Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

zabijakaNs

Rekomendowane odpowiedzi

Login: zabijakaNs
Nick(i) oskarżonego(/ych): @Kacp3r
Powód skargi: Złe interpretowanie słów złe dobieranie kar do danej sytuacji 
Data zdarzenia: 01.06.2025
Dowody: logi
Opis sytuacji: Jechałem sobie infernusem nagle pan resh wjechał pod prąd i we mnie uderzył i uciekł bez płacenia wiec napisałem mu na pm czy odda kase za naprawe nie było zadnego braku kultury i pan @Kacp3r zdanie ale to ty jechałeś pod prąd i mi wyjebałeś nazwał to jako BK bez przesady coraz bardziej komuna sie robi jak na konkurencji zaraz nic nie bedzie można pisać a z tego co wiem przeklinanie jest dozwolone ale wiadomo trzeba mieć umiar w tym ale no rozumiem jak bym nie wiem co zrobił ale za 1 słowo dawaćmute za BK to widze pan adm nie wie co to jest chyba bk 

Hej!

Przybyło na ciebie zgłoszenie, po sprawdzeniu logów tak jak było w zgłoszeniu - wykazałeś się brakiem kultury, na co zareagowałem i po sprawdzeniu twoich kar nadałem kolejną na okres 4h z powodem BK na /pm, nie widzę w moim działaniu jakichkolwiek nieprawidłowości, twoja ostania kara w postaci mute, miała miejsce niespełna miesiąc temu (10.05) a więc skalowanie kary jest jak najbardziej adekwatne do popełnionego wykroczenia.

11 godzin temu, Kacp3r napisał:

Hej!

Przybyło na ciebie zgłoszenie, po sprawdzeniu logów tak jak było w zgłoszeniu - wykazałeś się brakiem kultury, na co zareagowałem i po sprawdzeniu twoich kar nadałem kolejną na okres 4h z powodem BK na /pm, nie widzę w moim działaniu jakichkolwiek nieprawidłowości, twoja ostania kara w postaci mute, miała miejsce niespełna miesiąc temu (10.05) a więc skalowanie kary jest jak najbardziej adekwatne do popełnionego wykroczenia.

TY siebie słyszysz ? kara skalowana za 1 słowo ?  Na prawde coraz bardziej sądze ze serwe prpg upodabnia sie do konkurencji chyba wiesz jaki serwer mam na myśli tam to wgl ni nie mozna pisać bo mute za byle co mozna dostać ja rozumiem ze kara karą ale no bez przesady jak ty słowo wyjebałeś nazywasz brakiem kultury to moze pora wrócić do szkoły przypomnieć sobie brak kultury bo wedle mnie 1 słowo nie jest żadnym brakiem kultury zwłaszcza ze gracz który napisał raporta nie chciał mi oddać kasy za szkody. to fajnie 

Skoro nie chciał oddać ci pieniędzy za wyrządzone szkody, to czemu nie napisałeś reporta? A słowo którego użyłeś to brak kultury, a twoja kara jest taka a nie inna z racji na twoją ostatnią karę o tym samym powodzie niespełna 3 tygodnie temu.

30 minut temu, Kacp3r napisał:

Skoro nie chciał oddać ci pieniędzy za wyrządzone szkody, to czemu nie napisałeś reporta? A słowo którego użyłeś to brak kultury, a twoja kara jest taka a nie inna z racji na twoją ostatnią karę o tym samym powodzie niespełna 3 tygodnie temu.

bo nie miałem nagrania ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.