Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad ze Starszym Kierowcą Frakcji SATC - Bialy.Lisek

Zolty.Lisek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

kQ26j7M.png

mSu4qkK.png

Witam wszystkich moich czytelników! Z tej strony Praktykant @Zolty.Lisek z Redakcji Prasowej Project NewsDzisiaj przybyłem do was z wywiadem ze Starszym Kierowcą Frakcji San Andreas Transport Corporation - @Bialy.Lisek.  Zachęcam wszystkich do przeczytania!

LKZ38Vt.png

Z: @Zolty.Lisek | B: @Bialy.Lisek

Z: Witam z tej strony Praktykant @Zolty.Lisek. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
B: Oczywiście, że tak.

Z: Okej, w takim razie proszę, abyś przedstawił się naszym czytelnikom.
B:  Witam wszystkich czytających, z tej strony Starszy Kierowca @Bialy.LisekSan Andreas Transport Corporation! Moimi zainteresowaniami są lisy, pierogi oraz poruszanie się żółtkiem po drogach San Andreas.

Z: Dobrze, a zatem przejdźmy do pierwszego pytania. Jak trafiłeś na serwer ProjectRPG?
B: Zaczynając od początków, czyli 01.05.2023r Zobaczyłem film u znanego youtubera na tamten okres i byłem zaciekawiony, ponieważ wydawał się fajny, niedługo myśląc, wyszukałem nazwę i odpaliłem serwer. Po stworzeniu konta rozpocząłem przygodę z serwerem, lecz niestety nie na długo, ponieważ po zarobieniu kwoty na lepszy pojazd, którym był Greenwood, zapożyczyłem się u znajomego na kwotę 10 tysięcy i zakupiłem pojazd, lecz po około 2 dniach chęci grania na serwerze zanikły, więc nie znałem regulaminu i oddałem mu pojazd w ramach oddania pożyczki. Na początku myślałem, że to jest zdatne z regulaminem. Po okresie prawdopodobnie jednego tygodnia znajomy powiedział mi, że otrzymał bana za rozdawanie majątku, taką karę otrzymałem również ja. Po apelowaniu znajomego od kary został on odbanowany, lecz ja dopiero apelowałem się po okresie 2 miesięcy, ponieważ grałem na innych serwerach i po prostu zapomniałem o moim banie. Po pomyślnie rozpatrzonej apelacji powróciła moja chęć do gry i tak się rozwinęła gra na tym pięknym serwerze.

Z: Co najbardziej podoba Ci się na serwerze?
B: Szczerze mówiąc to wszystko, bo jednak każda rzecz ma w sobie cos fajnego i przyjemnego, więc ciężko określić co jest takiego najlepszego.

Z:  Czy planujesz w przyszłości dołączyć do jakiegoś biznesu?
B: Raczej nie planuje dołączać, ponieważ jest mi dobrze tak jak, jest we Frakcji, ale może kiedyś się skuszę, nie wiadomo.

dulMR8p.png

Z: Zauważyłem, że jesteś we Frakcji SATC, dlaczego akurat ta Frakcja?
B: Wybrałem tę Frakcje, ponieważ jest mega miła atmosfera dla tak zwanych adeptów, jak i oczywiście pełnoprawnych taksówkarzy. Samo wykonywanie zleceń bądź po prostu obowiązków frakcyjnych jest przyjemna do robienia. Pozwala mi się to odprężyć i spokojnie porobić kursy.

Z:  Skąd pomysł na nick Bialy.Lisek?
B: Pomysł taki jak nie inny, ponieważ uwielbiam lisy, a że białe są śliczne no to stąd taki, a nie inny nick.

Z: W jakiej jesteś organizacji i jaka panuję tam atmosfera?
B: Obecnie jestem w organizacji Burnouts, która jest naprawdę przyjemna, ale mało aktywna. Za czasów aktywności była to naprawdę świetna i to nie była organizacja po prostu tak o. Rekrutacja była no i wbiłem po prostu dla zaufanych ludzi bądź znajomych. Prawdopodobnie organizacja lekko umarła, ponieważ lider otrzymał bana, ale dokładną przyczyną nieaktywności nie jest znana według mnie.

L7QQmLS.gif

Z: Grasz w jakieś inne gry oprócz MTA?
B:  Obecnie co jakiś czas gram w BeamNG drive, Grand Theft Auto 5 oraz nfsy.

Z: Ostatnie pytanie na dziś, ile masz godzin na serwerze i jaki jest obecnie twój majątek?
B: Szczerze mówiąc na obecną chwilę mam przegranych ponad 2200h na serwerze, to posiadam śmieszny majątek w wysokości około 1.3/1.4 milionów, Dlaczego tak mało?, bo Po prostu moje pomyłki cenowe przy kupowaniu pojazdów, jak i szybkie nudzenie się pojazdami. Na szczęście już tak nie mam i moje gruzy mogą spokojnie gnić na bazie😀.

Z: Dobrze, na dziś to tyle, a może chciałbyś kogoś pozdrowić?
B: Chciałbym pozdrowić @mat17, @Dzonyy, @Shaane, @mAti. jak i wszystkich chłopaków z SATC.

Z: Ja również pozdrawiam! Dziękuje za wywiad oraz życzę Ci miłego dnia!
B: Również dziękuje za wywiad oraz życzę Ci miłego dnia!

RaY3ntc.gif

5V20MaL.png
SZYBKIE STRZAŁY:

Z: SAPD czy SARA?
B: SARA.

Z: Kebab czy Pizza?
B: Kebab.

Z: Praca kontenerów czy Kosiarki?
B: Praca kontenerów.

Z: Lato czy Zima?
B: Lato.

Z: Kawa czy Herbata?
B: Herbata

5V20MaL.png
         Dziękuję wszystkim za uwagę, no i widzimy się w kolejnych wywiadach! 

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
xRepIhM.pngBKmoC24.png

Edytowane przez Kacp3r
  • Super 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.