Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na LastoAkaRudy

Metfiu

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kalaach
Nick(i) oskarżonego(/ych): @LastoAkaRudy
Powód skargi: Nadanie bezpodstawnej kary
Data zdarzenia: 29.06.2025 10;15
Dowody: do wody to można sobie na główkę wskoczyć image.thumb.png.f79ad2c37c78fcf34a3b208e84c60cfa.png
Opis sytuacji: krótko zwięźle i na temat, mam ponad 3.000.000 majątku i postanowiłem sobie rozdać 10.000 stałym graczom serwera, nie łamiąc przy tym regulaminu image.png.74bae3de7d0b9a087c004530ef0a7256.png a wyglądało to tak, że spytałem na G czy jest ktoś w stanie wspomóc mnie 500 $ i w zamian podwajałem kwotę, nikomu nie zrobiłem krzywdy a w drugą stronę, pomogłem trochę graczom dokładając im od siebie cegiełke, kara jak najbardziej jest bez podstawna, spójrzmy też na to, że kary nie miałem żadnej od ponad pół roku

Witaj,

Otrzymałeś ostrzeżenie od Szendera byś nie żebrał, następnie ode mnie otrzymałeś ostrzeżenie za ten podpunkt regulaminu: 3.6 Zabrania się tworzenia wydarzeń (eventów/konkursów/losowań) z udziałem czatów serwerowych, w skład których wchodzą transakcje między graczami (tj. przekazywanie majątku) bez wyraźnego zezwolenia członka administracji. Mimo dwóch ostrzeżen dalej nie zastosowałeś się do naszych wytycznych, więc przy kolejnej Twojej wiadomości o treści "halo daj ktos 500 dolca na fure z pp bo zwodowalem ;c" zostałeś ukarany. Pozdrawiam cieplutko i życzę dobrej niedzieli.

Dziękuje również życzę udanej słonecznej niedzieli by był czas na odpoczynek, tak jak wkleiłem wyżej regulamin, tak też dalej podtrzymuje to, że nie złamałem regulaminu patrząc przez pryzmat tego, że rozdałem mniej niż obejmują procenty, a co do wydarzeń to nie tworzyłem takowych, po prostu podzieliłem się mała częścią mojego majątku z graczmi, i wydaję mi się, że nie zawiniłem nikomu, też nikomu krzywdy tym nie zrobiłem, żebrać też nie żebrałem, po prostu napisałem wiadomość, czy jest ktoś w stanie mnie wspomóc gdzie podwajałem im to co dostałem. spójrzmy też na to, że od ponad pół roku nie mam żadnej kary, więc troche przykra sprawa, że musimy tutaj to wyjaśniać 

Skonstruowana przez Ciebie wiadomość miała jasne oznaki, które zgadzają się z definicją żebrania. Pierw dostałeś ostrzeżenie, następnie karę wyciszenia - a więc wszystko odbyło się tak, jak powinno.

Kara została nadana prawidłowo. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.