Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Jakubexx

Huher.AMG

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Mati98
Nick(i) oskarżonego(/ych): Jakubexx
Powód skargi: Zła ocena sytuacji , brak umiejętności skalowania kar . działanie podczas duty administracyjnego na korzyść FRAKCJI
Data zdarzenia: 23:00 22.06.2025
Dowody: imgur.com/a/n6ajYtn
Opis sytuacji: Uważam że przesadne było dawanie ZPJ za to bez warna . Wiem że warn jest kwestią osobistą i nie trzeba go dawać . Jednak kara została wyskalowana w sposób który nie powinien mieć miejsca .
7.Graczowi pełniącemu funkcje administracyjne zezwala się stosować kary według własnej skali lecz wymaga się od niego sprawiedliwego wymierzania kary w stosunku do złamanych zasad Regulaminu Serwera. 
Uważam że kara została nałożona niesprawiedliwie i skalowanie zostało wyssane z palca co za tym idzie owy Supporter nie umie ocenić sytuacji sprawiedliwym okiem tylko działa pod wpływem impulsu.
Sam w tej akcji ucierpiałem bardziej niż którykolwiek z tych radiowozów wiec nie sądzę że im przeszkadzałem . Jak widać na nagraniu mój 3 Tonowy pojazd zleciał z drogi jak jakiś maluch.
Uważam że sytuacja nie była na tyle poważna żeby mnie karać bez ostrzeżenia na 7H mimo wcześniejszego braku przewinień .
Ps. Przyjacielu masz prawie 2 strony kar za odwalania motorkiem i inne dziwne akcje a na randze karasz z grubej rury za lekkie dotkniecie radiowozu na 7H bez skalowania - Troszke słabo !

imgur.com/a/b38EJNm
<< [43] Jakubexx: Mógł nie zauważyć po prostu
^^^^^^^^^^^
Panie Jakubexx uznajmy że ja też tego radiowozu nie widziałem i kwita co ? Czy może poprostu tam nie było twoich ziomków dlatego tak łagodnie do tego podszedłeś?

256867178_BE6C7E4F-F447-4499-95F7-A247D926E6EC.thumb.png.16d03cf861f3f502c8e84c07aab59875.png

Witam serdecznie,
otrzymałem zgłoszenie dotyczące utrudniania pracy frakcji, jak również celowego taranowania radiowozu. Po przeteleportowaniu się na miejsce zauważyłem, że zajeżdżałeś drogę pojazdowi SAPD. Celowo także spowodowałeś kolizje. Nie otrzymałeś ostrzeżenia, ponieważ nie mamy obowiązku jego nakładania. Przy celowym taranowaniu tym bardziej. Długość kary została dobrana w sposób odpowiedni. W przypadku celowego taranu, tak jak tutaj, kara mogła być nawet większa.
W tej skardze wspominasz o zupełnie innej sytuacji. Po nałożeniu kary poinformowałem Cię, że dotyczyła ona zdarzenia na dzielnicy Foster Valley. Zignorowałeś to. Tak czy siak, przedstawione przez Ciebie nagranie potwierdza, że od dłuższego czasu utrudniałeś pracę frakcji. Niżej załączam zrzut ekranu przedstawiający twoje poczynania, a pełne nagranie dostępne jest dla adm. RCON.

obraz.png.d728f16cebb4bd5373e6f3b8fa42dcd1.png

Odnosząc się jeszcze do drugiego nagrania, które pochodzi od gracza Sunko, kierowca szambiarki wjechał w gracza, jednak od razu przelał pieniądze na naprawę. Biorąc pod uwagę jego historię kar, wątpię, że było to celowe. Z tego względu otrzymał jedynie ostrzeżenie, aby następnym razem zachował większą ostrożność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.