Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Sakrza.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Sakrza
Nick(i) oskarżonego(/ych): @Zydu
Powód skargi: Nadużywanie uprawnień / niesłuszne kary
Data zdarzenia: 30.06.2025 - 01.07.2025
Dowody: Logi z serwera
Opis sytuacji:
30.06.2025 – Zabrane prawo jazdy (ABC):

Próbowałem sprowokować SAPD do pościgu, jednak nie odnieśli się do tego. Wtedy zacząłem driftować w pobliżu radiowozu. Nie doszło jednak do żadnego blokowania, spowalniania ani kontaktu z radiowozem. Ostatecznie zjechałem w inną uliczkę, zatrzymałem się na drodze. W tym momencie radiowóz skręcił w moją stronę (mimo że miał możliwość ominięcia mnie), a chwilę później otrzymałem od Zydu karę w postaci zabranych uprawnień kategorii ABC z powodem „hamowanie pojazdów”.

01.07.2025 – Mute za BK na czacie lokalnym:

Dzisiaj otrzymałem muta na 24 godziny za rzekome „BK” na czacie lokalnym. Napisałem do innego gracza słowo „cipo”. Nie używałem wulgaryzmów ani nie stosowałem agresji słownej. Uważam, że nałożenie tak długiego muta było nieadekwatne do sytuacji i nieproporcjonalne.

Uważam, że oba przypadki świadczą o nadinterpretacji sytuacji i nadużywaniu uprawnień przez supportera. Proszę o przeanalizowanie logów oraz podjęcie odpowiednich działań wyjaśniających wobec oskarżonego.

Z góry dziękuję za rozpatrzenie sprawy.

Witaj graczu.

W odpowiedzi na twoje oskarżenia przedstawię obie sytuację. Dnia wczorajszego otrzymałem na ciebie zgłoszenie przez pracownika frakcji za utrudnianie mu pracy i po obserwowaniu ciebie jakiś czas faktycznie zobaczyłem takie a nie inne zachowanie i tak jak sam napisałeś w opisie sytuacji choć wyglądało to nieco inaczej, zostałeś ukarany za m.in hamowanie radiowozu na drodze. Po nadaniu ci kary postanowiłem chwilę dłużej obserwować twoje poczynania i dodatkowo ujawniłem całkowity brak kultury za który zostałeś również ukarany.

Odnosząc się do sytuacji z dzisiaj, wpłynął na ciebie raport o braku kultury na chacie i po przeanalizowaniu logów wywnioskowałem że faktycznie brak kultury mimo wczorajszej kary za te same wykroczenie występuje u ciebie nadal w związku z czym według własnej decyzji wyskalowałem karę do 24 godzin.

To tyle co chciałem powiedzieć na temat twoich zarzutów, kolejne wypowiedzi będą jeśli będą konieczne do uzupełnienia czegoś dla ARCON.

Jeżeli chodzi o sprawę z zakazem prowadzenia pojazdów niestety nie ma załączonego materiału dowodowego, który byłby kluczowy dla tej sytuacji. Z samych słów nie jestem w stanie sobie zwizualizować w 100% tej sytuacji i odnieść się do niej rzetelnie. 

W dniu 1.07.2025 o 13:49, Sakrza. napisał:

Dzisiaj otrzymałem muta na 24 godziny za rzekome „BK” na czacie lokalnym. Napisałem do innego gracza słowo „cipo”.

Nie wiem co w tym dziwnego, jeżeli chodzi o długość to została ona wyskalowana od poprzedniej kary poprawnie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.