Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem Kaczorowskyyy

PonczeeeK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

T9JVEMK.png

mSu4qkK.png

Witam wszystkich czytelników bardzo serdecznie, z tej strony Praktykant @PonczeeeK z  Redakcji Prasowej Project News. Dziś zaprezentuję Państwu wywiad z graczem  @Kaczorowskyyy. Zapraszam do zapoznania się z materiałem.

LKZ38Vt.png

P: @PonczeeeK | K: @Kaczorowskyyy

P: Witam, z tej strony Praktykant @PonczeeeK z Redakcji Prasowej Project News, czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
K: Ależ oczywiście, z wielką przyjemnością.

P: Na samym początku przedstaw się naszym czytelnikom, tak aby mogli lepiej cię poznać.
K: Witajcie drodzy czytelnicy. Nazywam się Damian choć, część z was zna, mnie jako „Kaczorowskyyy”.

lDJ8j9J.png

P: Jak zacząłeś swoją historię z serwerem ProjectRPG oraz z platformą MTA?
K: Moją historię z MTA zacząłem około 2018 roku, gdy pewien kolega zaproponował mi wspólną rozgrywkę na serwerze typu 'truck''. Pograliśmy, tam jakiś czas wspólnie natomiast dość szybko nam się to znudziło. Wtedy nastąpiła chwilowa przerwa od MTA i po około pół roku odkryliśmy serwer, jakim jest MultiRPG. Grałem tam dość długo, bo aż do 2022 roku i przez ten czas udało mi się osiągnąć tam posadę Lidera frakcji SARA, byłem również w administracji serwera. Niestety wszystko, co dobre kiedyś musiało się skończyć i we wrześniu 2022 roku, gdy serwer ten zaczął, mocno upadać stwierdziłem, że to czas na coś nowego. W ten sposób znalazłem się na serwerze ProjectRPG, gdzie około dwa miesiące po dołączeniu na serwer dostałem się do frakcji SARA i jestem w niej do dziś.

P: Jaka jest geneza twojego nicku, skąd się on wziął?
K: Tak naprawdę nie ma on jakiegoś głębszego znaczenia, szukałem kiedyś pomysłu na nick, ponieważ poprzedni mi się znudził, wpadł mi pomysł na coś z kaczką i tak już zostało do dziś.

P: Na serwerze masz przegrane ponad 3427 godzin. Jak oceniasz spędzony czas na serwerze i ile twój majątek wynosi?
K: No to fakt, już kawał czasu spędziłem na tym serwerze. Myślę, że czas ten minął mi bardzo fajnie, większość z tego czasu spędziłem na frakcji, ale zdarzało się popracować na jakiejś pracy dorywczej. Co do mojego majątku, to nigdy tak dokładnie go nie obliczałem, ale jego wartość oscyluje w okolicach pięciu milionów.

P: Przynależysz do frakcji SARA na stopniu Inspektora, opowiedz, dlaczego ta frakcja, a nie jakaś inna?
K: Od zawsze interesowały mnie tematy związane z szeroko pojęta motoryzacją i mechaniką samochodową, dlatego też stwierdziłem, że frakcja SARA będzie dla mnie dobrym wyborem. Zacząłem od tej frakcji na wspomnianym już wyżej serwerze, a gdy przeszedłem, na Projecta to stwierdziłem, że trzeba kontynuować tę przygodę. Jestem w tej frakcji już prawie trzy lata i mogę śmiało powiedzieć, że to jedna z lepszych frakcji na serwerze.

ZfNnVry.gif

P: We frakcji SARA jesteś również egzaminatorem oraz szkoleniowcem, opowiedz jak to wygląda z twojej perspektywy.
K: A więc to tak, na stanowisko Szkoleniowca zostałem powołany w październiku 2023 roku, natomiast na stanowisko Egzaminatora dołączyłem stosunkowo niedawno, bo dopiero w kwietniu tego roku. Do moich zadań należy prowadzenie szkoleń, organizacja ewentualnych szkoleń w dodatkowych terminach oraz przeprowadzanie egzaminów kończących akademię we frakcji.

Wu1uBOX.gif

P: Pogrywasz w jakieś inny gry oprócz MTA?
K: W tym momencie ze względu na małą ilość czasu raczej nie, czasem zdarzy mi się odpalić ETS-a i zrobić jakąś trasę, natomiast rzadko się to zdarza.

P: Jakbyś miał zmienić coś na serwerze, co by to było i dlaczego?
K: W obecnej sytuacji w świecie MTA nie ma zbytnio w czym wybierać. Sądzę, że ProjectRPG jest najbardziej nowatorskim i eksperymentalnym serwerem w Polsce.

P: To byłoby na tyle, dziękuje Ci za udzielenie wywiadu, chciałbyś kogoś na koniec pozdrowić?
K: Chciałbym pozdrowić Zarząd frakcji SARA, wszystkich jej pracowników oraz całą organizację La Cosa Nostra.

5V20MaL.png

No i dobrnęliśmy do końca dzisiejszego wywiadu z @Kaczorowskyyy. Dziękuję bardzo za przeczytanie tego materiału i do zobaczenia w następnych wywiadach!

NFAS945.png

Dla Redakcji Project News:
xRepIhM.png6yRn5bP.png

Edytowane przez Kacp3r
  • Super 7

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.