Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Pailio

Nick(i) oskarżonego(/ych): @CzajKA

Powód skargi: zbyt krótki czas na wejście do auta na derbach

Data zdarzenia: Dzisiaj okolo 10 minut temu

Dowody: logi

Opis sytuacji: No to napiszę to krótko i na temat, Dziś na evencie Derby  ktore prowadził CzajKA między innymi  ja @zielony123 i @xnacio* nie moglismy wziąć monsterów  bo CzajKA zaczął Derby około 6 sekund po otwarciu klatki i dużo osób nie zdążyło wsiąść 

Z mojej strony to tyle 

Witam, jeśli ktoś podczas tłumaczenia zasad odszedł od komputera albo zrobił sobie chwilową przerwę, nie mam na to wpływu, większość osób zdążyła wsiąść do monsterów. A reszta stała w miejscu na planszy.

1 minutę temu, CzajKA napisał:

Witam, jeśli ktoś podczas tłumaczenia zasad odszedł od komputera albo zrobił sobie chwilową przerwę, nie mam na to wpływu, większość osób zdążyła wsiąść do monsterów. A reszta stała w miejscu na planszy.

My nie staliśmy tylko biegliśmy do monstera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.