Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na LastoAkaRudy

zbroja102

Rekomendowane odpowiedzi

Login: zbroja102
Nick(i) oskarżonego(/ych): LastoAkaRudy
Powód skargi: zbyt duza kara 
Data zdarzenia: 06.06.2025
Dowody: lista kar
Opis sytuacji: witam wbilem dzis na serwer po raz 2 okolo 23:20 aby pokopac troche na kopalni. zrespilem sie w ostatnim miejscu czyli na grzybach na ktorych akurat pracowal moj kolega. postanowilem dla beki wjechac na prace aby go rozjechac zrobilem to posmialismy sie na dc i pojechalem. jakis typo ktory stal z boku nagral i mnie zreportowal dostalem prawko. jahowski sie tepnal a z racji iz mial off vc to zaczalem zdenerwowany go wyzywac. nie powinno miec to miejsca ale kiedy dostalem mute na vc od lasta ktory najwidoczniej mnie specowal zdenerowalem sie mocno i zaczalem wyzywac jahowskiego na pm u lasta. wiedzialem ze dostane muta za to a na cofniecie tego bylo za pozno wiec pogodzilem sie z mutem ktorego dawno na chat nie mialem  i napisalem mu ze hattrick bedzie. a on mi daje bana na 30dni z powodem ze nie przyszedlem tutaj grac. na serwerze mam 3500h przegrane wiec niewiem czy nie przyszedlem tutaj grac. chcialem normalnie pograc i sie posmiac z kolega. najwidoczniej ktos mial kija w d***e i mnie zrapsowal. ale z tym banem na 30dni to juz przesada. szczegolnie ze dawno nie mialem zadnej kary typu ban czy mute za odwalanie.

Witaj, myślę że wyjaśniłem wszystko w apelacji, ale nie ma problemu mogę się powtórzyć, może dokładniej wyjaśnić. Powód bana "nie przyszedłeś tutaj grać" odnosi się do teraźniejszej sytuacji, nie ma znaczenia ile masz przegranych godzin na serwerze, jeśli świadomie wjeżdżasz na pracę grzybów, świadomie wyzywasz wyżej wymienionego Jahowskiego na VC, po czym w rozmowie na PM ze mną dalej świadomie robisz to samo, to jak mam ocenić Twoje zachowanie? Ponadto w rozmowie ze mną byłeś przekonany, że dostaniesz mute, cytując Ciebie "mute dawno nie mialem", zgubiła Cię Twoja pewność siebie, myślałeś, że możesz sobie pozwolić na wszystko a skończy się tylko karą wyciszenia. Obrażanie kogoś od słów na f, c i tym podobnych, lub składanie propozycji seksualnych to jest dla Ciebie "normalne granie"? Masz 5 stron kar, nigdy nie dostałeś kary z takim powodem, dlatego moim zdaniem taki odpoczynek może Ci przysłużyć, i może zachęci Cię do refleksji nad swoim zachowaniem.

Pozdrawiam cieplutko.

W dniu 7.06.2025 o 00:09, LastoAkaRudy napisał:

Masz 5 stron kar, nigdy nie dostałeś kary z takim powodem, dlatego moim zdaniem taki odpoczynek może Ci przysłużyć, i może zachęci Cię do refleksji nad swoim zachowaniem.

Jak najbardziej zgadzam się z Administratorem,

Kara została nadana słusznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.