Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na hedgehog

m4rcelek

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 103043
Login: m4rcelek
Nick oskarżonego: hedgehog
Powód skargi: Odwalanie, brak predyspozycji do gry - posiadanie uprawnień do kierowania pojazdów. 
Data zdarzenia: 22.06.2025 r. około 15:30
Dowody: https://streamable.com/i6dyjk
Opis sytuacji: 
Jak wyraźnie widać na załączonym nagraniu, poruszając się swoim pojazdem marki Sultan, wjeżdżam na rondo zlokalizowane w Las Venturas, zachowując pełną ostrożność oraz zgodnie z zasadami obowiązującymi na serwerze. Niestety, po raz kolejny mam do czynienia z bezczelnym i skrajnie nieodpowiedzialnym zachowaniem innego gracza, który postanowił urządzić sobie “plac zabaw” na  drogach San Andreas. Nie byłoby tej skargi, gdyby sprawca zatrzymał się, przeprosił za swoje działania lub w jakikolwiek sposób próbował zadośćuczynić – nawet nie musiałbym wyciągać tej sprawy dalej.
Niestety, nie tylko zignorował całą sytuację, ale również wykazał się zupełnym brakiem poszanowania dla innych graczy i zasad obowiązujących na serwerze.

Co więcej – to nie jest pierwszy raz, kiedy ten gracz łamie zasady.  Jego obecność na drogach SA coraz częściej przypomina grę singleplayer, a nie rozgrywkę na poważnym RPG. Dodatkowo z wielkim rozczarowaniem muszę zaznaczyć, że jeden z supporterów zbagatelizował sprawę, co zmusiło mnie do podjęcia dalszych kroków i wniesienia formalnej skargi na forum. W związku z powyższym, uprzejmie, lecz stanowczo proszę o wyciągnięcie surowych konsekwencji wobec wspomnianego gracza. W mojej opinii, tylko najwyższy możliwy wymiar kary będzie adekwatny do skali przewinienia oraz powtarzalności takich zachowań. Dlaczego? Głównie ze względu na całkowite olanie sprawy na dodatek jestem stratny na kursie i na naprawie pojazdu. 

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.ded5a9939d66e82c7869617c3689e036.png

Co do tego, że nie pierwszy raz łamie zasady fajnie by było gdybyś to udowodnił bo raczej do tej pory chyba ani razu na siebie nie trafiliśmy🙂 Do tej pory pierwszy raz od dawna mam jakieś auto a jak już to miałem je na resell także nietrafne oskarżenie. Co do zaistniałej sytuacji, fakt. przeprosić mogę lecz co do zadośćuczynienia. Dostałem ostrzeżenie od Osoby z administracji pod Nickiem Arturek. Chciałem zapłacić lecz admin mi sam napisał że miałeś rozwalone doszczętnie auto po tym jak poprosiłem o id, i żebym po prostu uważał. Jak można też zauważyć po moim profilu, Skarg na mnie zero i jako tako złej opinii na serwerze bodajże nie mam podkreślając tak jak wyżej, pierwszy od dawna raz mam jakieś auto którym dłużej jeżdżę reszta była na resell. Powtórze jeszcze raz, przeprośić mogę, ponieść straty kursu +/- jakie z tego wynikły ale skoro sam support czy nie wiem jakiej rangi jest Arturek, Napisał mi że Auto było doszczętnie rozwalone to nie poczuwam sie do obowiązku spłacania ci samochodu które było i tak rozwalone, Jesli rzeczywiście mocno uszkodziłem, spoko zapłace mi to nie problem. Tylko wytłumacz sie jeszcze z zdania w którym ująłeś te słowa powtarzając, iż ani razu na siebie nie napotkaliśmy wczesniej wiec miło było również na przeprosiny za pomówienia. "Co więcej – to nie jest pierwszy raz, kiedy ten gracz łamie zasady.  Jego obecność na drogach SA coraz częściej przypomina grę singleplayer, a nie rozgrywkę na poważnym RPG" . Tyle odemnie.

9 minut temu, hedgehog napisał:
Cytat

Powtórze jeszcze raz, przeprośić mogę, ponieść straty kursu +/- jakie z tego wynikły ale skoro sam support czy nie wiem jakiej rangi jest Arturek, Napisał mi że Auto było doszczętnie rozwalone to nie poczuwam sie do obowiązku spłacania ci samochodu które było i tak rozwalone, Jesli rzeczywiście mocno uszkodziłem, spoko zapłace mi to nie problem. 

Na złączonym filmie widać, że pojazd nie jest doszczętnie zniszczony, gdyby był, to nie dość ,że straciłby całkowicie osiągi - jak widać leci 255 km/h bez zawahania. Więc określenie że " lecz admin mi sam napisał że miałeś rozwalone doszczętnie auto " jest całkowicie błędne - no.. prosty dowód na filmie. Co tu więcej napisać. Uważam, że supporter, źle ocenił sytuację i wagę sytuacji. W momencie kolizji doszło do straty pieniedzy nie dość, że na naprawę samej bryczki, jak i kursu który leciałem aż z AP. Wciąż proszę o wymierzenie tym razem sprawiedliwej kary. Nawet gdyby spojrzeć, że leciałem Vmax'em, wszystkie przepisy KRD są po mojej stronie, pierwszeństwo na rondzie, kolega się wmonotwał pod prąd bezpośrednio we mnie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.