Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Dih69

Rekomendowane odpowiedzi

Login: <Tutaj wpisz swój dokładny login na serwerze> adriem432
Nick(i) oskarżonego(/ych): <Tutaj wpisz dokładny nick osoby oskarżonej lub nicki osób oskarżonych> amz.
Powód skargi: <Tutaj wpisz powód skargi> bezsesowana kara na mutacje i odrzucanie reportów na moderatora amz.
Data zdarzenia: <Tutaj podaj datę zdarzenia sytuacji> 11.05.2025
Dowody: <Tutaj możesz zamieścić dowody w dowolnej postaci> ss oraz logi
Opis sytuacji: <Tutaj opisz dokładnie sytuację, która wystąpiła> Witam zostałem bezsesownie wyciszony przez moderatora amz. za to że napisałem raz xDDDDDDDDD Nie wiem dlaczego moderator odrzuca reporty które wysyłam na niego. Dla mnie najwyżej mogłem dostać za to ostrzeżenie a nie kare czasową 

Zrzut ekranu (11).png

Witaj, ostatnie ostrzeżenie dotyczące floodu dostałeś tydzień temu, nie poprawiłeś swojego zachowania. Zgodnie z tym, postanowiłem nadać Ci karę wyciszenia na okres godziny, abyś zrozumiał swój błąd i więcej go nie popełniał. Nic więcej do dodanie nie mam, pozdrawiam i życzę miłego dnia.

1 godzinę temu, KylianMbappe napisał:

Nie dostałam tydzień Temu s jakbym nawet dostał to co to zmienia ostrzeżenie powinieneś mi dać a nie kare i z jakiego powodu przyjmujesz reporty na ciebie? Zobaczymy co na to administracja 

Historia Twoich kar mówi co innego. Ostrzeżenie Ci nie pomogło, nie wyciągnąłeś z niego wniosków więc otrzymałeś wyciszenie. Co do przyjmowania raportów na siebie, wysyłałeś bezsensowne raporty, za które również otrzymałeś ostrzeżenie.

4 godziny temu, amz. napisał:

Historia Twoich kar mówi co innego. Ostrzeżenie Ci nie pomogło, nie wyciągnąłeś z niego wniosków więc otrzymałeś wyciszenie. Co do przyjmowania raportów na siebie, wysyłałeś bezsensowne raporty, za które również otrzymałeś ostrzeżenie.

ta bo ja pamietam co było tydzien temu ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.