Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Bolesny

WiolaWiniewska

Rekomendowane odpowiedzi

Login: balon

Nick(i) oskarżonego(/ych): Bolesny
Powód skargi: Źle nadane punkty na forum
Data zdarzenia: 4.06.2025 14:43
Dowody:https://projectrpg.pl/profile/26996-balon/warnings/9912/

Opis sytuacji: Zaoferowałem graczu, który wystawił swoje elegy 30k oraz dopisałem wiadomość że nie dam mu zarobic, parę godzin później dostaje punkty za § 3
W wątku mogą się wypowiadać tylko: Autor wątku oraz osoby zainteresowane ogłoszeniem. Uważam że punkty są niesłuszne, ponieważ zaoferowałem 30k, a to że oferta była słaba nie ma znaczenia. Wieeele razy występują sytuację że osoby dają słabe oferty i nie są karane punktami, więc dlaczego ja mam być inny?

Edit: Chciałbym dodać że wątek dot. wystawienia pojazdu został usunięty przez Bolesnego za to ze byl zle wystawiony co tylko tym bardziej utożsamia mnie z tym że punkty są nie słuszne 

Zwykłe elegy jest więcej warte niż te 30k, a tu mówimy o pojeździe o id 876, więc kwota za to auta to grube miliony. Ty swoim postem jedynie co, to chciałeś być zabawny i tyle. Nie byłeś zainteresowany ogłoszeniem,  dlatego dostałeś punkty. Mogłem ewentualnie dać ci punkty za podbijanie wątku, ale liczba punktów na forum i tak byłaby ta sama: 

§ 7 Zakazuje się pisania postów mających na celu podbicie wątku.

22 minuty temu, Bolesny napisał:

Zwykłe elegy jest więcej warte niż te 30k, a tu mówimy o pojeździe o id 876, więc kwota za to auta to grube miliony. Ty swoim postem jedynie co, to chciałeś być zabawny i tyle. Nie byłeś zainteresowany ogłoszeniem,  dlatego dostałeś punkty.

Nawet jeśli była to słaba oferta to i tak była to oferta! a nie pisanie sobie o byle czym tak jak jest to w punkcie regulaminu, który przytoczyłeś 

Zacznijmy od tego, że oferta musi być realna za dane auto, albo chociaż jakoś zbliżona do wartości pojazdu. Oferta 30k za pojazd warty co najmniej kilka milionów, to jest jawne trollowanie, albo podbijanie wątku. Mogłem w tej sytuacji dać punkty za podbijanie wątku, ale uznałem, że ten punkt też został złamany. Czy dostałeś punkty za ten złamany punkt, czy dostałbyś za podbijanie wątku, to nie zmienia faktu, że punkty są słuszne.

28 minut temu, Bolesny napisał:

Zacznijmy od tego, że oferta musi być realna za dane auto, albo chociaż jakoś zbliżona do wartości pojazdu. Oferta 30k za pojazd warty co najmniej kilka milionów, to jest jawne trollowanie, albo podbijanie wątku. Mogłem w tej sytuacji dać punkty za podbijanie wątku, ale uznałem, że ten punkt też został złamany. Czy dostałeś punkty za ten złamany punkt, czy dostałbyś za podbijanie wątku, to nie zmienia faktu, że punkty są słuszne.

Nie wiedziałem że te auto jest takie drogie bo żadnych ofert nie było, a ceny na forum zawsze każdy daje kosmiczne i pisze w nawiasie offki i myślałem że tak samo jest w tym przypadki. Po za tym skoro usunąłeś ten wątek na forum z racji iż pojazd był błędnie wystawiony oznacza to że to nie było ogłoszenie wystawienia, czyli dalem ofertę pod zwykłym wątkiem a nie ogłoszeniem sprzedaży pojazdu za co nie powinno być punktów. 😉

Nawet, jeżeli wątek nie był zgodny z regulaminem działu, to do czasu moderacji przez administracje serwera wypowiedzi pod nią powinny być zgodne z regulaminem.

Szkoda, że przez tyle godzin na serwerze, nikt nigdy nie wytłumaczył Ci, że elegy z tune, z niskim ID nie jest warte 30.000$. Ale przynajmniej teraz już będziesz poinformowany.

Punkty zostały nadane słusznie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.