Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Problem z Turbo

Krazio

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Zakupiłem dziś Turbo V5 za moje ostatnie pieniądze. Po zakupie dowiedziałem się, że muszę mieć ECU ( które oczywiście posiadam) oraz dowolny zestaw, aby takowe Turbo działało. Pogodziłem się z tym faktem, lecz zobaczyłem, że samochód spala mi teraz 0.7L/100km więcej. Ponadto muszę naprawiać to NIEDZIAŁAJĄCE Turbo u mechanika, które też zużywa się w zastraszającym tempie. Jako iż pracuję na apce transportowej tracę całkiem sporą sumkę przez to i tym dłużej zajmie mi zarabianie na Zestaw Wyścigowy, który chciałem kupić jako następną rzecz. Moje pytanie jest takie: Czy mógłbym prosić kogoś z Administracji o demontaż Turbo ze zwrotem 100%? Szybciej zarobiłbym na upragniony zestaw, a wtedy ponownie zamontowałbym Turbo oraz ów zestaw wyścigowy.

Taka rada ode mnie z moich obserwacji i doświadczeń.

Jeżeli latasz głównie apkę czy po prostu furką na daily to turbo jest nieopłacalne. Mawiają, że do turba trzeba ECU i zestaw żeby działało - racja, ale nikt nie mówi, że trzeba też program z przyśpieszeniem (kosztem vmaxu) aby to działało.

Czyli jeżeli masz konfigurację pod vmax to pomimo 2 barów ustawionych w programie przyspieszenie się kompletnie nie zmieni - w skrócie turbo nie da nic.

Testowane na: Sentinel, Flash, Cheetah, Sultan, Elegant

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.