Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

KrYsZolinx

Rekomendowane odpowiedzi

Login: KrYsZolinx
Nick(i) oskarżonego(/ych): Amz.
Powód skargi: Nie słuszna kara/brak pojęcia o pełnionej roli 
Data zdarzenia: 11.05.2025
Dowody:  Logi rozmowy z moderatorem około godziny 15:55 do około 16:05 11.05.2025
Opis sytuacji: Moderator został poinformowany na serwerze o skardze. Jechałem pod prąd samochodem i nie zauwazyłem gracza który jechał taksówką i pytałem go na VC ile mam mu zapłacić prawdopodnie nie usłyszał  to napisałem szybko na czacie lecz nie zauwazyłem tego gracza nicku ponieważ szybko odjechał. Gracz nie poinformował mnie ile mam mu zapłacić oraz nie dostałem ostrzeżenia od moderatora przed nadaną karą tylko zostałem od razu ukarany.  Moderator w rozmowie twierdzi że taran=zapłata nie otrzymałem informacji jakiego gracza ztaranowałem  oraz ile mam mu zapłacić. Zamiast tego dostałem kare na 2 dni.

Pozdrawiam.

Witaj, otrzymałem zgłoszenie na Ciebie z załączonym dowodem dotyczącym jazdy pod prąd oraz taranu. Po przeanalizowaniu materiału dowodowego zauważyłem, że jechałeś pod prąd, wjechałeś w kierowcę innego pojazdu i odjechałeś dalej. Postępowanie po takiej sytuacji jest proste i logiczne. Zaczynając od tego, że nie powinieneś jeździć pod prąd co usprawiedliwiłeś faktem, że Ci się "śpieszyło". Ale dobrze, przechodząc do konkretów, taranujesz gracza = płacisz za wyrządzoną szkodę, miałeś na tyle czasu aby zauważyć jego nick i mu normalnie zapłacić. Wybrałeś inną drogę... postanowiłeś sobie odjechać bez przelewu za szkody. Materiał dowodowy zabezpieczyłem i będzie on do wglądu dla Administracji RCON.

Sytuacja wygląda na celowy taran, zjechałeś wręcz na tego gracza. Później, nawet nie zatrzymując się zacząłeś coś mówić dalej jadąc. To w Twoim interesie jest dogadać się z graczem, kiedy do zdarzenia dochodzi z Twojej winy.

Kara została nadana słusznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.