Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Pawel_

InspektorDzordzo

Rekomendowane odpowiedzi

MSE9D5W.png

zFnyUPg.png

Witam wszystkich czytających, z tej strony Reporter @InspektorDzordzo z Redakcji Prasowej Project News, dzisiaj przybyłem do Was z wywiadem z graczem @Pawel_. Dowiemy się wielu interesujących informacji o nim, na przykład, jak trafił na serwer! Bez zbędnego przedłużania zapraszam do czytania!

f7peU23.png

I: @InspektorDzordzo | P: @Pawel_

I: Witam, z tej strony Reporter @InspektorDzordzo z Redakcji Prasowej Project News. Czy chcesz udzielić wywiadu dla naszej redakcji i odpowiedzieć na kilka pytań?
P: Hej, pewnie mogę odpowiedzieć.

I: Świetnie w takim razie zacznijmy, proszę, przedstaw się czytelnikom, aby mogli się z tobą zapoznać.
P: Mam na imię Paweł, mam 20 lat i pochodzę z województwa warmińsko-mazurskiego. Interesuję się wszystkim i niczym, tak można powiedzieć.

I: Proszę, opowiedz coś o tym, jak natrafiłeś na platformę Multi Theft Auto oraz serwerze ProjectRPG.
P: Za bardzo nie pamiętam, jak trafiłem na ProjectRPG, ale chciałem kiedyś pograć na FiveM, lecz nie miałem dobrego sprzętu i chyba wyświetlił mi się film na Youtube. Obejrzałem poradnik do końca, stosując się do wszystkich wykonanych kroków i rozpocząłem swoją przygodę z MTA. Spędzałem czas na różnych serwerach, lecz po dłuższej chwili postanowiłem dać spokój, ponieważ nie podobało mi się. Po 2 latach to jest grudzień 2024 roku, przypomniało mi się o MTA i postanowiłem wrócić i poszukać jakiegoś świetnego serwera. Przeszukując listę serwerów, natrafiłem na ProjectRPG, postanowiłem dołączyć i pograć chwilkę, lecz można zauważyć, nie była to krótka chwila.

fBfDkt7.png

I: Z tego, co widziałem, to jesteś pracownikiem frakcji SATC, opowiedz, proszę, jak wygląda twoja praca, czy się dobrze czujesz, będąc jej członkiem oraz jaka panuje u was atmosfera.
P: Moim zadaniem w SATC jest przewóz graczy ProjectRPG po całej mapie San Andreas. Czuję się bardzo dobrze będąc członkiem frakcji SATC. Co do atmosfery, jest bardzo przyjazna ze względu znikomej ilości konfliktów czy problemów.

I: Byłeś kiedyś członkiem jakiejś organizacji? Jeżeli tak to opowiedz, jak było i dlaczego odszedłeś.
P: Tak, bylem w organizacji La Cosa Nostra nie wiem dokładnie ile, ale odszedłem z powodu, że nie potrzebowałem organizacji na tamten moment. Również bylem w 90'Mindnight Racing, lecz jak widać, też odszedłem przez spory chaos, jaki panował w tej organizacji.

I: Na jaką sumę, wyceniasz swój obecny dobytek oraz czy masz jakiś konkretny cel, do którego dążysz?
P: Bardzo ciężkie pytanie, bo nigdy nie podliczałem swojego majątku, nawet ciężko jest mi określić +/- ile jest wart. Moim obecnym celem jest przyjemność z gry, jak i zakup jakichś drogich samochodów.

5BGvHFb.gif

I: Ile dziennie czasu poświęcasz na serwer ProjectRPG?
P: To zależy od dnia i czy mam coś do zrobienia w życiu prywatnym, lecz średnio jestem w stanie poświęcić około 6 godzin dziennie na serwer.

I: Masz zamiar w przyszłości dołączyć do innej frakcji bądź biznesu?
P: Nad biznesem nigdy nie myślałem, żeby dołączyć, podobnie sprawa wygląda w przypadku biznesu.

I: Jaki moment na serwerze wspominasz najlepiej?
P: Najlepszy moment, jaki wspominam, jest osiągnięcie maksymalnego poziomu na kurierze ze względu sporej ilości godzin, jakie musiałem poświęcić na niego.

mWDrcaZ.gif

I: Jakie jest twoje zdanie o kilku ostatnich aktualizacjach?
P: Uważam, że wreszcie można poczuć jakiś powiew świeżości na serwer ze względu, że dodali nową pracę, jak i osiągnięcia czy też walki lowriderów na serwer. Najlepszą nowością dodaną na serwer moim zdaniem jest praca na transporcie kontenerowców.

I: Grasz w jakieś inne tytuły oprócz Multi Theft Auto?
P: Tak, od czasu do czasu odpale sobie Euro Truck Simulator 2 na multiplayer, czyli tak zwanym TruckersMP.

I: Czy masz jakiś pomysł, co nowego mogłoby zostać wprowadzone na serwer?
P: Nie mam żadnego pomysłu, co administracja mogłaby wprowadzić na serwer.

I: Dotarliśmy do końca wywiadu. Czy chcesz na koniec coś od siebie dodać lub kogoś pozdrowić?
P: Jasne, że tak, chciałem od siebie jeszcze dodać, że jestem zaskoczony, iż zostałem zaproszony do udzielenia wywiadu. Chciałbym pozdrowić całą frakcję SATC i wszystkich czytelników!IuluXo0.png

Dziękuję wszystkim za przeczytanie tego wywiadu. Do zobaczenia na serwerze!

cSH90AO.png

Dla Redakcji Prasowej Project News

V4JYhVw.pngRIno3R0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.