Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

MietekRozprowacz

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MietekRozprowacz
Nick(i) oskarżonego(/ych): FiQs
Powód skargi: Napisałem słowo *kurwa* a  gość mi dał mute na 2 dni
Data zdarzenia: 10.05.2025 20:12
Dowody: image.thumb.png.183516a8298da00c10a37924ccb60bb5.png
Opis sytuacji: Wszedłem na serwer, pojechałem na te wydarzenie z tymi strażakami. Wchodząc do interioru zbugowałem się w jakimś strażaku (nie zszedł z miejsca w którym sie przechodzi z blipu) i napisałem kurwa, a nastepnie nick tego gracza, potem podziękowałem. i gdy odjechałem zobaczyłem że dostałem mute na 2 dni. Według mnie nie jest to odpowiednia kara, i prawa supporta zostały tutaj nadużyte. Patrząc statystycznie to przeważnie gracze otrzymują ostrzeżenia lub muty na max 3/6h a nie na 2 dni. 

Godzinę temu, FiQs napisał:

Szczerze nie wiem nawet co Ci  na to odpisać, kara została nadana słusznie. Ponadto to, że się zblokowałeś w kimś nie musiałeś od razu używać wulgaryzmów, a napisać chociażby reporta, z pewnością ktoś by Ci pomógł.

Bez przesady jakoś nie wiedziałem żeby ktoś dostał mute na 2 dni za napisanie kurwa 

Słownictwo, którym posługujesz się w tej skardze pokazuje również jakie masz podejście do nadanej Ci kary, jak doskonale wiesz posiadałeś już kare na serwerze w ubiegłym tygodniu za te same przewinienie, stąd także została nadana Ci kara mute na okres dwóch dni ze względu na skalowanie kary która już odbyłeś i niczego Cię nie nauczyła. Tym samym kara została nadana Ci przez to, że użyłeś tego sformułowania na evencie "Familiada" organizowane przez frakcje SAFD z okazji dnia strażaka.

7 godzin temu, FiQs napisał:

Słownictwo, którym posługujesz się w tej skardze pokazuje również jakie masz podejście do nadanej Ci kary, jak doskonale wiesz posiadałeś już kare na serwerze w ubiegłym tygodniu za te same przewinienie, stąd także została nadana Ci kara mute na okres dwóch dni ze względu na skalowanie kary która już odbyłeś i niczego Cię nie nauczyła. Tym samym kara została nadana Ci przez to, że użyłeś tego sformułowania na evencie "Familiada" organizowane przez frakcje SAFD z okazji dnia strażaka.

Jakie słownictwo ja nikogo nie zabiłem nikogo nie zwyzywałem napisałem słowo kurwa które nie jest obrazą, jest do bardzo popularne często używane słowo w społeczeństwie i mute 2 dni jest znacząco zawyżona porównując do innych kar gdzie za gorsze rzeczy dostają ludzie na kilka godzin mute . Tu w skardze napisałem konkretnie te słowo żeby podkreślić absurd do jakiego doprowadziłeś . 

Wulgaryzmy to wulgaryzmy, o których regulamin serwera mówi jasno..

Kara została nadana słusznie, mogłaby zostać delikatniej krócej wyskalowana do jednego dnia. Nie mniej jednak jest to moja sugestia, a nie coś, czego wymagamy. 

Skarga zostaje odrzucona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.