Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z AMF

InspektorDzordzo

Rekomendowane odpowiedzi

JCSgUNK.png

zFnyUPg.png

Witam wszystkich! Z tej strony Reporter @InspektorDzordzo z Redakcji Prasowej Project News, a dzisiaj przychodzę do Was z wywiadem z graczem @AMF. Dowiemy się co u niego słychać, jak trafił na serwer i wiele więcej! Rozsiądźcie się wygodnie i nie przedłużając, zapraszam do czytania!

f7peU23.png

I: @InspektorDzordzo | A: @AMF

I: Witam, z tej strony InspektorDzordzo z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić wywiadu?
A: Witam, oczywiście, że tak.

I: Świetnie, w takim razie opowiedz coś o sobie, aby czytający mogli Cię poznać.
A: Mam na imię Kacper, w przyszłym tygodniu obchodzę dwudzieste szóste urodziny. Pracuje jako kierowca/dostawca części samochodowych do serwisów samochodowych w Antwerpii.

I: Jak trafiłeś na MTA oraz serwer ProjectRPG?
A: Trafiłem tutaj przez moich dwóch znajomych, z którymi znam się już od ponad 12 lat, jak mnie pamięć nie myli, a są nimi @MrZixon i @Cycu69..

3OTEo0n.png

I: Gdzie zdarza Ci się najwięcej pracować?
A: Nie ma raczej takiej pracy, na którą poświęciłbym 100% swojego czasu rozgrywki na serwerze. Starałem się pracować na wielu pracach, aby znaleźć i pozarabiać tam, gdzie mi się podoba. Wydaje mi się, że najwięcej spędziłem na DODO, aplikacji transportowej, trochę na magazynie oraz kurierze. Obecnie poświęcam czas na transport kontenerów jak go mam.

I: Na jak wysoką wartość, wyceniasz swój obecny majątek oraz czy jesteś z niego zadowolony jak na taki czas gry?
A: Nie jestem w stanie ocenić dokładnie swojego majątku, ale liczę, że te 5-6 milionów chyba jest na koncie. Tak jestem z niego zadowolony przez moje „ręce" przewinęło się wiele pojazdów, ale nie żałuję żadnej podjętej decyzji o transakcjach z innymi graczami, to jest tylko zabawa, raz się traci, raz się zyskuje. Na ogół mam trochę odłożonej gotówki i zainwestowanej w pewne rzeczy, ale myślę, że przyjdzie czas, aby się „dorobić". Z ciekawszych pojazdów, jakie posiadam według mnie to Sultan ID 11963, motorówka Squallo, dwa Willardy jeden kombi oraz drugi sedan. Perennial ID 45800, który był nagrodą w sejfie z radia, poszedł w obieg, ale wrócił do mnie.

I: Czy masz jakiś obecny cel, który chcesz osiągnąć?
A: Czy mam jakiś cel? Wydaje mi się, że uzbierać jakąś większą gotówkę na jakiś pojazd, który może się w przyszłości lub nie oraz zainwestować w tuning pojazdów.

07c2VIW.gif

I: Obiło mi się o uszy, że jesteś członkiem organizacji 7 7 7. Opowiedz coś o twoich obowiązkach oraz atmosferze, jaka panuje w waszej grupie.
A: Dobrze Ci się obiło o uszy, że jestem członkiem organizacji 7 7 7. Jestem tam v-liderem, lecz nie po to, aby rekrutować, kogo popadnie czy karać wszystkich po prostu ranga jak ranga. Atmosfera u nas jest raczej kumpelska, wiadomo ktoś tam do kogoś skoczy raz w czas, ale to jak u wszystkich, nie bierzemy wszystkich, z ulicy tylko po prostu staramy się robić takie „zamknięte" grono.

I: Chciałbyś dołączyć w przyszłości do jakiejś frakcji bądź biznesu?
A: Wydaje mi się, że może kiedyś spróbuję wrócić do San Andreas Transport Corporation, w której byłem przez rok czasu, lecz muszę mieć wtedy większą wytrwałość do tego, bo niestety Ci, co nie byli w SATC sami na serwerze przy kilkuset graczach online to nie wiedza co to jest chaos. Co do biznesu to może jak wystartuje jakiś nowy, to spróbuję tam swoich sił.

I: Co sądzisz o niedawnej aktualizacji urodzinowej wprowadzonej na serwer?
A: Ostatnia aktualizacja odświeżyła mocno serwer oraz pokazała to, że serwer był trochę odłożony na drugi bok, wzrost graczy jest ogromny, kiedyś 180-250 graczy to była maksymalna ilość. Teraz możemy powiedzieć, że ProjectRPG wrócił do stanu, w jakim zaczynałem tu rozgrywkę, czyli tych graczy jest 300-400 przeważnie stałych.

I: Dużo poświęcasz czasu na serwer?
A: Zależy od mojego prywatnego czasu i chęci po wielu godzinach w pracy, ale wydaje mi się, że te 3-4 godziny jestem w stanie poświęcić.

I: Grasz w jakieś inne gry niż MTA?
A: Od czasu do czasu zagram w gry typu Euro Truck Simulator 2, Hell Let Loose, Farming Simulator czy w coś innego. Nie ukrywam, MTA to dla mnie gra bardzo ważna, zdarzyła mi się kilkuletnia przerwa ze względu wypalenia, lecz jak widać, powróciłem na jakiś czas.

XUcQBS6.gif

I: Jest coś, co byś zmienił na serwerze?
A: Czy bym coś zmienił? Owszem, gdybym tylko miał wiedze oraz możliwości to bym pozmieniał obecne prace na serwerze, bo odstają i to bardzo od najnowszej dodanej pracy, jaką jest transport kontenerów. Nie ukrywajmy, niektóre prace są robione przez graczy z przymusu zadania dziennego.

I: Masz z kimś na pieńku na ProjectRPG?
A: Wydaje mi się, że z nikim nie mam na pieńku na serwerze.

I: Co dla Ciebie jest najważniejsze na serwerze?
A: Na serwerze dla mnie najważniejsza jest atmosfera oraz słuchanie tego, czego gracze oczekują.

I: Dotarliśmy do końca wywiadu. Czy chciałbyś coś dodać od siebie na sam koniec lub pozdrowić kogoś z serwera?
A: Niestety koniec nastąpił bardzo szybko, nie mam nic więcej do dodania i chciałbym pozdrowić cała naszą organizację 7 7 7, wszystkich czytających ten wywiad, Administrację serwera oraz Ciebie redaktorze!

IuluXo0.png

Mam nadzieję, że Wam się podobało, do zobaczenia na serwerze bądź w przyszłych artykułach!

cSH90AO.png

Dla Redakcji Prasowej Project News

V4JYhVw.pngRIno3R0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.