Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Naprawcie tiry na nowej pracy :)

wuerha

Rekomendowane odpowiedzi

Który już raz spotyka mnie sytuacja że jadę sobie z innymi tirami i wszystkie wyprzedzają mnie mimo tego że nie mam praktycznie żadnych uszkodzeń tira.
Który też raz nie mogę podjechać pod głupią górkę z tirem w 99% sprawnym. Czasem jest tak że już po wzięciu pierwszego zlecenia mój tir ledwo ciśnie 86km/h i ani km więcej. Podejrzewam że nie tylko ja napotkałem ten błąd. Filmik pokazuje mój pierwszy kurs gdzie mam 98% tira i nie mogę się wdrapać nawet z rozpędu na średnio stromy podjazd. Tutaj nie wchodzi w grę opcja że przy poprzednim kursie miałem uszkodzenia tira i przeszły na ten ponieważ to mój pierwszy kurs w tym dniu i możecie sobie to nawet w logach sprawdzić.

https://streamable.com/3ig9x1

1 godzinę temu, Nissanekk napisał:

Mordko,  a brałeś pod uwagę,  że inni gracze mogą mieć ulepszony silnik w pracy i przez to są szybsi?

Logiczne że brałem to pod uwagę. Czasem jak zaczynam kurs to mój tir jedzie max 86km/h i to bez uszkodzeń a innym razem vmax wynosci około 107km/h więc coś jest ewidentnie popsute.
+ obejrzyj se nagranie mam w pełni sprawny tir i nie mogę podjechać pod mały wjazd XDD
+ jechałem duo z kolegą co ma silnik stockowy i wyprzedzał mnie z palcem nie powiem gdzie 😞

W dniu 25.05.2025 o 20:28, wuerha napisał:

Który już raz spotyka mnie sytuacja że jadę sobie z innymi tirami i wszystkie wyprzedzają mnie mimo tego że nie mam praktycznie żadnych uszkodzeń tira.
Który też raz nie mogę podjechać pod głupią górkę z tirem w 99% sprawnym. Czasem jest tak że już po wzięciu pierwszego zlecenia mój tir ledwo ciśnie 86km/h i ani km więcej. Podejrzewam że nie tylko ja napotkałem ten błąd. Filmik pokazuje mój pierwszy kurs gdzie mam 98% tira i nie mogę się wdrapać nawet z rozpędu na średnio stromy podjazd. Tutaj nie wchodzi w grę opcja że przy poprzednim kursie miałem uszkodzenia tira i przeszły na ten ponieważ to mój pierwszy kurs w tym dniu i możecie sobie to nawet w logach sprawdzić.

https://streamable.com/3ig9x1

Do zamknięcia. Gdyby kogoś interesowało to  problem leży po stronie samego GTA SA/MTA. Mam podłączony pad do komputera, żeby czasem sobie polatać, i zauważyłem, że po odłączeniu pada i zresetowaniu MTA problem magicznie znikał. To sugeruje, że usterka wynika raczej z gry niż z serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.