Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na: zabijakaNs

Fleschu*ok

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 48569
Login: IUkeex000
Nick oskarżonego: ZabijakaNs
Powód skargi: oszustwo w wyglądzie domku
Data zdarzenia: 21.06.2025
Dowody: logi  na chat lokalnym o godzinie 9;40 do 10;05
Opis sytuacji: zobaczyłem ogłoszenie na /og napisałem do gracza ile chce za ten domek ,  pisaliśmy o cenie i zaś go spotkałem pisaliśmy o wyglądzie tego domku napisał mi ze domek ma zielony trawnik , po zakupie podjechałem na domek a okazało się ze domek ma zwykła ziemie. zdecydowałem się napisac do niego jeszcze raz i ponownym trade ale gracz się już na to nie zgodził po czym zaczął się wypierać ze pisał mi ze miałem sprawdzić domek po id na forum. po zaufaniu mu ze domek na zieloną trawę skończyło sie na stracie siana  i niezadowoleniu 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @zabijakaNs

7 minut temu, Fleschu*ok napisał:

UID: 48569
Login: IUkeex000
Nick oskarżonego: ZabijakaNs
Powód skargi: oszustwo w wyglądzie domku
Data zdarzenia: 21.06.2025
Dowody: logi  na chat lokalnym o godzinie 9;40 do 10;05
Opis sytuacji: zobaczyłem ogłoszenie na /og napisałem do gracza ile chce za ten domek ,  pisaliśmy o cenie i zaś go spotkałem pisaliśmy o wyglądzie tego domku napisał mi ze domek ma zielony trawnik , po zakupie podjechałem na domek a okazało się ze domek ma zwykła ziemie. zdecydowałem się napisac do niego jeszcze raz i ponownym trade ale gracz się już na to nie zgodził po czym zaczął się wypierać ze pisał mi ze miałem sprawdzić domek po id na forum. po zaufaniu mu ze domek na zieloną trawę skończyło sie na stracie siana  i niezadowoleniu 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @zabijakaNs

Witam zaraz zaraz a czemu kłamiesz w tym momencie pisaliśmy o wygladzie domku lecz ci odpisałem ze chyba ma trawnik i płot stalowy lecz nie jestem pewny i sprawdz po id lecz ty nie sprawdziłeś tego domku tylko odrazu napisałeś ze kupujesz więc ci go selnełem a teraz płacz że ma ziemie zamiast trawy ? sory mordzia ale to twój bład ze nie sprawdziłeś co kupujesz jak ci wyraznie pisałem Ze byś sprawdził po id bo dokładnie nie pamietam co ma czy ma trawe czy nie i jaki ma płot a nie chciałem cię w bład wprowadzać i nagle jak ci sie coś odwidziało to pisałeś o odmianie a doskonale wiedziałeś co kupujesz lecz nie chciało ci się wbić na forum i sprawdzić jak ci mówiłem tyle w temacie.

Na jakim czacie rozmawialiście? Na pw jest tylko oferta, a gdzie reszta? 

2025-06-21 10:02:43	zabijakaNs	Fleschu*ok	powiedziałem ze chyba tak ale byś sprawdził po id
2025-06-21 10:02:24	Fleschu*ok	zabijakaNs	pytalem sie czy zielony trawnik a ty powiedziales tak patrze a tu ziemiaa tylko

Nie widzę nic w logach, żebyś @zabijakaNs pisał, aby gracz sobie sprawdził po id. Proszę o wypowiedź w ciągu 24h.

Inną kwestią jest to, że @Fleschu*okpownieneś sprawdzić co kupujesz, a nie w ciemno brać a potem robić z tego problem, że coś się nie zgadza...

15 godzin temu, Bolesny napisał:

Na jakim czacie rozmawialiście? Na pw jest tylko oferta, a gdzie reszta? 

2025-06-21 10:02:43	zabijakaNs	Fleschu*ok	powiedziałem ze chyba tak ale byś sprawdził po id
2025-06-21 10:02:24	Fleschu*ok	zabijakaNs	pytalem sie czy zielony trawnik a ty powiedziales tak patrze a tu ziemiaa tylko

Nie widzę nic w logach, żebyś @zabijakaNs pisał, aby gracz sobie sprawdził po id. Proszę o wypowiedź w ciągu 24h.

Inną kwestią jest to, że @Fleschu*okpownieneś sprawdzić co kupujesz, a nie w ciemno brać a potem robić z tego problem, że coś się nie zgadza...

Musi być w nogach bo pamiętam to jak dziś że na pewno pisałeum żeby sprawdził Po ID

@Fleschu*oknie gadaj głupoty na początku ci napisałem że ma trawę ale po wchwili ci odpisałem że dokładnie nie pamiętam że możesz sprawdzić po id nie wiem co chcesz osiągnąć ta skarga bo co to za różnica czy jest trawa czy szutr czy co innego druga sprawa twoim obowiązkiem przed kupnem sprawdzić co kupujesz i jak to wyglada ty tego nie zrobiles rowniez w ogloszeniu przezemnie napisanym bylo jak byk podane id domku myslisz ze po co bylo te id po to bys sobie je sprawdzil lecz ty miales to w 4 literach i teraz zalosnie piszesz skargę bo ty czegoś nie zrobiłeś 

Niestety, ale bez nagrania co mówił oskarżony nie jestem wstanie stwierdzić jego winy. Jeżeli ci raz powiedział, że ma zielony trawnik, a za chwile dodał żebyś dla pewności sprawdził(bo nie pamięta), to nie mogę go ukarać. Mogłeś sprawdzić co kupujesz, a nawet powinieneś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.