Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Senior Firefighter sajka

nitkoskaa_

Rekomendowane odpowiedzi

H8t99fK.png
mSu4qkK.png

Witam, z tej strony Praktykantka @nitkoskaa_ z Redakcji Prasowej Project News. Zapraszam Was moi drodzy czytelnicy do przeczytania wywiadu przeprowadzonego z pracowniczką San Andreas Fire Department - Senior Firefighter sajka!
LKZ38Vt.png

n: @nitkoskaa_ | s: @sajka

n: Witam, z tej strony Praktykantka nitkoskaa_ z Redakcji Prasowej Project News, czy chciałabyś udzielić mi wywiadu?
s: Oczywiście, z przyjemnością udzielę wywiadu.

n: W takim razie, czy zechcesz opowiedzieć nam coś o sobie?
s: Mam na imię Sandra, w tym roku kończę 20 lat. Pasjonuję się graniem w gry komputerowe i przeważnie staram się przechodzić dużą ilość gier, by czerpać z nich radość. Czasem zdarzy mi się przejść grę na tzw. platynę - czyli na 100 procent. W dalszym ciągu uczęszczam do szkoły średniej, do 3 klasy liceum dla dorosłych. Weekendy lubię spędzać ze znajomymi, moim psem, oraz na służbie w SAFD.

oLthAgm.gif

n: Następne pytanie. Jak zaczęła się twoja przygoda z graniem na platformie MTA, oraz na serwerze ProjectRPG?
s: Moja przygoda zaczęła się od SAMP - czyli innej wersji launchera do GTA:SA multiplayer, spędziłam na nim wiele godzin, tak samo jak i na trybie singleplayer. Zawdzięczam to słabszemu komputerowi, który nie pozwalał na cuda, jeżeli chodzi o granie w gry. Po pewnym czasie ilość graczy na tamtej platformie spadła i znajomi się przerzucali na MTA, oczywiście ja zmieniłam platformę razem z nimi. ProjectRPG był drugim serwerem, który z sam siebie przykuł moją uwagę, jeżeli chodzi o platformę MTA. W ten sposób rozpoczęłam przygodę na serwerze. Spędzałam na nim dużo czasu, szczególnie na zdalnych, a po czasie dołączyłam do frakcji SAFD. Po jakimś czasie zrezygnowałam z pobytu w niej, przez znudzenie się nie tyle, co serwerem, a samą rozgrywką na platformie MTA. Na szczęście jednak wróciłam do grania oraz do służby we frakcji i staram się być dosyć aktywnym graczem na serwerze.

n: Wspomniałaś, że jesteś pracowniczką we frakcji SAFD. Jesteś w stanie opowiedzieć o stopniu, który posiadasz oraz o zadaniach i obowiązkach poświęconych Ci na tym stanowisku we frakcji?
s: Jasne, aktualnie posiadam stopień Senior Firefighter oraz rangę Trial Trainer Fire Academy. Do moich zadań należy oczywiście: gaszenie pożarów, usuwanie kłód oraz plam z jezdni, uczestniczenie w wypadkach oraz innych zdarzeniach. Mogę również dowodzić jednostką podczas wyjazdu, ale zazwyczaj na służbie znajdują się osoby z wyższą rangą i to one zajmują się tą funkcją. Jeżeli chodzi o Trial Trainer Fire Academy, czyli próbnego szkoleniowca, jak na razie moje zadanie to pomoc w prowadzeniu szkoleń głównych oraz indywidualnych. Dopiero po awansie na pełnoprawnego szkoleniowca będę w stanie samodzielnie prowadzić szkolenia.

19l1WJw.gif

n: Dobrze, ostatnie pytanie na dziś. Czy chciałabyś kogoś pozdrowić?
s: Tak, chciałabym pozdrowić całą frakcję San Andreas Fire Department, Redakcję Prasową Project News oraz @AbuDhabi!

n: Dziękuję za wywiad, była to czysta przyjemność!
s: Dziękuję, dla mnie również.
XGwBbve.png

Dziękuję za przeczytanie tego wywiadu, zachęcam do przejrzenia innych treści zamieszczonych przez innych redaktorów na naszym wątku na forum.  

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

dvxS6a8.pngRIno3R0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.