Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na TheDreamer

alanisko67

Rekomendowane odpowiedzi

Login: kubawalkosz
Nick(i) oskarżonego(/ych): Thedreamer
Powód skargi: Nie słuszna kara/brak dogadania się ani nic
Data zdarzenia: 14.05.2025
Dowody:  filmik;

Opis sytuacji: jade sobie i gadam z ziomkami na dc po czym jade sobie i chciałem zmienić konfig i nagle patrze a taxi stoi na bramkach z 20sekund nie jedzie i nagle thedreamer daje mi na 3dni prawko za celowany taran chciałem się dogadać mam na klipie wszystko taxi nie jedzie stoi w miejscu za nic prawko i ja jeszcze jestem winny. a i przypominam on blokował mi przejazd i gdzie tu był celowy taran...

Witam, krótko zwięźle i na temat. Cieszę się, że wstawiłeś nagranie ze swojej perspektywy na którym również widać jak w nas wjeżdżasz. Na samym nagraniu widać jak masz multum czasu aby zwolnić niestety nie zrobiłeś tego więc zostałeś ukarany. Kolejną sprawą jest to, że nie ma znaczenia czy bramka się otworzyła czy też nie powinieneś zwolnić i spokojnie poczekać aż pojazd przed Tobą przejedzie. Po twoim lekceważącym podejściu stwierdziłem, że nie chcę abyś płacił za szkody, więc nadałem Ci prawko. Pomijając też to że z naszej perspektywy wyglądało to jakbyś władował się w nas celowo. 

Dodam też, że od kar są apelacje, a nie dział skarg.

Na koniec, chciałbym tylko powiedzieć,  że bramka się nie podniosła dlatego też nie przejechaliśmy. Na moje szczęście udało mi się zrobić powtórkę z tego zdarzenia co za tym idzie Administracja RCON ma do niego wgląd. 

1 minutę temu, TheDreamer napisał:

Witam, krótko zwięźle i na temat. Cieszę się, że wstawiłeś nagranie ze swojej perspektywy na którym również widać jak w nas wjeżdżasz. Na samym nagraniu widać jak masz multum czasu aby zwolnić niestety nie zrobiłeś tego więc zostałeś ukarany. Kolejną sprawą jest to, że nie ma znaczenia czy bramka się otworzyła czy też nie powinieneś zwolnić i spokojnie poczekać aż pojazd przed Tobą przejedzie. Po twoim lekceważącym podejściu stwierdziłem, że nie chcę abyś płacił za szkody, więc nadałem Ci prawko. Pomijając też to że z naszej perspektywy wyglądało to jakbyś władował się w nas celowo. 

Dodam też, że od kar są apelacje, a nie dział skarg.

Na koniec, z naszej perspektywy bramka się nie podniosła dlatego też nie przejechaliśmy, na moje szczęście udało mi się zrobić powtórkę z tego zdarzenia co za tym idzie Administracja RCON ma do niego wgląd. 

Witam.

1 tak widziałem was tylko jak mogę powiedzieć to blokowałeś bramkę dokładnie twój kolega

2 miałem multum czasu ale myślałem że ty pojedziesz a nie staniesz na 10sekund i będziesz stał

3wyglądało pisałem że chciałem się dogadać a ty po prostu chamsko dałeś mi prawko dało się rozpatrzeć to inaczej

niż prawkiem moim zdaniem kara jest nie słuszna bo nie zrobiłem celowego taranu wiec proszę o usuniecie mi prawka 

4 nie pisze apelki tylko pisze skargę bo nie umiesz zachować się adekwatnie do sytuacji. 

to tyle z mojej strony .

20 minut temu, Vortex*Kuba napisał:

Witam.

1 tak widziałem was tylko jak mogę powiedzieć to blokowałeś bramkę dokładnie twój kolega

Co to zmienia, że "blokowaliśmy bramkę"? Nie daje Ci to przyzwolenia na wjechanie w nas. Pomijając też fakt, że bramki działają w trochę inny sposób niż przed updatem co co za tym idzie jeżeli gracz przed Tobą przejedzie przez bramkę, to musisz poczekać aż ona opadnie i dopiero wtedy możesz pod nią podjechać.

22 minuty temu, Vortex*Kuba napisał:

3wyglądało pisałem że chciałem się dogadać a ty po prostu chamsko dałeś mi prawko dało się rozpatrzeć to inaczej

Tak jak napisałem wyżej, twoje podejście spowodowało to, że nie chciałem od Ciebie zapłaty, tylko Cię ukarałem.

Zmieniam natomiast powód kary, z celowy taran, na zwykły taran na podstawie nagrania które dosyłasz.

19 minut temu, TheDreamer napisał:

Co to zmienia, że "blokowaliśmy bramkę"? Nie daje Ci to przyzwolenia na wjechanie w nas. Pomijając też fakt, że bramki działają w trochę inny sposób niż przed updatem co co za tym idzie jeżeli gracz przed Tobą przejedzie przez bramkę, to musisz poczekać aż ona opadnie i dopiero wtedy możesz pod nią podjechać.

Tak jak napisałem wyżej, twoje podejście spowodowało to, że nie chciałem od Ciebie zapłaty, tylko Cię ukarałem.

Zmieniam natomiast powód kary, z celowy taran, na zwykły taran na podstawie nagrania które dosyłasz.

Co to zmienia, że "blokowaliśmy bramkę"? Nie daje Ci to przyzwolenia na wjechanie w nas. Pomijając też fakt, że bramki działają w trochę inny sposób niż przed updatem co co za tym idzie jeżeli gracz przed Tobą przejedzie przez bramkę, to musisz poczekać aż ona opadnie i dopiero wtedy możesz pod nią podjechać. co do tego nie blokowałeś bramkę którą miałem przejechać fakt mogłem zwolnić i tak zrobiłem jak was zobaczyłem to zwolniłem bo brałem ze stolika cole i zobaczyłem was tak i na klipie widać ze stoicie tam bardzo długo

Zmieniam natomiast powód kary, z celowy taran, na zwykły taran na podstawie nagrania które dosyłasz. a co do tego. To człowiek który ma prawie 3 strony kar i 10prawek np za celowy taran to dostał na 2dni powód jechanie pod prąd i taran dostał na 2dni a ja za takie coś na 3dni dostaje.. śmieszy mnie to czekam na wypowiedz RCON..

W takich sytuacjach należy stosować zasadę ograniczonego zaufania, nawet, jeżeli bramka się podniosła, to powinieneś był zwolnić, tak by upewnić się, że nie będzie takiej sytuacji jak ta tutaj.

Administrator miał przesłanki do zastosowania kary czasowej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.