Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

hardmacus

Rekomendowane odpowiedzi

Login: hardmacus
Nick(i) oskarżonego(/ych):  FiQs
Powód skargi: Bez podstawny mut bez wyraznego zlamania regulaminu.
Data zdarzenia: 01.5.2025
Dowody: [2025-05-01 21:15:13] [Output] : G> hardmacus: a co ty z ukraibny i nie pojemaju? [2025-05-01 2107] [Output] : G> hardmacus: ukraincowi [2025-05-01 2146] [Output] : G> hardmacus: i sie po ukrainsku darli 2025-05-01 21:21:39] [Output] : G> hardmacus: bawiles sie z ukrainkami w pokoiku? [2025-05-01 2157] [Output] : G> hardmacus: a ja se po ukrainsku nawijalem (są to logi za które dostałem muta)
aU1346U.png Tutaj supporter napisał mi ze poruszałem tematy polityczne i dlatego dostałem muta. 
Opis sytuacji:  Witam sytuacja wyglądała tak ze jak codzień byly rozne dyskusje na chacie globalnym i jak zawsze również w nich brałem udział, no i były jakieś tam tematy wojny ukrainy czy czegoś takiego no i jak widać ja w tym temacie "Ukrainy" napisałem pare wypowiedzi ale myślę ze one nie łamią punkty regulaminu pod tytułem Zabronione jest prowadzenie rozmów na tematy polityczne, religijne, rasistowskie, ksenofobiczne oraz tematy uważane powszechnie za niestosowne. A za ten punkt właśnie dostałem muta bo jest on wpisany w powód. 

Sami wiemy doskonale jaka panuje sytuacja na Ukrainie, jest to bardzo medialny temat i powszechnie wywołujący kontrowersje, żal oraz różne inne odczucia. Tak więc pisanie tematów pokroju czy "bawiłes się z ukrainkami w pokoju" itp. jest treścią nie na miejscu prowadząca do rozmów na tematy nie właściwe.

Okej ja ciebie rozumiem, ale zeby za takie rzeczy dawać muta na 10 dni? Ja rozumiem jakbym pisał rzeczy o samej w sobie wojne itp, a to pierw pewien gracz napisal ze sie bawi a ja dopisalem "pokoiku" wiec to troche wyciągniete z kontekstu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.