Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem bialyja

Mirek.cejot

Rekomendowane odpowiedzi

pjtWdai.png
mSu4qkK.png

Witam wszystkich czytelników bardzo serdecznie, z tej strony Praktykant @Mirek.cejot z  Redakcji Prasowej Project NewsDziś zaprezentuję Państwu wywiad z graczem  @bialyja. Zapraszam do zapoznania się z materiałem.
LKZ38Vt.png

M: @Mirek.cejot| B: @bialyja
M: Witam, z tej strony Praktykant  @Mirek.cejot z Redakcji Prasowej Project News, czy chciałbyś wziąć udział w wywiadzie, z Twoją osobą w roli głównej?
B: Siemanko, oczywiście, że tak!

M: Na początek, może opowiedz nam coś o sobie?
B: Jestem biznesmenem na emeryturze. Zajmuje się tworzeniem podkładek do butów wyjściowych oraz ich renowacją. Podbiłem rynek Ameryki Północnej swoimi towarami i aktualnie mam od tego ludzi więc nic nie robię. Cały swój czas poświęcam zainteresowaniom i tym na co mam ochotę. Mam 20 lat i jestem prawdziwym geniuszem. Interesuje się zbieraniem grzybów i hodowlą patyczaków. Lubię też straż pożarną, nagrywam pociągi i ciężarówki. Uwielbiam jazdę na rowerze i pokazywanie lewej ręki w górę dla pozostałych motocyklistów.

dsCIGaU.png

MJak zaczęła się Twoja przygoda z MTA?
B: Około 8 lat temu MTA pokazał mi kolega z klasy i bardzo spodobał mi się tryb RP/RPG. MTA oferowało wiele trybów, co wciągnęło mnie do gry godzinami. Dla małego dzieciaka jest to bardzo fajna gra dająca możliwość kupowania coraz to lepszych aut i jeżdżenia nimi. Jeśli chodzi o inne tryby, to kiedyś pogrywałem w minigry, drift i battleroyale.

MIle czasu dziennie/tygodniowo spędzasz w MTA?
B: Aktualnie nie mam już takich chęci do gry jak kiedyś więc na tydzień gram maksymalnie do kilku godzin.

MCo zachęciło Cię do zagrania na ProjectRPG?
B: Szukałem z kolegami gry, w którą możemy razem pograć i usłyszałem od znajomych z MTA, że wystartował nowy miły serwer z potencjałem. Jak widać, nie kłamali.

M: Jak oceniasz społeczność graczy na serwerze?
B: Społeczność na serwerze jest super. Poznałem tu wiele ciekawych osobistości i mam bardzo pozytywne odczucia co do społeczności ProjectRPG. Jak wiadomo -wszędzie trafi się ktoś niemiły, jednak zdecydowana większość jest na +. Kiedyś przykrość sprawił mi wielokrotnie @MichaelRWD, jednak jestem miły i mu wybaczam grzechy.

MJakie frakcje biznesy lub organizacje reprezentujesz, lub reprezentowałeś?
B: Z frakcji byłem taksówkarzem i oporowym strażakiem jednak ograniczony czas nie pozwolił mi na dalszy pobyt we frakcjach. Jak dużo osób wie, byłem kiedyś w radiu, ale dokonałem incydentu degenerującego i tak zakończyłem karierę radiową.

MJak radzisz sobie z toksycznością lub konfliktami na serwerze?
B: Zawsze sobie przypominam, że jestem prawdziwym graczem i goatem i ignoruje takie osoby. Sam nie jestem aniołem, więc może nie będę się na ten temat wypowiadał. Jedynie nie potrafię poradzić sobie z faktem, że  @MichaelRWD czasem sprawia mi przykrość, ale jakoś trzeba iść dalej...

MCzy masz jakieś rady dla nowych graczy?
B: Nie uzależniajcie się od gry jak niektóre osoby grające non stop. Grajcie sobie maksymalnie po kilka godzin dziennie, jak gra was wciąga, a gwarantuje wam, że będziecie czerpali z niej większą przyjemność. Pamiętajcie też, że na serwerze szybsze auto nie znaczy lepsze. Dla przykładu zwykły Infernus jest ładniejszy od Pandema.

nqnh306.png

MJak widzisz przyszłość MTA – jako platformy i społeczności?
B: Przyszłość MTA to ciężki temat z racji, że platforma ma już swoje lata. Społeczność się starzeje, a graczy mam wrażenie, że przybywa coraz mniej. Wszystko jest kwestią dobrej reklamy i promocji MTA wśród młodszych. Większość osób zaczynających przygodę z MTA wie o platformie od znajomych, a nie ze środków masowego przekazu, jakimi są media społecznościowe.

MGdybyś mógł wprowadzić jeden nowy skrypt na serwer, co by to było?
B: Moim marzeniem na serwerze jest godzina oczyszczenia. Wszyscy raz w tygodniu powinni mieć możliwość strzelania i niszczenia na całej mapie przez godzinę.

MOpowiesz nam o swojej najzabawniejszej sytuacji na serwerze?
B: Pojechałem kiedyś oglądać licytacje, jednak wiedziałem, że nic nie kupię ze względu na to, iż jest gracz, który nie robi nic innego poza grindowaniem pieniędzy na serwerze. Ciężka sprawa, ale jakie emocje!

MWielkimi krokami zbliżamy się do końca naszego wywiadu, czy na sam koniec chciałbyś jeszcze kogoś pozdrowić?
B:  No to pozdrawiam wszystkich.
5V20MaL.png
No i dobrnęliśmy do końca dzisiejszego wywiadu z @bialyja. Dziękuję bardzo za przeczytanie tego materiału i do zobaczenia w następnych wywiadach!
NFAS945.png

Dla Redakcji Project News:
xRepIhM.pngEJAsvZX.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.