Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Supporterem Kjer0

Xybez.

Rekomendowane odpowiedzi

SXFrpCE.png

VCTI029.png

Witam, z tej strony Starszy Reporter @Sebix79_Game z Redakcji Prasowej Project News. Zapraszam Was moi drodzy czytelnicy do przeczytania wywiadu przeprowadzonego z Supporterem @Kjer0!

efuomGe.png

S:  @Sebix79_Game | K: @Kjer0

S: Witam, z tej strony Starszy Reporter @Sebix79_Game z Redakcji Prasowej Project News, czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
K: Dzień dobry, cześć i czołem, jasne odpowiem na twoje pytania!

S: Może nam coś opowiesz o sobie?
K: Obejmuję stanowisko Zastępcy Dyrektora w radiu ProjectFM. Aktualnie jestem bez frakcji, lecz zastanawiam się nad zmianą tego statusu. Wielkimi krokami zbliżają się urodziny, które jeszcze bardziej przybliżą mnie do trójki z przodu. Na serwerze pełnię funkcje zarządowe ProjectFM, mam niebieski nick. Lubię pizzę, ale nie jem, bo kalorie (na święta mam dyspensę).

S: W co grasz poza MTA? Trenujesz coś?
K: Poza MTA ogrywam Farming Simulator 25. Aktualnie gram na mapie leśnej. Robienie kiszonki mi się znudziło. Grywam jeszcze w parę gier online. Jak mnie zobaczysz gdzieś, to napisz!

S: Jak długo grasz na serwerze, co zdołałeś osiągnąć przez ten czas i jaki masz majątek?
K: Konto założyłem 22 października 2020 roku, lecz regularnie grywam od chyba 2,5 roku? Nie pamiętam. Nie sądzę, żebym osiągnął wiele na serwerze, mając 3800 godzin. Majątku nie wyceniam, bo mnie to raczej nie interesuje. Mam coś na ID, jakiś 1ns, coś do apki, coś do driftu no i Patriota (nie powiem, do czego on 🙂). Również w moim posiadaniu jest tuner.

S: Znajdujesz się w ekipie serwerowej, dlaczego do niej dołączyłeś?
K: Dołączyłem do Administracji Serwera z chęci zmiany rozgrywki, pomocy graczom, też z ciekawości, bo była to funkcja, której nigdy nie miałem na platformie MTA. Moim obowiązkiem jest pilnowanie gagatków na serwerze, pomaganie oraz robienie szybkich palców w środku nocy (czasami się zdarza).

S: Jesteś w biznesie ProjectFM, dlaczego akurat ten biznes?
K: ProjectFM jest dla mnie miejscem idealnym. Siedzę tam od października 2023 roku. Poznałem mnóstwo wspaniałych osób z tą samą pasją, nauczyłem się sporo. Moje zainteresowanie to muzyka, a skoro można prezentować swoją bibliotekę innym, umilając tym ich czas, to nie ma dla mnie lepszego miejsca.XNyWPF1.png

S: Co cię przyciąga do gry na serwerze, jak oceniłbyś atmosferę na serwerze?
K: Na dobrą sprawę przyciąga mnie nagroda dzienna i opłacanie posiadłości. Oczywiście, wykonywanie obowiązków też mi sprawia ogromną frajdę, aczkolwiek chciałoby się taki jeden dzień wolnego zrobić. Atmosfera? Ciężko stwierdzić. Mam swoje zamknięte grono znajomych, nie wychodzę poza ten obszar.

S: Zmieniłbyś coś na serwerze? Jeśli tak, to co?
K: Oczywiście, że zmieniłbym coś na serwerze. Poprawiłbym salony, by już nie było czekania godzinami na pojazd, dodałbym więcej wyścigów i wyzwania czasowe na nie, dodałbym nową pracę co-op i wiele innych.

S: Może chcesz coś dodać lub pozdrowić kogoś?
K: Pozdrawiam organizację Verona, przede wszystkim @Suzannee @Wujaszek.@TheDreamer @Snufkin @Jahowski, no i spoza organizacji, czyli @Banan99 oraz @bialyja Dzięki, że jesteście!

raL2DnT.png

Dziękuję za przeczytanie tego wywiadu, zachęcam do przejrzenia innych treści zamieszczonych przez innych redaktorów na naszym wątku na forum.  

S2Pihi5.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

xRepIhM.pngKg4v59V.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.