Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Aron., FiQs

feenks

Rekomendowane odpowiedzi

Login: feenks
Nick(i) oskarżonego(/ych): @AroN.@FiQs
Powód skargi: Nierozsądna ocena sytuacji, brak znajomości regulaminu z którejś ze stron
Data zdarzenia: 11.05 kolo polnocy
Dowody: [430] AroN.: zaplata nie zwalnia z prawka << [430] AroN.: rozumiem ale jak gracz wysle reporta to musze ukarać << [10] FiQs: Prosze nie równać mnie do pozostałych członkow adm. 
Opis sytuacji: hej, owy supporter wlepił mi prawko za brak rozważnej jazdy + taran za który zapłaciłem graczowi na co dostałem odpowiedź  w stylu ''zapłata nie zwalnia z prawka'' więc dla mnie to jest dziwne bo każdemu zdarza się zapatrzyć i w kogoś uderzyć nieintencjonalnie. Gracz poiuchal wysłał reporta na innego gracza i supporter FiQs od razu napisał wiadomość zwrotną ''gracz ci zapłacił?'' I dopiero po kilku prośbach niechętnie dał warna graczowi. Nie wiem na jakiej zasadzie oceniacie komu dać prawko a komu nie ale wydaje mi się że któraś ze stron postąpiła błędnie patrząc na staż supporterów, bądź trzeba dopracować regulamin adm.

Dodam że ostatnią kare dostałem 4 lata temu

A więc tak odniosę się tutaj na starcie do zdania, które do Ciebie kierowałem a więc o co mi chodziło że nie proszę równać mnie do pozostałych członków adm., użyłeś tutaj cytatu AroN'a który jak można się domyśleć nadał Ci kare serwerową. I tutaj właśnie o to mi chodziło  ilu administratorów tyle podejść, ale jedno nas łączy czyli Wasza (chodzi o graczy) historia kar na serwerze oraz ostrzeżeń, jeśli piszesz reporta na gracza, który pracuje sobie na nowej pracy wykonał on skrót, który nie podlega tutaj w Naszą ingerencje, a jedynie frakcji SAPD (chyba, że skrót ma na celu staranowanie, odwalanie lub celowe utrudnianie gry - czym zajmuje się administracja) i rzeczywiście delikatnie musnął twój pojazd. Po przeanalizowaniu gracza, jest to spokojny gracz nie zbierający kar, ostrzeżeń od ponad pół roku. Zapytałem się Ciebie czy gracz Ci zapłacił w celu tzw. rekompensaty za to że Cię no dosłownie zahaczył, Ty użyłeś tutaj cytatu AroN'a. No rozumiem zapłata nie zwalnia do ukarania gracza który popełnia czyn, ale chciałem abyś nie czuł się poszkodowanym w tej sytuacji i otrzymał chociaż częściowy zwrot naprawy pojazdu. Dodam na zakończenie, że gracz na którego napisałeś zgłoszenie został ukarany moim zdaniem adekwatnie do popełnionego czynu, dalsze jego takie sytuację będą skutkowały karami o wyższej skali.

To jak to działa że wczoraj gracz Sz@be otrzymał warna, i dzisiaj dostał kolejnego? Poza tym wyżej postawiona moderacja od Ciebie pisze że jeżeli się zapłaciło to nie ma problemu? Nie był to intencjonalny taran także moim zdaniem jest tu jakaś faworyzacja bądź luka w regulaminie bo każdy twierdzi co innego.

Każdy jest człowiekiem dajmy przykład:
Moderator A wymusza pierwszeństwo na rondzie, płaci za szkody zwykłemu graczowi. Dostaje prawko/warna? No nie. - przecież zapłata nie zwalnia z zabrania prawajazdy. Gdzie logika?

//// Odp. FiQs
Też  pracowałem na nowej pracy, nie miałem zamiarów odwalać, staranować oraz utrudniać innym gry. Sam straciłem na tym że w niego wjechałem bo moja ciężarówka sie zniszczyła i straciłem XP. Od mojej ostatniej kary minęły 4 lata. Czyste zapatrzenie się i uderzenie w pojazd KTÓREMU ZWRÓCIŁEM PIENIĄDZE ZA SZKODY.

''Moderator w rozmowie twierdzi że taran=zapłata'' - cytat z wiszącej skargi na amz.

Tyle ode mnie. Czekam na decyzje i licze na uzupełnienie luk administracyjnych.

@MixsuNo jakbym wiedział że on mnie chce zgłosić jak mu zapłaciłem to bym zrobił clipa ale kto by pomyślał a powtórki tylko min wstecz / podsumowując to nie mam bo to nie w moim interesie było, nie zależało mi na apelacji tylko o lukach w regulaminie.Chyba że któryś supporter po prostu postąpił niesłusznie. Ty odrzuciłeś skarge bo napisałeś że taran nie zwalnia z prawka a inni że taran = zapłata. Jest jakaś luka i na tym mi zależy  żeby to uzupełnić bo załóżmy tą sytuacje co opisałem wyżej z moderatorem. 

I poza tym jeżeli dobrze myślę za którą osobe dostałem prawko to nie był taran  tylko przepadkowe muśnięcie (informacji za kogo prawko dostałem nie mam)

Logiczne, że jeżeli kogoś uszkodzisz, to płacisz mu za szkody - jednak to nie zwalania z możliwości otrzymania kary czasowej. W tej sytuacji mam związane ręce, ponieważ nie posiadam materiału do przedstawionej sytuacji. Nie mniej jednak, jeżeli było to ewidentnie przypadkowe zdarzenie, to apeluje do supporterów, by podchodzili do graczy bardziej wyrozumiale. 

Ze względu na brak możliwości zweryfikowania tej sytuacji, skarga zostaje odrzucona. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.