Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na DANERKO*CDW

Weryfikacja

Rekomendowane odpowiedzi

UID:  103499
Login: Weryfikacja 
Nick oskarżonego: @DANERKO*CDW
Powód skargi: Łamanie regulaminu organizacji oraz przyjmowanie majątku 
Data zdarzenia: cały czas ale niech będzie ostatni jego livie (01.05.2025) 
Dowody: logi lub mam całą liste na kompie moge przekazać je administracji 
Opis sytuacji: Gracz/strimer/youtuber @DANERKO*CDW od jakiegoś czasu przyjmuje $$$ od swojej widowni pewnie powiecie że to nic takiego ta? no właśnie miarka się przebrała nie dość że widzowie mu wysyłają swoje majątki to oskarżony wyciąga kase z konta organizacji i wydaje to na swoje ,, projekty '' łamiąc tym regulamin organizacji, dodam że gracz już był kiedyś za to karany a dalej to robi i nic go to nie nauczyło. Bardzo bym prosił administracje o prześwietlenie jego konta lecz mam też spore dowody na to i czekam na odpowiedź oskarżonego 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  >> [417] DANERKO*CDW: informuję o skardze na forum!

I @DANERKO*CDW  Uważaj co piszesz zastanów się mam dowody na wszystko żeby potem nie było. Witaj w grze : ) 

Nie masz żadnych dowodów, lewe konto założone dzisiaj, nie podszywaj się za mnie a administracje proszę o porządek z tym bo nie będę co chwilę na takie głupie wiadomości z lewego konta odpisywać. @Husti_jak i @mentos55to zwykłe szkodniki, proszę zobaczyć listę kar. Życzenie śmierci, prześladowanie to nie jest normalne, zapraszam do psychologa oraz mam nadzieję że zostanie to załatwione jak należy, sprawa nękania jest już zgłoszona, proszę @CzajKA @Sky @Mizshift o reakcje. Ciekawe że @Husti_27 lutego pisze na forum "Danerko największy cword", powtarza plotki na temat mojej osoby jak i @Nitzurdowody są jak najbardziej. @mentos55Dawno powinien być na permie i nie wiem czemu nie jest, jeśli adm. ma jakiekolwiek wątpliwości, chętnie udowodnie wszystko. Za wszystkie transakcje i ruchy jestem na bieżąco rozliczany, kontaktuję się wielokrotnie z supporterami i nie tylko aby upewnili mnie jeśli coś robię źle. Myślę że @Kartun @SzalonyAleToSzef@PolisheQ @FiQs mogą to potwierdzić ale nie pamiętam kto kiedy dokładnie i co. Nie wypłacam nic na swoje konto z org, nad org kontrolę miała też przecież @Zebra pojazdy organizacyjne szanuję bardziej niż swoje i praktycznie nimi nie jeżdżę, gdyby coś było nie tak to nie miałbym tak wspaniałej organizacji, nikomu z niczego się nie muszę tłumaczyć za to te szkodniki mogłyby... gdyby nie to że nie mają o czym mówić bo wszystko widać na tacy i nie ma już jak z tego się wycofać xD Wiele rzeczy jest jawnych na YT i nie tylko, wszystko robię z sumieniem (w przeciwieństwie do was bo go nie macie) i jest w pełni legalne. 

Nie będę reagował na podobne sytuacje, blokady permanentne powinny być bez żadnych wątpliwości w tym momencie nałożone oraz wszystko co powiązane z tymi lewymi przelewami jak i kontami i oczernieniami. Tym bardziej nie masz prawa używać mojego profilowego, podszywać się pode mnie, karma wraca.

image.png.eeb492ef8958e6bbd907739f0f13303f.pngimage.png.b48304659e97d54a091871bfd7a18c76.png

5 minut temu, mentos55 napisał:

Elo co ja mam z tym wspólnego? Ktoś napisał na ciebie skargę a ty próbujesz się wybielić mną i hustim xd skarga jest na ciebie a ty mnie o coś pomawiasz Przemyśl co piszesz Pozderki 

No ta xD Wcale nie widać nawet pod tym postem że coś masz z tym wspólnego, wcale dzisiaj nie odwalałeś maniany z hustim i wcale nie przestraszyliście się więc wymyśliliście coś takiego. Czas odpowiedzieć za czyny i radzę się zastanowić bo sprawa jest poważniejsza i prawdopodobnie będzie załatwiana nie tylko na serwerze.

1 minutę temu, DANERKO*CDW napisał:

No ta xD Wcale nie widać nawet pod tym postem że coś masz z tym wspólnego, wcale dzisiaj nie odwalałeś maniany z hustim i wcale nie przestraszyliście się więc wymyśliliście coś takiego. Czas odpowiedzieć za czyny i radzę się zastanowić bo sprawa jest poważniejsza i prawdopodobnie będzie załatwiana nie tylko na serwerze.

I co myślisz że czego się przestraszyłem? Podbiegłem do ciebie powiedziałem siema i nawet nie odpisałeś xd 

Nie wiem, czy @mentos55 zdaje sobie sprawę z tego, że widzimy, iż skarga została napisana z jego multikonta, ale teraz jest to już jasne.

@DANERKO*CDW - czy posiadasz więcej dowodów na uprzykrzanie rozgrywki, wspomnianych wyzwisk czy też życzeń śmierci?

1 minutę temu, Mixsu napisał:

Nie wiem czy @mentos55 zdaje sobie sprawę z tego, że jasno widzimy, iż konto, z którego zostało napisana skarga to jego multikonto, ale teraz jest już to wiadome. 

@DANERKO*CDW - czy posiadasz więcej dowodów na uprzykrzanie rozgrywki, wspomnianych wyzwisk czy też życzeń śmierci?

Oczywiście, na pv na discordzie wysłać?

Przed chwilą wypierałeś się napisania skargi, twierdząc, że to zupełnie ktoś inny ją napisał, więc co w tym dziwnego, skoro na pierwszy rzut oka widać, że coś kręcisz? 

Pisząc skargę, skoro posiadasz dowody - przedstaw je, tak, żeby sytuacja była jasna. 

Na ten moment otrzymałem dowody, na których jasno widać nękanie jak i udostępnianie danych osobowych gracza DANERKO.

W związku z tym gracz Husti wraz z mentos55 zostają zbanowani za w/w działania.

Skargi nie zamykam, czekam na ewentualne przesłanie dowodów ze strony gracza mentos.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.