Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem rentaZUS

Anon4
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

YOqcrCD.png

M3o7SmR.png

Witam, z tej strony Publicysta @Anon4 z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj chciałbym przedstawić Wam wywiad z graczem @rentaZUS. Zapraszam do przeczytania materiału.

vgC1HDp.png

A: @Anon4 | R: @rentaZUS

A: Witam, z tej strony Publicysta @Anon4 z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
R: Witam, z tej strony rentaZUS. Chętnie udzielę Ci wywiadu.

A: Świetnie, czy chciałbyś się przedstawić naszym czytelnikom?
R: Oczywiście. Więc na imię mam Mateusz, mieszkam w województwie wielkopolskim, interesuje się grami komputerowymi i zawsze mogę komuś pomóc, jeśli jest to możliwe.

IUF9Yr5.png

A: Wspomniałeś, że interesujesz się grami komputerowymi. Jakie są Twoje ulubione gry?
R: Moje ulubione gry to między innymi są: Euro Truck Simulator 2, My Summer car oraz, GTA V, a także GTA SA i oczywiście MTA.

A: Jaka jest Twoja historia z MTA oraz serwerem ProjectRPG?
R: Dużo wymieniać. Do MTA zachęcił mnie @Lodowa_herbata, pomógł mi w instalacji tego wszystkiego i tak oto zacząłem grać na Projekcie oraz czasami na innych serwerach.

A: Czy planujesz zasilić szeregi jakieś frakcji serwerowej? A jak tak to jakiej?
R: Tak. Planuje zasilić szeregi frakcji San Andreas Road Assistance oraz San Andreas Fire Department. Na pewno będę wybierał między tymi oba.

epmD1JM.gif

A: A może chciałbyś zasilić szeregi jakiegoś biznesu? A jak tak to jakiego?
R: Może bym zasilił szeregi biznesu Blood Fight, lecz nad tą decyzją, się jeszcze zastanowię.

A: Z tego co wiem, przynależysz do organizacji Shadow Syndicate. Jak oceniasz tą organizację?
R: Oczywiście, że tak. Powiem tak fajna atmosfera, bardzo mili ludzie oraz jest zabawa!

A: Jaki posiadasz majątek na 867 godzin przegranych na serwerze? I czy jesteś z niego zadowolony?
R: Majątek jest w całkiem porządku. Jestem częściowo tak częściowo niezadowolony. Liczy się tylko dla mnie frajda oraz że mogę spędzić na tym serwerze miło czas.

Vvb6a9m.gif

A: Czy chciałbyś kogoś pozdrowić pod koniec wywiadu?
R: Oczywiście, pozdrawiam @Lodowa_herbata, @wyscigufkaa, @EEbola, @Komornik_Kaiser_, @Komornik_lugus, @Agentixson@Rybkaa, @SprytsBeng, @czarnydzony, @rotix, @Tapeciarz@Zolty.Lisek, @xkvxp oraz dla Ciebie @pomidorufka zacznij grać w MTA.

A: Dziękuję Ci za udzielenie wywiadu, życzę Ci miłego dnia.

XGwBbve.png

Dziękuję wszystkim za przeczytanie do samego końca wywiadu z graczem @rentaZUS! Zachęcam do przeczytania innych materiałów Redakcji Project News! Był z wami Publicysta @Anon4.

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

4RSDtUk.pngRIno3R0.png

Edytowane przez xHamster
  • Super 8

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.