Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

brak nagrody za osiagniecia

matty.

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli zadanie nie były przypisane jako zdobyte to podsyłam liste tych zadań których jestem pewnien, że wykonałem w przeszłość.

"zakazana moc"
"prawo i porządek"
"dekorator"
"honorowy dawca krwi"
"jestem szybki!"
"nikt mnie nie zobaczy"
"prawdziwy indywidualista" 
+ pewnie któryś stopień kierowcy również wykonałem. (mozliwy rownież motocyklista ale to trzeba tez sprawdzic bo rajdowca robilem duzo + jezdzilem motorem sporo czasu)

Ale z niektórymi tak będzie, skąd serwer wie że tam byłeś przed wprowadzeniem osiągnięć?

Mnie gnębi coś poważniejszego niż nieprzyznanie nagród i nieoznaczenie ich jako ``spełnione``. Mianowicie posiadam dowody na to, że z osiągnięć przyznanych automatycznie przez system gracze nie dostali RP ani $. Zostało to już zgłoszone, ale kto wie? Może się myle i RP zostały już przypisane, ale nieco później? Tylko skąd się o tym dowiemy, skoro nie ma historii zdobywanych RP dostępnej dla każdego gracza? RCONI raczej takie coś posiadają. Dlatego złożyłem problem do jednego z nich i czekam na odp. 

edit: i np. skąd serwer wie że akurat przejechałeś tyle i tyle kilometrów? Sky musiałby napisać ten system o wiele wcześniej by to zapisywać

Witam, sprawa wygląda tak że nie dostałem nagród za osiągnięcie "Własny kąt", "Przejście na swoje", "Pierwszy Złomek" pisze mi że niby odebrałem o 5:28-32-34 tyle że mnie wtedy nie było na serwerze bo sobie smacznie spałem myślę że jesteście to wstanie na spokojnie zweryfikować jeśli posiadacie jakieś logi z tego kiedy ktoś wbijał na serwer i kiedy wychodził chciałbym otrzymać te nagrody no bo jednak kilka tysięcy piechotą nie chodzi tak samo kilkaset RP z góry dzięki i czekam na odzew.

obraz_2025-05-26_231801362.png

obraz_2025-05-26_232032138.png

obraz_2025-05-26_232248063.png

Według mnie każdy kto wyśle dowody takie jak wyżej pokazane powinien dostać przypisanie nagród od rcon po godzinach widać że to pewnie w tym czasie zostały dodane dane osiągnięcia i system automatycznie je zapisał jakoś wykonane bez nagród.

3 godziny temu, wuerha napisał:

Według mnie każdy kto wyśle dowody takie jak wyżej pokazane powinien dostać przypisanie nagród od rcon po godzinach widać że to pewnie w tym czasie zostały dodane dane osiągnięcia i system automatycznie je zapisał jakoś wykonane bez nagród.

co do osiągnięć z 26 maja - nie jestem w stanie napisać ile miałem RP 25 maja i nie wiem czy dostałem z automatu nagrody za "Pierwszy złomek", "Własny kąt" - od wczoraj zapisuje swoje rp przynajmniej raz dziennie by na przyszłość mieć dowody

W dniu 26.05.2025 o 21:15, matty. napisał:

"zakazana moc"
"prawo i porządek"
"dekorator"
"honorowy dawca krwi"
"jestem szybki!"
"nikt mnie nie zobaczy"
"prawdziwy indywidualista" 

Tak jak zostało wspomniane wcześniej. Tego typu aktywności, aby zaliczyło do osiągnięcia, muszą zostać zrobione po dodaniu osiągnieć. Tak samo jest z osiągnieciami za przejechane kilometry. Co do pozostałych osiągnieć, które zostały zdobyte od razu wraz z ich dodaniem - na ten moment nie jestem w  stanie odpowiedzieć na to pytanie. Wydaje mi się, że za osiągnięcia, które zostały automatycznie odebranie nie dostaję się nic, lecz pewny nie jestem. Tutaj musicie czekać na odpowiedz RCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.