Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

strata dziennych po banie

daamiancio.mnr

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry, dostałem bana permanentnego przez pomyłkę przez co straciłem dziennie nagrody w których miałem już ponad 180dni, i przychodzę z pytaniem czy była by możliwość ich przywrócenia? Bana dostałem od @Wejperson przez to ponieważ udzieliłem pożyczki graczowi @lysyzz na 60k$ i umowę zrobiliśmy na czacie lokalnym a nie prywatnym. jeszcze przed permbanem napisał do lysyzz Senior Administrator @sHHaCo zapytał się co to za przelew, lysyzz wytłumaczył i zrobiliśmy umowę na pm, Administrator sHHaCo może to potwierdzić poniewaź dostał screena. Niestety z winy naszej ponieważ nie zrobiliśmy umowy odrazu na pm przy zrobieniu pożyczki, Wejperson nie zdąłżył się dowiedzieć od sHHaCo, że wszystko okej z tą pożyczką. Więc dostaliśmy bana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.