Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na CzajKA

kacperos

Rekomendowane odpowiedzi

Login: kacperos
Nick(i) oskarżonego(/ych): CzajKA
Powód skargi: Kick za WNTZ, bez zadnych ostrzezen,wiadomosci lub prosb o opuszczenie terenu akcji.
Data zdarzenia: 14.05.2025 
Dowody:  https://imgur.com/z2BCEyU .Nie mam klipa z tego jak wygladala akcja, poniewaz nie ruszyl mnie kick i nie mialem w glowie aby to sklipowac, poniewaz pomyslalem ze wroce i poprosze go chociaz aby tepnal mnie do auta i bedzie po sprawie.
Opis sytuacji: A wiec jechalem sobie na magazyniera aby wykonac dzienne zadanie.W trakcie zjezdzania na Bayside minal mnie strazak, ktory jechal do powalonego drzewa.Wiec postanowilem ze podjade i popatrze jak to sie robi i rowniez pobawie sie w jakies rp. W trakcie kiedy strazak robil zabezpieczenie ja sobie stalem przy drzewku i bawilem sie w rp, osoba ktora zabezpieczela te drzewko nie miala do mnie zadnych pretensji, nie prosil mnie o opuszczenie terenu akcji a wrecz poprawial mnie co robie zle.Bez zadnych wczesniejszych wiadomosci w moja strone,ostrzezen sciela mi sie gra i zaczelo krecic sie u dolu ekranu koleczko (wiec domyslalem sie ze juz cos sie dzieje) po kilku sekundach jestem w menu MTA z informacja o kicku od Administratora CzajKA po czym klikam ` i widze informacje o kicku za WNTZ.Po powrocie na serwer nie moglem wrocic w ostatnie miejsce no bo po kicku przeciez sie nei da wiec poprosilem CzajKA aby tepnal mnie tam poniewaz tam bylo moje auto.W odpowiedzi dostalem, ze nigdzie mnie nie tepnie poniewaz to moj problem i zebym poczekal sobie na taxi.Przez co musialem czekac i po auto wrocilem dopiero po ok.15min.Wydaje mi sie ze przed wyrzuceniem powinienym dostac jakies ostrzezenie od administratora o opuszczeniu terenu lub od samego strazaka ktory wtedy ze mna byl jesli bym mu przeszkadzal.Lub chociaz tepniety do auta, zebym nie musial tak jak w tym przypadku placic za taksowke i tracic czas.

Witam, zostało wysłane na ciebie zgłoszenie, iż wszedłeś na teren zamknięty akcji Role Play. Nikt nie kazał Ci tam wchodzić, wszedłeś tam na własną odpowiedzialność i zostałeś wyrzucony z serwera. Nie mam obowiązku nadawać Ci ostrzeżenia. Po wejściu na serwer napisałem Ci, abyś wezwał taxi, ponieważ administracja ma zakaz tepania graczy na ich życzenie. Tyle ode mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.