Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem Montz_

nitkoskaa_

Rekomendowane odpowiedzi

faKADz1.png
zFnyUPg.png

Witam! Z tej strony Reporterka @nitkoskaa_z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przychodzę do was z wywiadem z moim serdecznym kolegą oraz myślę że z dosyć znaną osobistością na serwerze, czyli z @Montz_!

vgC1HDp.png

n: @nitkoskaa_ | M: @Montz_

n: Witam, z tej strony Reporterka @nitkoskaa_ z Redakcji Prasowej Project News! Zechciałbyś, może udzielić mi wywiadu?
M: Hej chętnie odpowiem na wszystkie twoje pytania.

n: Dobrze, a więc proszę, opowiedz coś o sobie.
M:
Mam na imię Jakub, pochodzę z Zabrza. Mam 16 lat, interesuje się terrarystyką, a także służbami mundurowymi. Na co dzień zajmuje się rozwijaniem swoich zainteresowań, coraz bardziej zagłębiając się w świat terrarystyki. Uczęszczam do szkoły w chmurze, dokładniej to do liceum, przez co mam sporo wolnego czasu co przechodzi na aktywność na serwerze. Jestem również członkiem młodzieżowej drużyny pożarniczej w Ochotniczej Straży Pożarnej. Myślę, że to tyle, co mogę o sobie powiedzieć, cóż więcej dodać?

n: Przejdźmy do następnego pytania, a mianowicie skąd pomysł na twój nick? Od czego się on wziął i jaka jest jego geneza?
M:
Pewnego dnia grając na serwerze, postanowiłem zmienić mój nick na montz_. Nick wziął się w sumie to z tego, że rozglądałem się za tym, co można zamienić we własnie mój nick. Wtedy ujrzałem opakowanie czekolady i tak trochę zmieniłem i pododawałem litery, że wyszło akurat montz. Podłoga ( _ ) w nicku wzięła się stąd, że stwierdziłem, że nie lubię tak po prostu pustych nicków i od zawsze w nickach znajduje się u mnie jakiś znak specjalny.

n: Zauważyłam również chwilową zmianę, jeżeli chodzi o nick, z czego ona wynikała?
M:
Zmiana mojego nicku wynikła z chęci zmiany na coś innego. Znudzony nickiem montz_ stwierdziłem, że zmienię go na Eksero. Po wielu namysłach postanowiłem jednak wrócić do starej dobrej nazwy.

5jitNgx.png

n: Na serwerze przegrałeś prawie 1000 godzin. Jak oceniasz rozgrywkę oraz czy opowiesz o swoim stażu na serwerze?
M: Ciężko mi ocenić moją rozgrywkę na serwerze, tak dokładnie, lecz do dołączenia w społeczność serwera zachęcił mnie @huh, przyciągając mnie tu z pseudoli. Wtedy nie brałem rozgrywki na serwerze dość poważnie, bardziej myślałem, że wbije na serwer, pogram chwilę i przestanę. Zmieniło się to w momencie, gdy postanowiłem napisać rekrutacje do biznesu Project FM, gdzie bardziej zagłębiałem się w grę i zacząłem stawiać sobie jakieś cele. Na początku byłem znany pod nickiem Kunorek, lecz również go zmieniłem. W ProjectFM poznałem super osoby, które pomogły mi w rozwoju na serwerze. W momencie, gdy opuściłem biznes, stwierdziłem, że zrobię sobie przerwę od gry. Na tamten moment mój majątek wynosił może z 200k. Po powrocie, około 3 miesiące później postanowiłem napisać podanie do biznesu, w którym znajduje się do dziś, czyli Posorants Group, oraz do frakcji SARA. Odeszłem z niej, by przejść do SAPD, lecz po jakimś czasie postanowiłem wrócić. Mój majątek jak na taką ilość godzin jest dość mały, jest to około 450/500k, lecz nie żałuje ani jednej godziny przegranej na tym serwerze. Poznałem wiele super ludzi na serwerze i do dziś z się nimi trzymam.

n: Czy na ten moment posiadasz jakieś cele, jeżeli chodzi o rozgrywkę?
M: Aktualnie moim głównym celem jest powiększanie swojego majątku oraz kolekcji pojazdów.

n: Czy są kwestie dotyczące serwera, które byś zmienił? Jeżeli tak, to jakie?
M: Myślę, że zmieniłbym częstotliwość dodawania aktualizacji, więcej bym nie zmieniał.

