Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na LastoAkaRudy

SellSadlo14ID

Rekomendowane odpowiedzi

Login: perenialenjoyer
Nick(i) oskarżonego(/ych): LastoAkaRudy
Powód skargi: Brak kompetencji, naduzywanie rangi administatora
Data zdarzenia: 09.05.25 około 21
Dowody: Mysle ze logi to wystarczajacy dowod.
Opis sytuacji:  Gram w sobie lige, robie alt tab'a do MTA a tam siedzi rycerz na bialym koniu aka LastoAkaRudy i w.w mi pisze ze mam zmienic nick. Odpowiedzialem grzecznie ze nick zostanie zmieniony po skonczeniu gry w lige co by zajelo +/- 5minut, poczym dostaje instant perm bana bez zadnego slowa wyjasnienia. Generalnie nie rozumiem co by zmienilo 5 minut jezeli posiadam ten nick od 3 dni, a sam odpisalem ze nick zostanie zmieniony odrazu po skonczonej grze, a nie widzialem mozliwosci wykonywania 2 czynnosci naraz. Mysle ze kara typu kick bylaby wystarczajaca ale jak widac administrator lubi nauzywac swojej rangi do zniechecenia graczy do grania na serwerze. Mam nadzieje ze administrator wyciagnie wnioski i zostanie surowo ukarany. 

Witaj,

Dostałeś ostrzeżenie pt "Zmień nick", rozumiem, że mogłeś być na alt tabie, dlatego tepnąłem Cie do urzędu i czekałem aż wrócisz do gry. Gdy wróciłeś do gry to napisałem Ci na czacie, żebyś zmienił nick, skoro odpisałeś mi (dwukrotnie), to miałeś wystarczająco czasu by również zmienić nick. Wiecznie czekać nie będę, aż Ci się zachce zmienić nick, dlatego zostałeś zbanowany, pozdrawiam cieplutko. 

Witaj rowniez,

O jakiej my wiecznosci mowimy? 2 minuty(moze nawet mniej)? od kiedy to wiecznosc? Bo po takim czasie zostalem zbanowany. Jezeli cierpliwosc administratora ogranicza sie do 2 minut to troche nie profesjonalnie, nie sadzisz? To po pierwsze. Po drugie, nie uwazasz ze kick rozwiazal by cala sytuacje? skoro tak jak juz wyzej pisalem mialem zamiar zmienic nick odrazu po zakonczeniu gry.

Kolejna sprawa jest zmiana nicku czy Ty powaznie myslisz ze zmienie nick w takim samym czasie co napisanie 2 wiadomosci ktore zawieraja 2 slowa (ktorych napisanie zajelo mi mniej niz 10 sekund)? Zdaje mi sie ze nick jest sprawa inwidualna i kretywna gdzie kazdy gracz powinien miec okreslona ilosc czasu na wymyslenie nowego jezeli wczesniejszy byl nieodpowiedni z racji ze zmiana nicku nie jest darmowa.

A juz na samym koncu wspomne ze ludzie z podobnymi nickami lataja na co dzien na serwerze od dlugiego czasu i nie ma z tym nikt problemu.

Pozdrawiam Cieplutko!

dziadek_Je-kau.

Administrator czekał na Ciebie, aż wrócisz do gry z alt-tab'a. Skoro miałeś czas na wrócenie oraz pisanie, to dlaczego po prostu nie zmieniłeś nicku, skoro byłeś już przy blipie służącym do jego zmiany?

Irracjonalnym byłoby stać i czekać na gracza, który mówi, że zmieni jak skończy grę - z którymi wiadomo jak jest. Może skończy się za 5, a może za 15 minut. 

Kara została nadana poprawnie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.