Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

berz_

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Jan_Ek04
Nick(i) oskarżonego(/ych): EnoNeK
Powód skargi: Błędny powód kary
Data zdarzenia: 18 maja
Dowody: 
https://imgur.com/a/SVnOTkd
Opis sytuacji: Dnia 18 maja postanowiłem że zablokuje "SKRÓT", który gracze pracujący na kontenerach notorycznie wykorzystywali, otrzymałem za to prawko za rzekome "Celowe blokowanie przejazdu wieloma pojazdami". Skargę piszę w celu wyjaśnienia gdzie tam jest jakikolwiek przejazd, bo jedyne co ja widzę to pobocze drogi z piasku. Być może stało się to normą że administracji jak i każdy gracz traktuje to jako zwykły przejazd i nową drogę. Wydaje mi się że w tej sytuacji powinna wkroczyć SARA i zabrać mi te pojazdy jako "porzucone" a nie administracja która kara mnie za blokowanie PRZEJAZDU, którego nie ma.
I tak rozumiem że nie ingerujecie w graczy, którzy skracają jeżeli nie spowodują kolizji ale nie można traktować pobocza z piasku jako zwykły przejazd.

Witaj, niezależnie od tego czy jest to zwykła droga czy po prostu pobocze z piasku, to miejsce jest regularnie wykorzystywane przez graczy i według mnie można je uznać za swego rodzaju "przejazd". Zablokowanie przez Ciebie tego miejsca utrudniło rozgrywkę wielu graczom, przez co zostałeś ukarany.

Jest wykorzystywane bo niestety nikt nie pomyślał żeby zrobić tam głupie barierki. Czyli teraz można skracać wszystko co się da póki nikogo się nie staranuje? Czy tylko tam jest taka zasada żeby gracze byli zadowoleni z nowej pracy? Wprowadziliście taką zasadę dopiero po wprowadzeniu nowej pracy żeby gracze się nie wkurzyli że dostawaliby kary za skracanie, a wystarczyło karać tak jak zawsze czy postawić barierki, a teraz wolicie z pobocza robić przejazd. Aktualnie można jeździć po wszystkim co się da i skracać każdy zakręt póki w nikogo się nie walnie, ciekawe rozwiązanie.

Jak zawsze karani są gracze, którzy myślą i pomagają administracji robiąc barierki z aut bo nikt o tym nie pomyślał, PDW wariaty!! 💪

Widzę, że stawianie masy pojazdów w losowych miejscach na mapie dalej góruję. 

W dniu 20.05.2025 o 17:23, alufelga napisał:

a wystarczyło karać tak jak zawsze

Skoro byłeś w administracji, to chciałbym znać w ilu przypadkach karałeś graczy za skrócenie sobie przejazdu. Od tego jest SAPD, nie administracja. 

W dniu 20.05.2025 o 17:23, alufelga napisał:

Jak zawsze karani są gracze, którzy myślą i pomagają administracji robiąc barierki z aut bo nikt o tym nie pomyślał, PDW wariaty!! 💪

A to podsumowało powagę skargi.

Kara została nadana poprawnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.