Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem nitkoskaa_

MrBeast

Rekomendowane odpowiedzi

ZQKHfMS.png

M3o7SmR.png

Witam, z tej strony Starszy Publicysta @MrBeast z Redakcji Prasowej Project News. Moim dzisiejszym gościem jest nasza redakcyjna koleżanka — Reporterka @nitkoskaa_. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do czytania!

vgC1HDp.png

M: @MrBeast | n: @nitkoskaa_

M: Cześć, z tej strony Starszy Publicysta @MrBeast z Redakcji Prasowej Project News. Miałabyś chwilę, aby odpowiedzieć na kilka moich pytań?
n: Hejka! Jasne, z wielką chęcią odpowiem na Twoje pytania.

M: Wspaniale! Zanim przejdziemy do pierwszego pytania, chciałbym poprosić Cię o krótkie przedstawienie się naszym czytelnikom.
n: Jestem Madzia, w marcu skończyłam osiemnaście lat, więc od dwóch miesięcy mogę poszczycić się posiadaniem w pełni funkcjonalnego dowodu osobistego. Pochodzę z małej miejscowości w województwie warmińsko-mazurskim. Aktualnie uczę się już czwarty rok w technikum na profilu Technik Grafiki i Poligrafii Cyfrowej. W przyszłości planuję wyprowadzkę do pięknego kraju, jakim jest Norwegia. Chciałabym również ukończyć studia magisterskie z historii lub skandynawistyki oraz spełnić marzenie o byciu profesjonalnym fotografem.

87yg8wa.png

M: Jakie są Twoje główne zainteresowania?
n:
 Jeśli chodzi o moje zainteresowania, a właściwie pasje, jest ich kilka. Przede wszystkim, aktualnie mój wolny czas poświęcam łucznictwu. Jest to świetny sport, który potrafi wciągnąć w swoje czeluści. Dzięki temu poznałam wiele osób, które również są zafascynowane tym nieco nietuzinkowym sportem. Jeżdżę również na zawody terenowe łucznictwa 3D, które odbywają się przez kilka weekendów w roku, co jest miłym urozmaiceniem do cotygodniowych treningów. Odchodząc od tematu łucznictwa, pasjonuję się również fotografią, a jak wspomniałam wcześniej, to właśnie z nią chciałabym łączyć swoją przyszłość. Zdjęcia zaczęłam robić kilka lat temu i od razu zakochałam się w tej formie uchwycenia chwil. Ponadto interesuję się gamingiem, a granie w gry stanowi dużą część mojego życia. Dzięki mojemu kuzynowi miałam okazję poznać wiele ciekawych gier, w tym właśnie Multi Theft Auto. Aktualnie mam kilka ulubionych gier singleplayer i spędzam wiele czasu na graniu w gry z moimi znajomymi.

M: Okej, przejdźmy zatem do pytań związanych z serwerem. Jak trafiłaś na ProjectRPG?
n: Jeżeli chodzi o moje początki na serwerze, to nie pamiętam ich zbyt wiele. Samo konto założyłam w 2021 roku, dzięki mojemu serdecznemu koledze Remixowi. Myślę, że w tamtym okresie przegrałam może z 5 godzin? Nie jestem pewna, ale wiem, że bardzo szybko znudziła mi się rozgrywka w tamtym czasie nie byłam wielką fanką serwerów RPG i model rozgrywki szybko mnie znudził. Na początku tego roku postanowiłam jednak powrócić do MTA, jako iż znalazłam rzeczy, które przypomniały mi o tej platformie. Na początku grałam u konkurencji, ale szybko zostałam namówiona do powrotu na ProjectRPG, znów przez wyżej wspomnianego kumpla. Szybko zaaklimatyzowałam się na serwerze, poznałam wiele ciekawych osobistości i oto znajduje się tu na miejscu, na którym jestem.

