Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: grzejn1k
Nick(i) oskarżonego(/ych): Kartun
Powód skargi: Skala kar, brak reakcji
Data zdarzenia: 07.05.25 około 14:20
Dowody: https://streamable.com/g3hs6b
Opis sytuacji: Pomijając fakt tego, ze dostalem mute za zbindowanie tego, co napisal gracz revyyiusz ((143) revyyiusz: chuj mnie to xD) za co on dostal tylko warna, a ja mute na 30dni, wydarzyla sie sytuacja w ktorej to owy administrator tepnal sie do mnie, na nagraniu ktore wyslalem powyzej widac, jak stoi a obok gracz przejezdza mnie wielokrotnie swoim pojazdem. Po całej akcji, od razu napisalem reporta ktory oczywiscie został odrzucony, musialem pisac do innych administratorow, pomimo ze widzial cala akcje.

Uszanowanie Supporter Kartun.

Jak doskonale widać na załączonym materiale stałem odwrócony tyłem do całego zdarzenia, sprawdzałem, czy nadałem ci prawidłowo karę i wyszło, że tak oraz dopytałem się wyżej administracji, czy kara nadana przez moją osobę jest odpowiednia. Następnie cię poinformowałem o tym, że tak jest i pobiegłem w inną stronę. Nie widziałem tej sytuacji, przez co też nie miałem opcji zareagować na zachowanie gracza. Utrudniałeś innemu graczu rozgrywkę i się dziwisz, dlaczego zareagował w taki sposób, nie powinien tak zrobić mimo wszystko.

A nie słyszałeś może tego dzwieku postaci przy traceniu hp? u mnie na przyklad slychac to z połowy spawna SF, a tu jak widac jestem bardzo blisko ciebie, dodatkowo gdy wczesniej stales plecami do mnie to tepales mnie bo ,,odwalalem” , czyli jednak widziales pomimo ze byles odwrocony

Co do słuszności kary - nie mam wątpliwości, zakazuje się wysyłania wulgarnych bindów, nawet jeżeli Ty nie jesteś ich twórcą. Jedynie do czego mam uwagę to do pierwszej kary, która została błędnie wyskalowana, błędy się zdarzają, jednak powód kary powinien zostać zmieniony na "unieważniony". Druga kara nadana przez Supportera została poprawnie wyskalowana, na podstawie Twojego poprzedniego, 2-tygodniowego mute, który skończył Ci się parę dni temu.

Jeżeli chodzi zaś o sytuacje z nagrania, jasno widać na nagraniu, że supporter jest odwrócony i nie musiał widzieć tej sytuacji. Skoro użyłeś tego nagrania tutaj, wystarczyło napisać reporta na serwerze zaraz po tym załączając przy tym w/w nagranie, a użytkownik zostałby ukarany.

Twoją pierwszą karę otrzymaną od supportera unieważniam.

Skarga zostaje odrzucona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.