Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na krystian9001

wuerha

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 85997
Login: wuerha
Nick oskarżonego: @krystian9001
Powód skargi: porzucenia auta/brak naprawy
Data zdarzenia: 01.07.2025
Dowody: logi + mój ss
Opis sytuacji: Gracz poprosił o jazdę próbną więc udałem się na giełde lv gdzie dałem mu klucze do pojazdu który był 100% naprawiony zatankowany. Po kilku minutach gracz odjechał spod urzędu lv pisząc na pm ze to disel i nie chce tego "syfu" XD więc napisałem aby oddał pojazd tak jaki otrzymał na starcie. Gracz nie oddał pojazdu + porzucił go na terenie pracy "lawet" w lv. Dodam że gracz zaczął mnie obrażać na /pm i wyśmiewać co znajdziecie sobie w logach nie chciało mi się ss robić 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 
180613971_Zrzutekranu(29).thumb.png.a22f6bc095563ea0c23aa38e1a26de0a.png714203608_Zrzutekranu(30).thumb.png.e03ed27d930426686aada337e3d0474c.png

Teraz, wuerha napisał:

UID: 85997
Login: wuerha
Nick oskarżonego: @krystian9001
Powód skargi: porzucenia auta/brak naprawy
Data zdarzenia: 01.07.2025
Dowody: logi + mój ss
Opis sytuacji: Gracz poprosił o jazdę próbną więc udałem się na giełde lv gdzie dałem mu klucze do pojazdu który był 100% naprawiony zatankowany. Po kilku minutach gracz odjechał spod urzędu lv pisząc na pm ze to disel i nie chce tego "syfu" XD więc napisałem aby oddał pojazd tak jaki otrzymał na starcie. Gracz nie oddał pojazdu + porzucił go na terenie pracy "lawet" w lv. Dodam że gracz zaczął mnie obrażać na /pm i wyśmiewać co znajdziecie sobie w logach nie chciało mi się ss robić 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 
180613971_Zrzutekranu(29).thumb.png.a22f6bc095563ea0c23aa38e1a26de0a.png714203608_Zrzutekranu(30).thumb.png.e03ed27d930426686aada337e3d0474c.png

Chłopie dałeś mi się prejechać nim jak juz sie dymił śilnik na śiwo
a teraz skarge piszesz poważnie  a i zderzak i lampa była puknięta. XDD

Teraz, krystian9001 napisał:

Chłopie dałeś mi się prejechać nim jak juz sie dymił śilnik na śiwo
a teraz skarge piszesz poważnie  a i zderzak i lampa była puknięta. XDD

wiesz że auto na giełdzie musi mieć 100% żeby było wystawione c nie ? XD

comunity MTA... 
Tragedia
Bezpodstawne wyłudzane kasy na kims bo nie masz na naprawe swojego gruza WTF XD?
Chłopie ja tu po nad rok  nie grałem i myślisz ze chce mi sie odstawiac tu jakieś cyrki takie jak ty opisujesz ze ci fure rozwalłem XD?

Teraz, wuerha napisał:

wiesz że auto na giełdzie musi mieć 100% żeby było wystawione c nie ? XD

przyjechałeś pod giełde juz rowzalonym mordzia

Teraz, krystian9001 napisał:

comunity MTA... 
Tragedia
Bezpodstawne wyłudzane kasy na kims bo nie masz na naprawe swojego gruza WTF XD?
Chłopie ja tu po nad rok  nie grałem i myślisz ze chce mi sie odstawiac tu jakieś cyrki takie jak ty opisujesz ze ci fure rozwalłem XD?

po sprawdzeniu logów wyjdzie też że zrobiłeś to celowo więc czekam na decyzję administracji 🙂

1 minutę temu, krystian9001 napisał:

comunity MTA... 
Tragedia

przyjechałeś pod giełde juz rowzalonym mordzia

kolego ale widać ostatnich kierowców w logach XD

1 minutę temu, wuerha napisał:

po sprawdzeniu logów wyjdzie też że zrobiłeś to celowo więc czekam na decyzję administracji 🙂

kolego ale widać ostatnich kierowców w logach XD

Maciek weż ty się w łeb puknij za nim coś zrobisz XD
dac ci te 300 stówki na naprawe biedaku?
żałuje ze nie nagrywałem ale skad miałem wiedzieć ze będzie ktos  skarge pisał ze niby mu auto rozwaliłem jak juz rozwalony był  tak jak pisalem u góry
pozdrawiam 

1 minutę temu, krystian9001 napisał:

Maciek weż ty się w łeb puknij za nim coś zrobisz XD
dac ci te 300 stówki na naprawe biedaku?
żałuje ze nie nagrywałem ale skad miałem wiedzieć ze będzie ktos  skarge pisał ze niby mu auto rozwaliłem jak juz rozwalony był  tak jak pisalem u góry
pozdrawiam 

już decyzje administracja sama podjemie ile masz zapłacić 🙂 

Przypomniał mi się fakt że przyjechałem na giełde lv taksówką z pracownikiem SATC paweł_ któremu podarowałem jeszcze 100$ napiwku co napewno znajdzie się w logach czy nawet na głupim "say"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.