Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Pershing_

Keicam.

Rekomendowane odpowiedzi

UID:  47429
Login: Keicam.
Nick oskarżonego: Pershing_
Powód skargi: bezpodstawne wyrzucenie z organizacji.
Data zdarzenia: 29.04.2025
Dowody: ⓘ Zostałeś usunięty z organizacji Ordine della Vendetta przez Pershing_!
Opis sytuacji: A więc tak, zaczelo sie od tego ze wlepilem minusa graczowi Demon3434 za brak kultury wobec zarządu (pisal rzeczy w stylu ja mam mozg w porownaniu do ciebie) itp  po czym  oskarżony bez jakiejkolwiek wiedzy na temat sytuacji wlepił mi zawieszenie na okres nie wiadomy. Następnie bez zadnej informacji zostałem wydalony z organizacji z powodem "notoryczne wyzywanie gracza jak i zarządu" nie chodzi mi tutaj głównie o samo wyrzucenie lecz o faworyzację przez ktora zostalem wyrzucony z organizacji. Gracz ktory prowokowal/wyzywal nie otrzymal jakiej kolwiek konsekwencji, nawet w postaci minusa lecz ja ktory zostalem "oskarżony" przez lidera bez jakiego kolwiek uprzedzenia zostałem wydalony. Krotko mowiac iider idzie za glosem kolezenstwa 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.da3a70823ad771cf2cfa2c6b0fa80b11.png

16 minut temu, Keicam. napisał:

Dowody: ⓘ Zostałeś usunięty z organizacji Ordine della Vendetta przez Pershing_!
Opis sytuacji: A więc tak, zaczelo sie od tego ze wlepilem minusa graczowi Demon3434 za brak kultury wobec zarządu (pisal rzeczy w stylu ja mam mozg w porownaniu do ciebie) itp  po czym  oskarżony bez jakiejkolwiek wiedzy na temat sytuacji wlepił mi zawieszenie na okres nie wiadomy. Następnie bez zadnej informacji zostałem wydalony z organizacji z powodem "notoryczne wyzywanie gracza jak i zarządu" nie chodzi mi tutaj głównie o samo wyrzucenie lecz o faworyzację przez ktora zostalem wyrzucony z organizacji. Gracz ktory prowokowal/wyzywal nie otrzymal jakiej kolwiek konsekwencji, nawet w postaci minusa lecz ja ktory zostalem "oskarżony" przez lidera bez jakiego kolwiek uprzedzenia zostałem wydalony. Krotko mowiac iider idzie za glosem kolezenstwa 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.da3a70823ad771cf2cfa2c6b0fa80b11.png

Odpowiadam na twoją skargę zostałeś zawieszony dlatego że żadna próba choć Wielokrotnie ci mówiłem by się uspokoił nie doszła do skutku a zostałeś wyrzucony z powodu  przekroczyłeś granicę gdzie jeszcze powiedziałeś słowo na J gdzie za słowo prawdy w którym nic nie widziałem obraźliwego zrobiłeś naprawdę dużą aferę gdzie już miałem ciebie dosyć

1 minutę temu, Keicam. napisał:

a jak wytlumaczysz to ze gracz Demon3434 nie został w zaden sposob ukarany?

Nie mówił nic obraźliwego Ani prowokacyjnego więc nie miałem za co go karać gdyby robił coś nie tak już dawno by ją otrzymał jak Jak na razie nie będę z Tobą dyskutował tylko czekam na decyzję administracji

1 minutę temu, Pershing_ napisał:

Nie mówił nic obraźliwego Ani prowokacyjnego więc nie miałem za co go karać gdyby robił coś nie tak już dawno by ją otrzymał jak Jak na razie nie będę z Tobą dyskutował tylko czekam na decyzję administracji

nie mówił nic obraźliwego? pisalem wyzej ze pisal do mnie rzeczy w stylu ja mam mozg a ty go nie i dalej uważasz ze nic nie napisał? dodatkowo bez powodu nie dostał mute czyż nie?

24 minuty temu, Keicam. napisał:

nie mówił nic obraźliwego? pisalem wyzej ze pisal do mnie rzeczy w stylu ja mam mozg a ty go nie i dalej uważasz ze nic nie napisał? dodatkowo bez powodu nie dostał mute czyż nie?

Miałem ci nie podpowiadać takie pytanie masz loga z tej sytuacja ? na razie oskarżasz bez dowodu

20 godzin temu, Keicam. napisał:

A co do informacji   poinformowałem o zawieszeniu dostałeś informację że zostajesz I skończ gadać farmazony zawieszenie dostałeś się dlatego że żadna próba uspokojenia cię lub porozmawiania z tobą normalnie nie doszła do skutku to po twojej wymyślania że ktoś jest nikt nie jest faworyzowany każdego obchodzą te same zasady każdy jest traktowany tak samo co ty gadasz A co do twojego wyzywania za które dostałeś wyrzucenie jak wcześniej się odnosiłem mam screenshota według ciebie gracz Demon3434  nie otrzymał żadnej kary otrzymał mute na serwerze 

7 minut temu, Keicam. napisał:

No o tym mowie caly czas gdyby nie wyzywal oraz nie prowokowal nie dostal by zadnej kary czyz nie? A ty caly czss bronisz go za wszystkie mozliwr sily

Wystarczy nawet nie wyzywać a gadać tylko tylko coś powiedzieć i już mute te za prowokacji a do tego Chciałbym przypomnieć że sam ją też otrzymałeś czyż nie dlaczego go bronie bo nie potrafisz przeżyć słowa prawdy nic nie było w tym złego Zastanówmy się dobrze dlaczego ty dostałeś na 12 godzin a on tylko na 6 za same odpowiadają tobie

11 minut temu, Keicam. napisał:

Ja sie nie bede juz wypowiadal bo to jest poprostu smieszne co zrobiles wczoraj i za razem smutne ze po tak dlugim czasie poprostu takie cos zrobiles

Myślisz że dla mnie nie było to fajne Co zrobiłeś sam to sobie zafundowałeś swoim niedojrzałym zachowaniem i nie zrobiłem nic złego kilka razy się zastanawiałem czy to zrobić i mnie zmusiłeś

11 minut temu, Pershing_ napisał:

Myślisz że dla mnie nie było to fajne Co zrobiłeś sam to sobie zafundowałeś swoim niedojrzałym zachowaniem i nie zrobiłem nic złego kilka razy się zastanawiałem czy to zrobić i mnie zmusiłeś

Szkoda tylko ze gracza w zaden sposob nie upomniales tylko mnie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.