Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pożegnanie - matibfc..

matibfc..

Rekomendowane odpowiedzi

A więc nadeszło.. odejście z serwera

Pewnie się spytacie, dlaczego?
Powodów jest wiele lecz nie będę się oszukiwać, mam przed sobą całe życie i nie chce go spędzić na graniu w gry komputerowe tylko na spełnianiu swoich pasji które posiadam.

Serwer jest naprawdę czymś pięknym co mnie spotkało, grałem na 4life oraz na ProjectRPG gdzie na pierwszym serwerze mam przegrane około 1300 godzin a na drugim 1100 godzin i w mojej opinii ProjectRPG kładzie konkurencję na deski. Sam serwer jest naprawdę bardzo fajnie rozwinięty, jestem zdziwiony iż można zrobić taki serwer patrząc się na to że założyciele MTA nie są zbyt chętni do współpracy ( Tak mi wiadomo chociaż. ).

17.06.2024

Data założenia mego konta, pierwszym autem był Previon 1.5D którego posiadam aż do teraz, hah XD. Pamiętam jak nie byłem skłonny do rozpoczęcia rozgrywki na serwerze ale się przełamałem po rozpoczęciu rozgrywki na serwerze dzięki @w1lcz3k o którym wspomnę niżej.

08.08.2024 oraz frakcja SARA.

Wyniki rekrutacji do frakcji SARA. Po czym co? jestem na tych wynikach, byłem tak ucieszony że to hit, w MTA gram od Pandemii 2020 roku i od momentu gdy dołączyłem na jakimś pseudolu ( nazwy nie pamiętam ) to poczułem że ta frakcja to jest coś.. Dziękuje zarządowi wspomnianej frakcji tzn: @Braian11, @xPawel69, @Toya, @Krychu oraz komuś innemu kto miał znaczenie w wybraniu mnie do wspomnianej frakcji, za to że wybraliście moje podanie oraz daliście mi szansę, ponad pół roku spędzone w tej frakcji, fajny to był czas, mógłbym opisywać dużo ale chyba jest to bez sensu.

17.11.2024

Wtedy dostałem się do Redakcji Prasowej Project NewsChcę podziękować szczególnie @xHamster za to jaki jesteś ziom, pomimo iż nie będę grać na serwerze to mam zamiar dalej walczyć na forum bądź na discordzie o to żebyś objął rangę Dyrektora w Project Newsie. Nigdy praktycznie nie spotkałem osobą z takim naprawdę fajnym charakterem, szacun dla ciebie za to jaki jesteś.

25.01.2025

Założenie organizacji Shadow Syndicate. Coś pięknego.. ta spina z organizacją 7 7 7 ( pzdr @lesiuu, @samcukier, @HAWRANEKi jacyś inni. ), przez ponad 3 miesiące osiągneliśmy coś z organizacją oraz z @Anon4 oraz z @Vortex*Kuba, coś co jest naprawdę dużo, w tym rekordowe 38 członków w organizacji,  TOP 3 w plebiscycie organizowanym przez Biznes Project NewsWymieniać mogę dużo, tego jest naprawdę dużo! 

Premier.

Ahh ten premierek.. mam go od początku serwera. Wiele pościgów, historii z nim przeżytych, @Vortex*Kuba coś wie o tym.. Na urodziny dam mu Torowy oraz limitowane lampy itp. ponieważ zasłużył w pełni na to! Niby tani a taki dzikus...

Przejdę do podziękowań.

@Vortex*Kuba - Gra z tobą była czymś wspaniałym, wiele wspomnień, pościgów, to było coś naprawdę niesamowitego! Mógłbym wymieniać w nieskończoność ale tego jest za dużo, naprawdę za dużo. Co fakt, są rzeczy o które mam do ciebie żal ale nie będę teraz nad tym ubolewać, bardzo ci dziękuje za wszystko.

@w1lcz3k - Dziękuje tobie za tą przegraną rozgrywkę na serwerze, szkoda że znajomość tak się skończyła, życzę ci jak najlepiej, byś spełniał swoje marzenia strażackie.

@Anon4 - Dzięki stary za pomoc w rozwoju organizacji oraz za wspólną rozgrywkę na serwerze, wiele było wspomnień ale to niestety koniec, przepraszam oraz dziękuje. Dbaj o tą organizację jak o swoje.

@xHamster - Pozytywny, kozak gość! Obyś dostał tą wymarzoną rangę w Biznesie, pozdro dla ciebie z fartem byczku!

@xeytzzz - Dzięki byczku za gierkę oraz za wycenianie aut, tutaj wyczekiwana zapłata za to: https://imgur.com/a/4BMImVi

@KacperG12, @b4rtuss, @Matizke@Kaiser_ - Pozdro dla was byki z The Crew.

@SzymQ - Pozdro PD.

@Czekoladzior, @zbroja102, @Vortex*Kuba oraz inni - Pozdro dla was byki, fajne pościgi robicie. 🙂

@tegotypu - Cieszę  się że mogłem przyczynić się do twojego dostania się do SARA. Dzięki za wspólną grę.

@KiloX - Dzięki za wspieranie mojej organizacji, pozdro byczku. 🙂 

@Dibo - pzdr młody dla ciebie.

@czarnydzony - Kiedy spłacisz pożyczki xD? Pozdro mordzia dla ciebie.

@XPiorunX , @igosiekx , @_K1sil0.exe , @lugus , @Nyx_Vertignis, @Kacp3r , @Pan.Tadeusz , @Adiq_ziom , @Klocuchan , @-=KodaK=- , @Somandi, @KAM_PL, @GR_Skiba , @Tapeciarz , @Krakers* , @xKoKo* , @DarXe - Pozdro dla was byki!

ps. jak kogoś nie wymieniłem to przepraszam.

Czyli co teraz?

No nic, koniec. Na serwer wbije zapewne by zrobić jeszcze fabularke oraz o licytację może się pokusze..

Chciałbym każdemu podziękować za to co osiągneliśmy razem!
Powiedziałbym do zobaczenia lecz powiedziałbym raczej dowidzenia.

Był z wami matibfc..: Były Młodszy Specjalista frakcji SARA, Dziennikarz biznesu Project News oraz Lider organizacji Shadow Syndicate

Miłego.

Dzięki za to, że dałeś mi szansę się wykazać w organizacji, naprawdę doceniam to. Życzę ci abyś zajął się tym co naprawdę lubisz, ale żebyś w miarę możliwości raz na jakiś czas wszedł na Projecta i z nami pograł oraz oczywiście na Discordzie❤️

30 minut temu, HAWRANEK napisał:

Według ciebie ta „spina” z mojej organizacji to coś pięknego.?

"Coś pięknego" to chodziło o całokształt organizacji, zawsze chciałem stworzyć organizacje i po 92 dniach ten projekt wyszedł świetnie. Tą spine tylko tak dodałem bo każdy wie że taka poprostu była.

4 minuty temu, Kaiser_ napisał:

I tak pewnie będziesz wbijać :). 

Jeżeli czas pozwoli to zapewne wbije by pogadać i pojezdzić sobie autem ale całokształt odejścia polega na tym że już nie będę wykonywać tylu obowiązków i w większości zamiast gierki będę uprawiać sport. Tak jak napisałem, jeżeli znajdzie sie dzień wolny czy coś to pogadam z kolegami na discordzie i wbije by se pyknąć  lecz nie chce dawać żadnej gwarancji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.