Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Wujaszek.

M3frannek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: M3frannek
Nick(i) oskarżonego(/ych): Wujaszek.
Powód skargi: Złe wyskalowanie czasu kary 
Data zdarzenia: 21.06.2025
Dowody: lista kar
Opis sytuacji: Supporter wpisał mi zakaz prowadzenia pojazdów  na 2 miesiące a ostatni zakaz miałem dawno temu więc myśle że kara nie powinna mieć tak długiego czasu . Chciałem normalnie grać na serwerze ale administracja mi widocznie nie pozwala rozumiem że ostatnie kary nie wyglądają na to żebym nie odwalał ale ostatnio wróciłem do stałej gry na serwerze nie miałem żadnej kary . Jeszcze bym zrozumiał jakby ta kara wyglądała jakbym jechał i na chama się władował w typa a to było przez przypadek na dodatek zapłaciłem mu za naprawę  ale najwidoczniej chyba sapporter nie chce żebym grał na tym serwerze .

Nadałem karę na 2 miesiące ze względu na poprzednią jak zdołałeś zauważyć, poprzednią kare miałeś na 35dni więc najlepszym rozwiązaniem w twoim przypadku było przeskalowanie kary na 60 dni.

14 godzin temu, M3frannek napisał:

Jeszcze bym zrozumiał jakby ta kara wyglądała jakbym jechał i na chama się władował w typa a to było przez przypadek

Nie rozumiem, jechałeś pod prąd wyjeżdżając z LV w stronę SF i uderzyłeś w gracza, więc gdzie był tu przypadek? Rozumiem gdybyś wpadł w poślizg i wpadł na chwilkę na przeciwległy pas i uderzył kogoś, ale jechałeś pełną prędkością pod prąd i tłumaczysz że to było przez przypadek?

na dodatek zapłaciłem mu za naprawę

zapłata za szkody nie równa się brakiem kary

ale najwidoczniej chyba sapporter nie chce żebym grał na dym serwerze .

Wykonuje tylko swoje obowiązki, był report była reakcja

Serdecznie pozdrawiam

1 Witam odnoszę się do zdarzenia . Wjechałem pod prąd uderzyłem przez przypadek uderzyłem gracza bo nie zauważyłem go ponieważ na drodze leżało drzewo miałem słabą widoczność przez to od razu po uderzeniu gracza cofnołem się do niego w celu zapłacenia za szkody które wyrządziłem rozjechaliśmy się myślałem że jest wszystko w porządku aż do czasu dostania zakazu prowadzenia pojazdu 

2 : I też nie rozumiem  wyskalowania kary ale czekamy na decyzje Administratora RCON

W dniu 22.06.2025 o 11:58, Wujaszek. napisał:

Wykonuje tylko swoje obowiązki, był report była reakcja

3 : Dobrze rozumiem

Sam piszesz o powrocie na serwer, więc w czasie kiedy Cię na nim nie było, nie zdobywałeś nowych kar - jednak po powrocie znowu robisz to samo. Albo zaczniesz zwracać uwagę na to jak jeździsz albo Twoje kary będą wyglądały w ten sposób. Jeżeli dochodzi do sytuacji, w której to otrzymujesz karę na 35 dni, to fakt, że nie otrzymasz następnej kary tego samego rodzaju przez 2 miesiące nie oznacza, że zaczniesz zdobywać kary czasowe na x godzin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.