OkfNGVH.gif

n: Przejdźmy do twojego pobytu we frakcjach. Obecnie znajdujesz się we frakcji SARA na randze Pracownik. Czy jesteś w stanie opowiedzieć trochę na temat pracy w tej frakcji oraz obowiązków na twoim stanowisku?
M: Praca we frakcji SARA hmm... Co mogę powiedzieć? Naszym głównym zadaniem jest holowanie pojazdów na parking policyjny bądź w nagłych przypadkach na stację lub mechanika. Aktualnie znajduje się na najniższej pełnoprawnej randze we frakcji. Moimi głównymi obowiązkami jest holowanie pojazdów oraz naprawa nawierzchni asfaltowej bądź barier energochłonnych, fotoradarów lub oświetlenia drogowego.

n: Dobrze, a jak oceniasz atmosferę wewnątrz frakcji?
M: Atmosfera jak najbardziej na plus, jest powaga, lecz również jest czas na śmiechy. Można pożartować, porozmawiać na różne tematy. Nigdy nie ma nudy, więc tym, którzy chcą zaznać super atmosfery, polecam naszą frakcję.

n: Prócz SARA na twoim koncie znajduje się pobyt w SAPD. Opowiesz trochę na ten temat?
M: Do SAPD dołączyłem po odejściu z SARA. Dołączając do SAPD, chciałem spróbować swoich sił w owej frakcji. Szło mi całkiem dobrze, po zdaniu akademii doszedłem do stopnia Police Officer II. Po osiągnięciu owego stopnia postanowiłem odejść i napisać powrót do poprzedniej frakcji. Było to za namową @Camper, który dołączył w szeregi SARA. Pobyt w SAPD uważam za ciekawy, lecz to nie do końca to, czego oczekiwałem. Osobiście nie wróciłbym w szeregi SAPD, przynajmniej na ten moment.

n: Jakie masz plany, jeżeli chodzi o karierę we frakcjach?
M: Aktualnie moim planem jest rozwijanie się we frakcji SARA. Pomimo tego nie wykluczam chęci przejścia do frakcji SAFD, lecz to raczej odległe plany.

rYxYHdP.gif

n: Jesteś również w biznesie Posorants Group. Jeżeli chcesz, również mógłbyś opowiedzieć, o tym, jak wygląda praca w biznesie.
M: Pewnie, że opowiem! Mój staż w biznesie aktualnie to około 5 miesięcy. W przeciągu tych kilku miesięcy awansowałem na rangę ekspert oraz zostałem szkoleniowcem, jak i egzaminatorem, oraz dowódcą. Praca w biznesie Posorants Group polega na organizowaniu akcji RolePlay dla naszych serwerowych frakcji. Jak niektórzy mogli zauważyć również, że organizowaliśmy niedawno transport tortu urodzinowego na 5 urodziny serwera. Tak jak już wspomniałem, moim głównym zadaniem jest robienie akcji, jak i prowadzenie szkoleń oraz przeprowadzanie egzaminów w akademii. Jako dowódca dbam o to, by flota naszych pojazdów była gotowa do organizowania kolejnych akcji. W naszym biznesie panuje super atmosfera, której nic nie potrafi zastąpić, także biznes polecam każdemu i zachęcam do pisania podań, gdy będzie rekrutacja.

n: Dobrze, to na tyle z mojej strony. Ostatnie pytanie — czy chciałbyś kogoś pozdrowić bądź przekazać coś naszym czytelnikom?
M: Pozdrawiam organizacje DZIK, której jestem liderem, całą frakcję SARA oraz biznes Posorants Group!
raL2DnT.png

Dziękuję za przeczytanie mojego artykułu. Zapraszam was również do przeczytania artykułów stworzonych przez innych pracowników biznesu!

S2Pihi5.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

kBbpm2Z.pngiTO1VF6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.