Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga Mieczu_taryfiarz

Damiano123

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 70286
Login: Damiano12
Nick oskarżonego: Mieciu_taryfiarz
Powód skargi: prosił bym o wyrównanie kwoty
Data zdarzenia: chyba 29.04.2025 około 21:00
Dowody: logi
Opis sytuacji: wymieniłem sie z ziomkiem on dał banshee viper na tune a ja mu dałem bullet gt czysty a myslałem ze bullet viper to ten lepszy a nie zwykły a i wyszło ponad 300k rózniczy między 2autami i proponuje aby ziomek wyrówniał kwote lub zrobić odmiane pozdrawiam
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @Mieciu_taryfiarztu pind i dc

Witam chciał bym zaznaczyć że byłeś świadom tego i pytałem się czy chcesz jakąś dopłatę powiedziałeś że nie. liczyłeś go wszystko nie moja wina że się pomyliłeś i jaki bullet viper nie posiadam takiego auta.w logach jest wszystko co ogłaszałem co pisałem i ty czekam co admin na to odpowie

Na przyszłość musisz być bardziej uważny dokonując transakcji. Wymiana nie jest rażąca, aby była potrzebna nasza ingerencja.

Pozwolę sobie również wkleić 2 punkty regulaminu serwera:

◼️ W przypadku wystąpienia niespodziewanych komplikacji przy sprzedaży/zakupie własności w systemie ratalnym - obie strony mogą poprosić o cofnięcie transakcji w czasie nie dłuższym niż 24 godziny od jej zawarcia - w takiej sytuacji, jeśli własność zmieniła swoje właściwości (np. w pojeździe zmieniono tuning) - jej stan musi zostać przywrócony do stanu sprzed transakcji.
◼️ Gracz zobowiązany jest do podejmowania decyzji na własną odpowiedzialność w kwestii przeprowadzania transakcji z graczem, w tym ustalenia wartości transakcji. Sytuacje, w których gracz posłuży się informacjami przedstawionymi przez innego gracza w zakresie wartości transakcji, będą pomijane przy powstaniu ewentualnych sporów oraz skarg.

Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.