Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na .Drymaniusz*

Resh22

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Resh
Nick(i) oskarżonego(/ych): .Drymaniusz*
Powód skargi: Błędne wyskalowanie mojej kary
Data zdarzenia: 23.05.2025 23:10
Dowody: -
Opis sytuacji: Witam, ostatnią karę otrzymałem ponad dwa miesiące temu. Dziś jednak dostałem mute'a na VC na okrągłe 21 dni, bez żadnej adnotacji o tym, że została nałożona w wyniku skalowania, które przy tak długim odstępie czasowym, powinno już przestać obowiązywać. Uważam, że administrator zbyt pochopnie określił długość mojej kary.

Nie widzę podstaw do zmniejszenia skalowania w twoim przypadku, wielokrotnie byłeś karany za puszczanie muzyki na vc i nic z tego nie wynika. Wchodzisz w dziury pomiędzy kolizją budynku, a samym budynkiem i na cwaniaka puszczasz muzykę, bo nie widać twojego nicku, to również nie daje mi podstaw do łagodniejszej kary. Dopisek "skalowana" jest wymysłem członków administracji i nie jest obowiązkowy, każda kara na serwerze z reguły jest skalowana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.