Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

n1m3k.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Brunio_To_Ziomal
Nick(i) oskarżonego(/ych): AroN.
Powód skargi: Nie właściwy powód nadania kary. 
Data zdarzenia: 09.05.2025
Dowody: 
image.png.42b5f61dc486cdedfeab52892529bb3d.pngimage.thumb.png.dd376db69ccea5257245a2a6dc52298b.png  Gracz n1mek_ otrzymał‚ zakaz prowadzenia pojazdów na 5 godzin przez AroN. (web), powłd: Taran, brak zwrócenia kosztów uszkodzenia (dowód dostarczony do administracji)
Opis sytuacji Cześć, supporter AroN. nadał mi karę  z wcześniejszym powodem niż na srceanie "Taran + brak pokrycia kosztów za uszkodzenia"  

Napisałem do niego, że powód kary się nie zgadza ponieważ pokryłem koszty graczowi za przypadkowy taran,  nie zauważyłem gracza i lekko o niego zachaczyłem, co może udowodnić dowód który został przesłany AroNowi. , gracz Domanu, bo tak nazywał się gracz, napisał do mnie w wiadomości prywatnej, że zabrał mu ten taran 10% Więc zapłaciłem mu adekwatną kwotę do uszkodzeń lawety ponieważ 1% uszkodzenia = 3$ kary. Przeliczając to na 10% 30 dolarów. Dostał on 50, z czego 20$ było rekompensatom za taran. 

Aron, kiedy napisałem do niego, że popełnił błąd  << [7] AroN.: mój błąd  zmienił powód kary i myślał, że sprawa pójdzie w zapomnienie. 

Resumując -  Przypadkowo uderzyłem, bo nie nazwę tego taranem w gracza, zapłaciłem mu przeprosiłem, a mimo tego AroN. nadał mi karę, jednakże wywiązałem się z obowiązku przeprosin i zapłaty. 

Gracz otrzymał zwrot kosztów za taran  + 20$ 

Uszanowanie, z tej strony Supporter AroN.

Na pm kłóciłeś się, że kara jest bezpodstawna i nie powinienem Ci jej nadać. Teraz nagle przyczepiłeś się o to, że dopisałem do kary "brak pokrycia kosztów", a koszty pokryłeś. Nie zauważyłem tego, ale za to przeprosiłem i edytowałem powód kary. A co do samego prawka zapłacenie za szkody i przeproszenie, nie zwalniają z zabrania prawa jazdy. 

17 minut temu, AroN. napisał:

Na pm kłóciłeś się, że kara jest bezpodstawna i nie powinienem Ci jej nadać. Teraz nagle przyczepiłeś się o to, że dopisałem do kary "brak pokrycia kosztów", a koszty pokryłeś. Nie zauważyłem tego, ale za to przeprosiłem i edytowałem powód kary. A co do samego prawka zapłacenie za szkody i przeproszenie, nie zwalniają z zabrania prawa jazdy. 

Aron posłuchaj, nie kłóciłem się z toba, próbowałem tylko wyjaśnić, dlaczego nadałeś mi karę w dodatku ze złym powodem, skoro przeprosiłem i zapłaciłem graczowi za szkody razem z rekompensatom?  Pragnę jeszcze dodać, że nie nazwał bym tego "taranem" ponieważ tak jak wyżej wspomniałem u góry, nie uderzyłem w gracza lecz lekko się o niego otarłem tylem pojazdu, uważam, że 5h to za dużo.

22 minuty temu, AroN. napisał:

Skoro przeprosiny nie zwalniają z otrzymania kary, to tak samo twoje przeprosiny za złe nadanie powodu kary i ogólnie kary, również nie jest wytłumaczeniem, pozdrawiam ;3

Nie rozumiem, supporter się pomylił - zwróciłeś mu uwagę i edytował swój błąd - czego oczekujesz? 

Pokrycie kosztów przy taranie nie daje przyzwolenia na jego wykonywanie. W takim przypadku Supporter jak najbardziej mógł nadać karę czasową. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.