteś w organizacji Hotel California, dlaczego akurat ta organizacja?
 Z: Wybrałem tę organizację totalnie spontanicznie, natomiast spodobała mi się, w związku z czym nie zamierzam w chwili obecnej jej zmieniać. Uważam, że jest w topce na serwerze i warto do niej wpaść

Z: Okej, ostatnie pytanie na dziś, jaka panuje atmosfera w organizacji?
 Z: W organizacji panuje świetna atmosfera, wszyscy się szanujemy i wspieramy nawzajem. Nic tylko polecić a pragnę podkreślić, że prowadzimy aktualnie rekrutacje.

Z: Świetnie!, chciałbyś kogoś pozdrowić?
 Z: Pozdrawiam wszystkich czytelników tego wywiadu i fanatyków Project News oraz oczywiście pana redaktora!

hQmdodN.gif

XGwBbve_d.webp?maxwidth=760&fidelity=gra

Dziękuje wszystkim za przeczytanie tego wywiadu no i zachęcam do czytania innych wywiadów bądź też artykułów.

8eybfgF.pngDla Redakcji Prasowej Project News:

iTO1VF6.pngZqv2QQl.png

Edytowane przez Kierownikk
  • Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.