Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na BlackNinja

ZbyszekieIiszek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: iLoveMamana
Nick oskarżonego: BlackNinja
Powód skargi: Wyłudzanie pieniędzy od graczy z Organizacji.
Data zdarzenia: 12.02.2021
Dowody:  Screenshot_3.png

Screenshot_4.png
Opis sytuacji: Więc dosyć prosta sprawa, grałem sobie jak codziennie na serwerze z moim (kolegą) Gdy lider Organizacji w której (Graliśmy) napisał aby to gracz o nicku KREJKS zapłacił mu za paliwo jak i w regulaminie Organizacji jest napisane, że auta mają być oddane 50% + paliwa a ow. gracz oddał auto z 68% następnie BlackNinja wyjeździł paliwo i kazał płacić mu za wyjezdzone paliwo, które sam BlackNinja wyjeździł.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://ibb.co/0X3VVkq

Witam, jako lider organizacji chciałbym rozjaśnić kilka problemów.

Pisałem graczowi o tym, aby oddał całą kwotę, którą podałem na czat organizacji.

Cytat

Organizacji jest napisane, że auta mają być oddane 50% + paliwa a ow. gracz oddał auto z 68% następnie BlackNinja wyjeździł paliwo i kazał płacić mu za wyjezdzone paliwo, które sam BlackNinja wyjeździł.

Gracz pisze tutaj o tym, że wyjeździłem owe paliwo, podaję ss z dowodem pojazdu, który jest w przecho pojazdów,

https://imgur.com/a/J30ltr2

Na widocznym ss pokazane jest 65%, wyjeździłem całe 3%, gdzie pojechałem pojazdem do przechowywali pojazdów.

Gracz gdy napisał, że nie da kwoty za koszt paliwa + wyzywanie lidera, został wydalony z organizacji.

Dostał drugą szansę, gdy został wpisany na czarną listę, poprzednio został wydalony za:

- Brak kultury dla lidera, nie naprawiał aut, które były popsute, jak również był na PP, działał na szkody organizacji.

- Gracz trollował gracza o nicku @Krzysiu2020, że za wpisanie komendy /odejdz dostanie za darmo turismo, gracz wpisał komendę i odszedł z org.

Skargę powinien pisać gracz @KREJKS

Nie pozdrawiam, BlackNinja

Dobrze, na załączonym screenie widać, że auto ma 65% a nie poniżej 50%, nie masz ss'a z ów. liczbą paliwa, gdy pojazd buffalo miało już 65% paliwa gracz KREJKS oddał te auto do przechowywali następnie jak już wcześniej napisałem zacząłeś wyłudzać od niego pieniądze za paliwo. Tak piszę to za niego bo mnie o to poprosił, wszystkie podane argumenty są z jego ust.

Co prawda gracz już raz dostał Black Liste za swoje przekręty podane przez Ciebie. W stu procentach się z nimi zgodzę

Nie dałeś tu ss'a z tego jak auto ma 50% paliwa w baku. Więc mam powód żeby Ci nie wierzyć.

Cytat

Dobrze, na załączonym screenie widać, że auto ma 65% a nie poniżej 50%

Auto ja zatankowałem wtedy, a auto ma mieć 50/50 przynajmniej paliwa, powyżej widać było ile % procent, gdy było przecho a kierowcą był KREJKS.

Kłamiesz, próbując wygrać tą kłótnię.

Pojazd nie zostałby wytepany do przechowywalni przez administrację, gdy stał na parkingu.

Gracz był ostatnim kierowcą więc odpowiada za niego, według regulaminu organizacji.

Pisałeś że zatankował o godzinie

Cytat

Więc tak o godzinie dziewiątej

Pojazd w przechowalni był, jako ostatni kierowca był on, jak również on jest skłonny do zapłaty tankowania.

1 godzinę temu, iLoveMamana napisał:

Więc tak o godzinie dziewiątej te auto miało 32% w baku, po czym Krejks zapełnił bak po czym ty zlałeś na niego winę i kazałeś mu płacić.

ss zrobiłem po 12 gdy dołączyłem na serwer.

Na ss widać o której godzinie zrobiłem ss, nie wiem czy wiesz ale serwer pokazuje dolny prawy róg godzinę i datę.

Gracz jako lider organizacji miał prawo zarządać pokrycia kosztów za zniszczenia, jednakże brak dowodów na to że to gracz od którego zarządal pieniądze był ostatnim kierowcą.

Odrzucam, ponieważ gracz ostatecznie i tak został ukarany wyrzuceniem z organizacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.