M: Jak wyglądały Twoje początki na serwerze?
n:
 Co do początków były one ciężkie nie oszukujmy się. Powrót do systemu rozgrywki nie należał do łatwych. Właściwie wyglądało to tak: pierwsza praca – magazyn, zarabianie pieniędzy na pierwsze auto, zakup go oraz uczestniczenie w życiu serwera. Po około 30 przegranych godzinach, mimo braku wymaganych godzin spróbowałam również sił w rekrutacji do San Andreas Medical Department, co poskutkowało pozytywnym rozpatrzeniem mojego podania.

M: Na chwilę obecną na serwerze przegrałaś łącznie ponad 190 godzin. Jak wspominasz czas spędzony tutaj?
n: Jeżeli chodzi o mój staż na serwerze, powiem wprost – nie jest on duży, ale pomimo przegranych 190 godzin mam wiele miłych wspomnień z osobami, które poznałam. Przede wszystkim najcieplej wspominam pobyt w SAMD, poznałam wiele super osób, które wkładały zaangażowanie w to, co robią. Na pewno nowe wspomnienia będą miały szansę się tworzyć, jako iż dołączyłam do nowych społeczności.

qvJ0zjW.png

M: Czy masz jakiś cel, który chciałabyś osiągnąć na serwerze?
n: Cel na serwerze? Na ten moment kupić moje wymarzone auto, czyli Sultana, na dobry początek czystego. Chcę mieć przyjemność z możliwości inwestowania w auto, które chciałam. Na dodatek tego planuje zakup jakiegoś domku w przystępnej lokalizacji.

M: Czy są rzeczy, które chciałabyś dodać, usunąć lub zmienić na serwerze?
n: 
Co do zmian na serwerze myślę, że nie mam jakiejś opinii i nie myślałam nad tym, co można byłoby zmienić.  

M: Jesteś we frakcji San Andreas Fire Department, dlaczego akurat ta frakcja?
n:
 Dołączyłam do SAFD, ponieważ kiedyś miałam już doświadczenie z ową frakcją. Niestety było to dawno temu, bo minęło co najmniej 5 lat. Mój staż w strukturach San Andreas Fire Department odbyłam na dwóch mniejszych serwerach, które najprawdopodobniej już nie istnieją. Sentyment do struktury i działania frakcji pozostał, więc jako, iż jestem tu na serwerze, chciałam spróbować swoich sił po kilku latach przerwy. Prócz tego zostałam namówiona przez moją serdeczną koleżankę @sajka, która zasila struktury tej jednostki od dłuższego czasu.

Fs3IKBr.png

M: W jakich frakcjach jeszcze byłaś i jak je wspominasz?
n:
 Na ProjectRPG miałam okazję zasilić szeregi frakcji SAMD. Niestety mój pobyt okazał się bardzo krótki, przez najzwyczajniejsze znudzenie się formatem przedstawionym przez frakcje. Co do pobytu jak już przytoczyłam, bardzo dobrze go wspominam. Wspólne wyjazdy na zgłoszenia, patrole oraz liczne szkolenia to była czysta przyjemność. Dzięki strukturom mogłam rozszerzyć moją wiedzę dotyczącą ratownictwa medycznego.  Kto wie, być może w przyszłości zdecyduje się na powrót, kto wie?

M: W takim razie możemy przejść do końca naszego wywiadu. Chciałabyś kogoś pozdrowić?
n: 
A więc chciałabym pozdrowić moich serdecznych kolegów @Remix.DKM<3 @Sanni, @sajka, bo gdyby nie oni mogłoby mnie nie być tu, gdzie jestem. Oczywiście chcę również pozdrowić całą Redakcję Prasową Project News, i frakcje San Andreas Medical Department oraz San Andreas Fire Department i czytelników, którzy mają okazję czytać wywiad.

raL2DnT.png

Dziękuję wszystkim czytelnikom za uwagę! Zachęcam również do zapoznania się z innymi treściami przygotowanymi przez naszych redaktorów w naszym wątku na forum.

S2Pihi5.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

mrbeast1.png?ex=6838439e&is=6836f21e&hm=ee7b682f96c4a5d349c2f6aac74e6851755bb773f76f0cf6fa5446fb96785b04&iTO1VF6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.