Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na pracownika Dawsek

kapi_3321

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:kapi_3321
Nick oskarżonego: dawsek 
Powód: stosowanie bindów  wobec, gracza ze groźbami śmierci 
Dowody:https://imgur.com/a/tCq1rXU
Opis sytuacji: Na spawnie SF zauważyłem oskarżonego po tym gdy napisałem do niego powitanie on do mnie wysał bind, z treścią ukazaną na dowodzie 

Witam, widzę skarga na mnie to się odwołam do niej. Wysłałem tego binda zgadza się, lecz nie zrobiłem tego celowo. Jestem nowy we frakcji, a sytuacja miała miejsce kilka godzin po dodaniu mnie do SATC, ja wtedy jeszcze nie pamiętałem pod jakim klawiszem mam jaki bind i się poprostu pomyliłem gdzie widać napisałem "oj" a poźniej dopisałem "nie to". Resztę bindów wysłałem prawidłowo oraz zawiozłem klienta w wybrane przez niego miejsce. Jeśli gracz kapi_3321 czuję się tą sytuacją urażony to serdecznie przepraszam i proszę o zrozumienie uczę się gdzie jakie bindy. Po tej sytuacji usunąłem tego można powiedzieć wulgarnego binda.

Nie widzę nieprawidłowości w samym działaniu pracownika. Bind nie jest wulgarny, nie prowokuje, wręcz określiłbym go jako bind nieszkodliwy, który w odpowiednich momentach można wykorzystać. 

W dowodzie którym przesłałeś podbiegłeś do pracownika z bronią, więc w formie żartu mógł on wysłać binda. Ja osobiście nie widzę tutaj działania które łamałoby regulamin, a już na pewno nie widzę tu tego co określasz w powodzie skargi jako "groźby śmierci".

Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.