Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Wujaszek.

*TiGeR*

Rekomendowane odpowiedzi

Login: *TiGeR*
Nick(i) oskarżonego(/ych):  Wujaszek.
Powód skargi: Błędnie nadana kara. 
Data zdarzenia: 14.06.2025 około godziny 10.00.
Dowody: Można sprawdzić logi, ale to co napisałem niżej. 
Opis sytuacji:  Wbiłem sobie na serwerek, po czym poszedłem na strefę DM. Był tam gracz DanioQ.AMG, zacząłem go zabijać po czym po prostu się " spłakał " i to on zaczął mnie prowokować tekstami typu: chodz tutaj i na vc coś mi powiedz, chyba ze masz 13, 14 lat. To mu napisałem, że porządzić sobie może majtkami na dupie. Po czym napisał mi żebym nie pyskował, wtedy napisałem mu nie płacz. Potem napisałem mu, żeby szedł do szkoły lepiej a nie mi płakał na PW- jego odpowiedź : Sobota jest KLAPKU. Więc kto tu kogo prowokował... po czym ja dostaje mute co prawda na 3 godziny a on warna. Tłumaczenie  ? Miałem podobne kary, ALE ostatnia karę za prowokację dostałem 11 Lutego 2024, ponad ROK temu. Pozatym nie widzę nic prowokującego w moich wypowiedziach.

Dostałem zgłoszenie o prawdopodobnej prowokacji z twojej strony od gracza którego wyżej wymieniłeś, postanowiłem przyjrzeć się sprawie i faktycznie doszukałem się prowokacji z twojej strony. Po nadaniu kary postanowiłeś że napiszesz reporta pt. „Sam mnie prowokował, daj mu mute” po czym zająłem się sprawą gracza którego ty zgłosiłeś i po przeanalizowaniu kar zarówno twoich jak i jego postanowiłem zadziałać tak a nie inaczej. Po nadanej karze graczowi DanioQ.AMG postanowiłeś że zaczniesz wysyłać bezsensowne raporty za co zostałeś upomniany, poczym w reporcie piszesz że „infolinie mam we łbie”. Moim zdaniem jest to troszkę nie poważne więc postanowiłem że odpowiednim środkiem będzie wyrzucenie cię z serwera z powodem „Wysyłanie bezsensownych reportów - spam reportami”

Pozdrawiam i życzę miłego dnia Wujaszek.

Nie jest ważne kto zaczął, dostałem zgłoszenie na ciebie więc to ciebie sprawdzałem, to że później wysłałeś zgłoszenie nie zmienia faktu, że nie nadajemy kar bo gracz tego chce, każdy gracz jest oceniany indywidualnie na podstawie swoich wcześniejszych kar. Nie tylko kary wyciszenia liczą się do tego czy ty otrzymasz mute, lub ostrzeżenie. Jeśli miałeś niedawno ostrzeżenie za "Prowokacje" to normalną rzeczą jest to że następną kare jaką otrzymasz będzie to kara wyciszenia.

W dniu 14.06.2025 o 11:12, *TiGeR* napisał:

Pozatym nie widzę nic prowokującego w moich wypowiedziach.

2025-06-14 09:59:16 *TiGeR* DanioQ.AMG Trudno, warto takich szczyli jak Ty gnębić

Nom, ja też nic prowokującego nie widzę. (Jeden z wielu, które mogę tu wkleić) 

Warna dot. prowokacji miałeś 17 maja.

Kara została nadana słusznie - oboje się prowokowaliście, a Wam jak strefa DM nie służy, to na nią po prostu nie wchodźcie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.