Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Resh22

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Resh
Nick(i) oskarżonego(/ych): CeglaXD
Powód skargi: Nadużycie uprawnień administracyjnych
Data zdarzenia: 17.06.2025 22:37-22:39
Dowody: 

Opis sytuacji: Witam, Podjechałem swoim Sultanem na giełdę w LV. Pozostawiłem pojazd w miejscu niedozwolonym, więc po chwili przyjechała laweta i założyła blokadę na moje koło. Gdy to zauważyłem, postanowiłem wsiąść do auta i po prostu pojechać na parking policyjny razem z pracownikami, aby je odebrać. Żaden z dwóch pracowników SARA nie zareagował - nic nie napisali i nie sprawiało im to problemu. Mimo to supporter postanowił wtrącić się w całą sytuację i teleportował mnie z mojego pojazdu. Gdzie jest jakikolwiek report na moją osobę? Gdzie w regulaminie jest napisane, że takie działanie jest zabronione?

Dobrze. W dalszym ciągu nie było żadnej podstawy, aby teleportować mnie poza mój pojazd (czy wsiadanie do własnego pojazdu jest zabronione na serwerze?). W żadnym regulaminie nie jest to zabronione, więc nadal uważam że zostałem przeteleportowany bez powodu. Jedynym Twoim argumentem jest to, że poprosiła Cię o to osoba mająca na serwerze 100 godzin i która nie ma zbyt dużej wiedzy na temat administracji. W takim razie poproszę o przesłanie dowodów z tej sytuacji do osoby rozpatrującej tę skargę - przecież nie możemy zaufać wyłącznie temu, co napisałeś. Pozdrawiam i oczekuje na A.RCON.

Nie mam żadnych dowodów, nie nagrywam żadnych rozmów w jakich uczestniczę, jedynym potwierdzeniem była by wypowiedź samej pracowniczki frakcji. Poza tym i tak bym nie wysłał bez zezwolenia uprzedniego osób, które wtedy rozmawiały. Co do jeszcze samego powodu wytepania - pracownicy frakcji SARA nie mogą przewozić graczy bez konkretnego powodu, to był jeden z tych i dlatego też Ciebie wytepałem, innego sposobu wysadzenia nie było.

21 godzin temu, CeglaXD napisał:

pracownicy frakcji SARA nie mogą przewozić graczy bez konkretnego powodu, to był jeden z tych i dlatego też Ciebie wytepałem, innego sposobu wysadzenia nie było.

Supporter był wtedy na miejscu oraz zareagował w sposób prawidłowy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.